хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Куда деть пятую колонну?

  • 15.11.15, 23:31
Премьер Франции заявил, что все радикальные имамы, проповедующие ненависть по отношению к Франции, французам и их ценностям, должны быть депортированы. "Не будет передышки тем, кто атакует ценности Республики", - заявил он. Радикальные имамы во Франции, это как активные попы Московского Патриархата в Украине, если кто не в курсе.

Премьер Франции озвучил очень мудрое решение. Высылать тех, кто живет в твоей стране и исповедует ненависть к ней или любовь к врагу - логичная самозащита. Естественная. И Украине следовало бы сделать именно так очень давно. Любишь Россию? Называешь войну на востоке гражданской? Ненавидишь Украину? Считаешь Путина не подонком, а нормальным человеком? Пишешь в Фейсбуке о том, что великий "русский мир" обязательно придет, а несогласных нужно выгнать за Днепр, а лучше за Збруч? Любишь ездить в Донецк или Луганск и фотографироваться с боевиками, которые по уши в крови? Никаких проблем. Каждый имеет право на свое мнение. И Украина на самозащиту - тоже.

Решать вопрос с такими представителями пятой колонны на украинской земле надо радикально. Не в людоедском понимании - исключительно в формате гигиены. Мы же моем руки, чтобы смыть бактерии? Моем, нарушая тем самым права микробов на попадание внутрь нашего организма. Без всякой жестокости.

Никаких тюрем и жести - вывезли на границу с ДНР-ЛНР, украинский паспорт отобрали, волшебным пенделем придали ускорение - вперед. Там будут очень рады идеологическим союзникам и обязательно напечатают какие-нибудь республиканское удостоверение личности. Работу можно найти, повозбуждаться на плакаты с Путиным и Сталиным по всему городу. Въезжать в Украину с такой "ксивой", правда, нельзя будет. Но ведь это же замечательно. Ради этой строчки всю песню и писали.

kirill.sazonov











Кирилл Сазонов
6

Коментарі

116.11.15, 00:23

    216.11.15, 03:14

    Які ви вумні там у Кийові!!! А УКРАЇНЦЯМ Донбасу живим в могилу лягти? Чи під старість почати життя БОМЖем??? Доки війна ВАС не торкнеться - нічого не зрозумієте!!!

      316.11.15, 16:51Відповідь на 2 від Alter ego*

      Заметка не про то, шо мы понимаем или не понимаем. Заметка про то, шо если любишь Расею, то паняй туда. Кто любит Израиль, едет туда. Кто любит Эвропу, так всеми правдами и неправдами зацепляется жить там. Чё делают в Украине те, кто её ненавидит? А война нас "торкнулась" гробами, слезами, болью и бессилием перед ныне действующей властью с её минскими подковровыми соглашениями. Но они, видать, забыли, как её получили, эту власть. УКРАЇНЦІ Донбасу, ви програли заїзджим москалям свою бАтьківщину ще у радянські часи, коли згодилися на російську мову. Історично це буває, коли місцеве населення асимілюється з прийшлими. Не падайте духом або їдьте звідти до України.

        416.11.15, 17:34

        Только Петя делает совсем противоположное

          516.11.15, 19:04Відповідь на 3 від Minola

          Це Ви мені таке кажете? Я двадцять три роки про це в лице говорила прихильникам Путлєра й Раші, а всі інші гостинно й толерастно мовчали. До речі, тепер те ж саме кажу тим, хто співає осани Ізраїлю, але чомусь живе тут. Вас це не насторожує чи теж маєте кровні відношення до розвиненої держави? Чує моє серце, що і з цього приводу українці будуть мати біду.
          А що робити тим, хто НЕ ПОГОДИВСЯ НА РОС.МОВУ, хто був, є і назавжди залишився українцем? Ви знаєте, як нас били за це залізними прутами, арматурою, заточеними саперськими лопатками по головах?.. Ніхто, окрім нас самих, цього не знає і знати, як не хотів, так і не хоче. Армія БОМЖ-ів збільшилась лиш офіційно на півтора мільйони, більшість із яких в тому зовсім не винні. Хто зараз гонить колаборантів в Рашу?Знову тишина?

            616.11.15, 19:11Відповідь на 3 від Minola

            І що значить"їдьте"? КУДИ? Перепрошую, а можна до вас? Кому ми потрібні, якщо навіть родичі, побачивши, що АТА у війну затягнулась, обирає свій комфорт, а не своїх самих близький людей? Можновладцям вже 2 роки на нас наплювати! Не всі вміють уривати собі помешкання в Межигір'ї чи в Києві, гранти та халявні подачки, комусь таке робити совість не дозволяє.

              716.11.15, 19:37Відповідь на 3 від Minola

              Хочу вказати Вам ще на одну помилку, яку Ви не помічаєте зі столиці. УКРАЇНА програла Донбас Раші тому, що ще з радянських часів АБСОЛЮТНО ВСІ КЕРІВНІ ПОСАДИ ЗАЙМАЛИ ПРИЇЗДЖІ ІЗ МОСКВИ ТА ПІТЕРА!!! Після вбивства Щербаня владу захопили контрольовані Кремлем бандити. І на це Київ ПЛЮВАВ, зберігаючи себе від головної болі, а коли гебешна кремлядська пропаганда вщент з'ла мізки тупому лохторату південного сходу України, -махнула на них рукою. ЩО могли ми зробити самі, якщо нас було всього 10% від усього населення Донецька? Боролись, як могли. А тепер, коли серце Донбасу злили БЕЗ БОЮ, надавши банді Гіркіна зелену вулицю НА ПРОТЯЗІ ДОБИ!, розмістити бронетехніку в житлових кварталах, почали війну не на життя, а на смерть. Хто в цім винен? І ЧОМУ народ мовчить відносно дій преза, засновника ПР?

                Гість: lyo Dnepr

                816.11.15, 20:13Відповідь на 4 від ab absurdo

                Только Петя делает совсем противоположноеТак и Петю туда же тем же волшебным пенделем

                  916.11.15, 21:04

                  Вислати - не штука, а кому вони там потрібні? Хто їх там прийме?

                    1017.11.15, 12:38Відповідь на 7 від Alter ego*

                    Дякую за розлогу відповідь. Але правда - це не плоске явище, вигляд спереду чи вигляд ззаду. Вона багатовимірна і кожен з нас бачить ті грані, які доступні йому інформаційно і інтелектуально. За радянських часів українці боролися проти "совєтів", але документообіг, навіть той, що йшов у міськком партії, був українізований. Періодичних видань українською мовою було значно більше, кожна міська газета виходила двома мовами. І, зверніть увагу, ніхто не змушував підписуватися на російськомовний "Вечірній Київ", але його завжди не вистачало. Цікаво, що російськомовний варіант виписувала майже поголовно "Будіндустрія", яка на половину, якщо не більше, складалася з вихідців із села.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна