І хто сказав, що бандура - це нудно???


Знайшла на ютубі інші твори у виконанні цього гурту. Сподобалися практично всі. Шкода, що в них немає студійних записів. Не розумію як можна назвати цих співачок безголосими й як можна порівнювати вокальну музику з інструментальною.

Взагалі, неймовірна пісня:

Чарівні сукенки

Натрапила на блог прекрасної майстрині. Була вражена ніжністю та ювелірністю її робітlove
Пропоную помилуватися разом зі мною.

[ Читати далі ]
 heart

Зі Святом!!!


Фото взяла тут

Смугаста намистина гачком

Обв'язуючи різні м'ячики/кульки зіткнулася з проблемою красивого переходу з ряду на ряд, коли міняєш нитку, виходить не дуже красивий рубець із зміщеними рядами.
Підкинули мені чудовий МК, як саме плести смугасту оболонку для кульки без жодного шву.

Ось тут у нашому співтоваристві вже писали про слінгонамисто, але секрет різнокольорових намистин там не було розкрито. Тож доповнюю нестачуsmile

Для изготовления бусины вам понадобятся:

[ Читати далі ]

Шановні кияни! Харків потребує Вашої допомоги! Пікет ВР

Шановні кияни! Харків потребує Вашої допомоги! Приходьте 12 серпня 2014 р. о 9-30 на пікет Верховної Ради з метою допомогти депутатам прийняти законопроект щодо розпуску Харківської міської ради. Організатор – Громадська Варта Харків. Міська влада Харкова представляє з себе залишки старого режиму та складається з представників ПР і КПУ, що цілком підпорядковуються міському голові Кернесу. Вона потурає сепаратистам у Харкові, який ще до початку подій на Донбасі був однією з основних цілей російської агресії. Проте реалізувати тоді ці плани не вдалося. Усім відомо, що саме Кернес причетний до численних нападів на харківських євромайданівців, а останні його заяви та дії навіть не залишають жодних сумнівів у справжній антиукраїнській позиції. Спочатку Кернес заявив, що не вважає Путіна агресором, а 6 серпня 2014 р. на сесії міської ради продавив рішення щодо присвоєння звання «Почесний громадянин м. Харкова» двом громадянам Росії, що фінансували «титушек», а один з них ще і голосував у Раді Федерації РФ за анексію Криму та введення російських військ в Україну. Допоможемо харків’янам очистити місто від Кернеса та його поплічників! Не допустимо повторення донбаського сценарію в Харкові, який є прифронтовим містом! Харків – Україна!

http://q99.it/pIQGEMo

Украинцы, вас предали

То есть поначалу продали.
А теперь еще и предали.

Опубликован официальный текст четырехстороннего заявления по итогам Женевской встречи 17 апреля. Он также размещен ниже в П.П.С. Картина выглядит следующим образом: Путин получил все, что хотел. Похоже, даже больше.

[ Читати далі ]

!!!У Януковича готують провокації в Харкові!!!

11 січня, 15:12

Банкова-Кремль продовжують посилювати глобальну інформаційну війну проти Майдану, користуючись методом брехливих брудних провокацій та спробою маніпулювання суспільною свідомістю

Політик, громадський діяч. Лідер ГО "Новий Київ"

Важливо! Ми отримали достовірну інформацію з наших джерел на Банковій, котра вчора ввечері стала для нас шоком. Мова йде про форум Євромайданів у Харкові. А саме. Ми отримали "темники" АП, що збираються проштовхнути технологи Банкової-Кремля, через засланих провокаторів (в тому числі київських представників так званої ГРМ) в резолюції цього заходу. Мова йде про 6 пунктів котрі збираються вмонтувати у загальний текст резолюції Форуму. По порядку:

1.Парламентська опозиція не стала ефективним знаряддям боротьби зі свавіллям автократичного режиму; 
2. Своїми діями та бездіяльністю парламентська опозиція марнує енергію Майданів. Досі не запропоновано а ні мети, а ні реалістичного плану дій; 
3.Неефективна діяльність опозиції привела суспільство до депресивного стану, всіляко гальмується процес перетворення громадського сектору на самостійного суб’єкта політики (!!!!); 
4. Підготовка програми структурних реформ (першочергових дій) Уряду по виведенню економіки з кризи (!!!!!! мова про звернення нині діючого уряду Азарова); 
5.Затвердити Форум євромайданів як представництво громадянського суспільства в переговорах владою і опозицією по врегулюванню ситуації в рамках Національного круглого столу; 
6. Звернутися до парламентської опозиції з вимогою до 22 січня 2014 року та оголосити кандидата для участі у виборах президента України та оголосити про спільне рішення трьох найбільших парламентських опозиційних партій.

Не буду зупинятися на глибокому аналізі цих провокаційних пунктів.

Гадаю, що коменти зайві... Гасло Януковича: "Майдан без політиків" хунта намагається максимально поширити у свідомості людей.

Головна задача цих провокацій Банкової-Кремля відволікти увагу від реалій і розколоти Майдан за принципом "окремо політики-окремо громадськість". Дискредитувати опозиційні сили і висунути так звану "альтернативу", що має стати суб’єктом переговорів з владою. Для чого, гадаю, що пояснювати не треба.
Додам, що в запропонованому тексті резолюції жодного слова про Януковича, жодного слова про відставку Азарова, про дострокові президентські і парламентські вибори!!!! 

Нагадаю, що головною вимогою Майдану були, є і залишаються: усунення Януковича і його кримінальної банди!!! Крапка!

Відставка ганебного уряду Азірова! Крапка! Покарання злочинців винних у пролитті крові безневинних людей і притягнення Захарченка до кримінальної відповідальності. Крапка! Звільнення усіх політв’язнів режиму. Крапка! Проведення дострокових президентських та парламентських виборів. Крапка! Ніяких переговорів з Януковичем-Азаровим! Крапка!

При всій моїй повазі до прекрасних і щирих патріотів, що вийшли на євромайдани в усій Україні, головний Майдан в Києві. Саме тут знаходиться наш остів свободи, наш форпост боротьби, територія вільна від банди Януковича. Гадаю, що в контексті і вчорашніх подій під Святошинським РОВД, це аксіома. Звірі фашиста Захарченка в знову пролили кров невинних людей, зокрема, нашого соратника Юри Луценка. Але ми вкотре довели цим покидькам, що не станемо на коліна і будемо боротися до кінця. Ми на передовій і ми ніколи не відступимо!!!!

Насправді, у нас є один великий всеукраїнський Євромайдан, котрий сьогодні намагається розколоти Янукович з Путіним. Будь-яке роз,єднання за принципом "ми щось одне, а ви щось інше" грає на стороні режиму. І саме тому сьогодні не час для конфліктів і для з’ясування стосунків. Сьогодні час об,єднання! Сьогодні час систематизації боротьби з окупаційною ордою на всій території України. 

І ще, головне. Ми переконані, що перважна більшість учасників форуму в Харкові – щиро підтримують ідею нашої спільної боротьби. Туди поїхали прекрасні люди, патріоти з усієї України, що були на Євромайданах. Там є наші друзі і соратники, котрих ми поважаємо і цінимо. Але влада, влаштовуючи інформаційні провокації, взяла під контроль частину людей, які беруть участь у форумі. 

Ми закликаємо учасників форуму в Харкові не піддаватися на провокацію та технології команди Януковича і не допустити прийняття такої резолюції. Бо використовуючи настрої людей, а також їхню не достатню інформованість хунта "благими намірами стелить нам дорогу в пекло...". «Майдан без політики – гасло Януковича. Ті, хто керується таким гаслом – стають на бік режиму. В Україні нема двох майданів.

Ми - єдині! Щиро віримо у мудрість наших побратимів і переконані, що брудні провокації ворогів України не пройдуть! Разом-Сила! 

Слава Україні!

остання актуалізація: 11 січня, 15:11

Взято тут

Від себе додоам - все правда, все так і є!!!
За моїми спостереженнями цю замітку кілька разів намагалися вилучити з сайту ТВі.