Важливі замітки

Останні статті

Свіжі шпалери



Ще не вмерла Україна, поки є українці

16 жовтня в Луцьку, в пивному клубі "Майдан" , лунали повстанські і просто хороші УКРАЇНСЬКІ пісні. Серед усього того бруду, що запанував в Україні, на таких вечорах відчуваєш  себе людиною. Серед нормальних людей, які знають, хто вони такі. і чого вони хочуть для себе і своєї країни.


 
 "Майдан" - це не ті псевдонаціональні пивниці, де туристу-москалю офіціант в "бандерівській" уніформі запобігливо піднесе чарку горілки і сфотографується "на пам'ять". Щоб , приїхавши додому, показувати друзям "етіх бандєр".
Та і гості "Майдану" - це не абихто. Вчора там виступали
     бандуристка Оксана Костанда ( просто чудовий голос )

молодіжний театр-студія "Гармидер"



Юрій Поліщук ( "Чорні черешні" )


Тарас Чубай ( "Плач Єремії" )



Юрій Журавель ( "От вінта" )


В залі не було вільних місць, молодь співала разом з виступаючими. Так що , незважаючи на попсу і "зомбоящики", не все ще втрачено.


 

Цікавий аксесуар для позашляховиків.

  • 15.10.10, 19:05
Компанія називається MORE INDUSTRIES, діяльністю  є виробництво та збут дистанційним управлінням системи озброєнь
Розробила турель з дистанційним керуванням для джипів, на якій можна закріплювати різноманітну бойову або травматичну зброю. Думаю, в нашій країні користувалась би ця турель неабияким попитом. І не тільки в джиповодів, а і в автобусників. Особливо в тих, що людей в Київ на мітинги возять ))))))).

http://www.defensereview.com/hammer-remotely-operated-weapons-system-for-robotic-and-manned-vehicles/






Коли в ураїнців закінчиться терпець?

Цікаве відео. Дивлячись його чомусь згадується смерть київського студента в Шевченківському райуправлінні міліції Києва.
http://svpressa.ru/blogs/video/31936/

Імена виступаючих хлопців - Андрій Сухорада, Саша Ковтун. Українські прізвища. Невже свободолюбиві гени залишились тільки  в нащадків українців, колись , можливо, вивезених в Приморський край?

Новий податковий кодекс.

"Вітаю" підприємців , середніх і малих, з новим податковим кодексом. Прийняли. Вкупі з поборами в пенсійний фонд, нові податки на фоні кризового стану гаманця пересічного українця додушать дрібних підприємців. А середні ще в гіршому стані, їм і в тінь важче піти, розміри видають. То що? Ховатись чи відстоювати право на життя?

Хто керує Януковичем?

Натрапив на цікаву замітку: Питання безпеки Віктора Януковича, а, отже, фактично кожен крок життя президента України контролюєлюдина з російським паспортом у кишені та невідомо якими погонами під цивільним костюмом.

http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2010/10/6/5449514/

На музичному фестивалі під Києвом влаштували побоїще бейсбольним

На організаторів фестивалю патріотичної пісні
"Гайдамака.UA" напали невідомі з бейсбольними битами. Міліція хуліганам
не перешкоджалаhttp://tsn.ua/ukrayina/na-muzichnomu-festivali-pid-kiyevom-vlashtuvali-poboyische-beysbolnimi-bitami.html

Схоже, українцям з центральних і східних районів , щоб послухати патріотичні і повстанські  пісні , прийдеться з рідних міст і сіл їхати на Західну Україну. Або починати спротив криміналу, що дорвався до влади. Вибір простий - або слухаєш московську попсу та її українську пародію, або нічого не слухаєш.
Слава Богу, на заході країни такого, я думаю, ніколи не долустять.
http://photo.i.ua/user/1803566/203132/
http://photo.i.ua/user/1803566/212191/5571543/

Запланований мордобій в Верховній Раді

Як розповів один працівник ВР, симпатик ПР і приближений до регіоналів- депутатів,з завтрашнього дня в Раді очікуються цікаві події з можливим "профілактичним мордобоєм". Подивимось.

"Нємножко по-дебільному" написана гра.

Мабуть , переважна більшість бачила таку телепередачу - на екрані в заставці перемішані літери, з яких досить легко скласти слово . І великий приз тому, хто те слово відгадає. А всі, хто в ефірі з'являються, якісь дивовижно тупі. Людина дивиться передачу і виникає сильне бажання телефонувати і сказати те слово. Навіть не в призі справа, просто хочеться  дати правильну відповідь.
Мені все, що пов'язане з нашою державою, здається схожим на таку гру. Дивишся, які рішення приймають наші можновладці і від їхньої дурості прямо чманієш. Всі питання можна просто вирішити, нема нічого надскладного, держави  ( і приклади державного керування ) існують уже багато тисячолітть. А ці кловуни ( написано, щоб не ображати справжніх клоунів ) таке видумують, слухаєш і враження , як від тої телегри, хочеться дотелефонуватись і дати відповідь. Але кажуть, на цю гру чужих не пускають, всі ходи давно прописані. Який же вихід?

Дощ

  • 16.08.10, 11:10
Зранку небо затягнуте, чути грім. І ось дощик!!! Спека не назавжди. В Луцьку йде дощ!

Придушення волі

14 серпня 1775 року, 235 років тому, указом російської імператриці Катерини II , була ліквідована Запорізька Січ.