Група «1 грудня» закликала взяти відповідальність на себе



«Виконуючи свій життєвий обов’язок, звертаємося до вас, щоб напередодні парламентських виборів 28 жовтня цього року мобілізувати — серед нас і задля нас усіх — морально стійкий настрій», — звернулися до суспільства на прес-конференції 16 жовтня 2012 р. В’ячеслав Брюховецький, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк та Ігор Юхновський.

Учасники Ініціативної групи «Першого грудня» закликали усіх «до найважливішого зусилля — взяти участь у голосуванні 28 жовтня і зробити осмислений політичний вибір, який буде відповідати вашій совісті і думці про майбутнє ваших дітей та онуків».

[ Читати далі ]

Анти - Лесик Випуск №2


Шановні друзі!

В нас можуть бути різні політичні погляди і смаки. В нас може бути різне ставлення до історії. Але питання можливого депутатства Лесика Довгого - це та принципова річ, навколо якої мають об"єднатися всі, хто справді любить наше місто.
Олесь Довгий обікрав Город і позбавив його можливостей нормально розвиватися. Цинізм цієї людини досяг такої позначки, що він вирішив ще й отримати тут, в місті, яке обікрав власноруч, ще й депутатський мандат.
Немає значення, в якому районі ви живете.
Питання недопущення Олеся Довгого як нардепа від Києва є принциповим для кожного справжнього киянина!
Об"єднуймося !
Дамо по руках земельному шахраю !


http://fs90.www.ex.ua/show/35883352/35883352.jpg


http://fs90.www.ex.ua/show/35883353/35883353.jpg

Маріуполь. МК Азовсталь. Місто, де жити неможливо.



Украина . г. Мариуполь Координаты 47°0750 с. ш. 37°3350 в. д. Один из 10 крупнейших городов Украины, с населением полмиллиона человек. Владелец меткомбината - Ринат Ахметов, самый богатый человек Украины, владелец футбольного клуба Шахтер, народный депутат Украины, один из самых близких друзей президента Украины.Последние годы выбросы меткомбинатов практически не фильтруются по причине экономии средств, а так же оптимизации численности персонала меткомбинатов. Протесты экологов и населения начисто игнорируются местной властью, экологические службы и ведомства выполняют роль молчаливых статистов.

http://www.yaplakal.com/forum28/topic490775.html

Як Тігіпко бреше

YES, Ялта 2012.
Показовий момент: Тігіпко намагається повісити уряду Тимошенко газовий контракт 2006 Єханурова, який розірвав $50 газову угоду. Цікаво, що навіть Віктор Пінчук, який був в залі, не витримав і сказав про це західним дипломатам і журналістам.


Гроші Кіотського протоколу йдуть на вибори



Кандидат від Партії регіонів Олексій Лелюк у виборчому окрузі №149 використовує кошти, що надходять в Україну за Кіотським протоколом, для виборчої агітації. Про це йдеться у відеосюжеті, розміщеному на офіційному сайті кандидата.
9-го серпня на популярному сайті Youtube з'явилося відео про робочу поїздку Олексія Лелюка до Машіського району, який входить до складу виборчого округу №149. Це ж відео можна споглядати і на офіційному веб-сайті Олексія Лелюка, але викладене днем раніше, 8 серпня. У відеосюжеті повідомляється, що депутат Верховної Ради кількох скликань, який наразі є директором Державного агентства резерву України та займається благодійницькою діяльністю, посприяв встановленню утеплених металопластикових вікон в школах та лікарнях Машівського району, для цього були використані кошти, що надходять до України за відомими Кіотськими угодами. Нагадаємо, нецільове використання коштів Кіотського протоколу поставлено в провину колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко.
У відеосюжеті від 8 серпня йдеться про те, що сам процес заміни вікон та дверей розпочнеться «за кілька днів», тобто у самий розпал виборчої кампанії Олексія Лелюка, який 7 серпня офіційно зареєстрований кандидатом-мажоритарником. Це дає підстави стверджувати, що цей благочинний захід технологічно вбудований у виборчу кампанію кандидата, що він активно і використовує, розповідаючи про це виборцям та знімаючи відеосюжети.
Крім того, у згаданій інформації йдеться й про те, що в рамках своєї благодійної діяльності лише за останні півроку і лише в Карлівському виборчому окрузі від народного депутата України кількох скликань надали допомоги на 700 000 гривень, а сам кандидат у ролику зауважує про свою подальшу роботу на виборчому окрузі наступними словами: «Я со своей стороны по благотворительной программе обязательно буду выделять дополнительное финансирование сейчас».
http://oporaua.org/

узагальнення соціологічних досліджень по Києву

Сьогодні останній день коли за Законом можливе оприлюднення рейтингів кандидатів у народні депутати України. Зараз, коли до виборів залишилося 12 днів, ми маємо можливість подивитися на ситуацію у Києві. Особливо цікавою для усіх нас є «картинка» щодо кандидатів від Об’єднаної опозиції та кандидатів від партії «Удар». Адже останні рейтинги від «Удару», відповідно до яких партія пропонувала зня
ти ніби-то нерейтингових кандидатів від «Батьківщини», здебільшого шокували як політиків, так і киян. Рейтинги виглядали досить дивними, адже відповідно до них, кандидати від «Батьківщини» програвали «ударникам».
Чи можна повірити у те, що «важковики» політики з досвідом діяльності не у один десяток років, програють нікому не відомим хлопчикам? Що люди настільки перехопилися ідеєю обрання нових облич, що «поголівно» підтримують в окрузі представників клану екс-мера Черновецького чи раді довіритися 24-річному, не працюючому парубку?
Можу сказати, що від початку виборчої кампанії, Київський штаб «Батьківщини» постійно проводив власні соціологічні дослідження. Сьогодні, ми надаємо для широкого загалу ці дані. Саме на них ми опиралися, відстоюючи наших мажоритарників по Києву.

[ Читати далі ]