Новий варіант етно-кольє

Замовили от такий варіант кольє, вже відомого загалу. Золотистим бісером. На жаль, фото не передає всієї краси виробу. Використала червоний напівпрозорий бісер із сріблястою серединкою і золотистий. Дуже ошатно вийшло. Просто очі вбирає. Виявляється моделька дуже популярна. І робити її хоч і довго, але не набридає.
Можна придбати. Ціна значно нижча, ніж на подібні в інеті, бо використовую китайський бісер. З ним до того ж цікавіше виріб виглядає, бо нерівність створює оригінальну текстуру.

Потрібна порада (юридична)

  • 04.02.16, 08:34
Підкажіть, хто знає, або ткніть пальцем туди, де можна прочитати, які документи потрібно  подавати в суд для позбавлення батьківських прав. І чи зможу я все зробити сама, без підключення адвоката (бо дорого).
Пи.Си. Хочу позбавити батьківських прав колишнього чоловіка. Він не біологічний батько доньки, так що забув про неї практично зразу після розлучення. Не з врєдності, а для того, щоб не шукати його Бог зна де, як треба буде дозвіл якийсь. Він не проти, до речі.
Пи.Си.Си. Знаю вже, що з його боку може бути бомага, що він добровільно відмовляється від прав на дитину і не буде проти її подальшого всиновлення (а рапотом я заміж вийду? а шо? скоро 45 - ягідкою буду)

Виходить і в мене рік почався не дуже

  • 19.01.16, 09:15
Сьогодні вночі помер мій батько. Судячи з того, що лист прислал дружина з кубинської пошти (так, на Кубі тепер можна мати свій імейл), помер він на Кубі. Рак шлунку. Йому було 78 років. Бачились ми раз 5 за життя. Якихось особливих почуттів до нього не мала, мабуть дитяча образа, що покинув, сиділа таки глибоко. Але тепер я напівсирота, це в будь якому віці сумно. Звали мого тата Еудальдо. Він був фізиком, доволі знаним авторитетом в Латинській Америці. Крім мене дітей не мав. Хай спочиває з миром. Хоч не вірив він у Бога, як справжній фізик, але є в нас прикмета, що коли людина помирає на велике свято, то потрапляє прямо у рай. Я думаю так і сталося.

Потрібна порада. Доповнено.

  • 20.12.15, 17:05
Дуже несвятковий блог у ці святкові дні. Але таке життя. Вже два місяці я лікую свою собаку. Бася живе в мене півроку. Їй майже 4 роки. Хороша, симпатична, дуже слухняна і мила собачка, чіхуахуа. Дуже ми з нею здружились. Вона без мене нікуди і я без неї. І ось раптом в жовтні вона почала різко худнути. Апетит хороший, їсть гарно, а худне. І какахі неважні. Я по лікарях. У першій же клініці при пальпації животика звернули увагу на якесь новоутворення. Що це, сказати важко. УЗІ показало спайки (собаку попередня господиня кесарила). Але може бути і пухлина. Ми пролікувались, була хвора печінка, зараз аналізи прийшли в норму. Однак при обстеженні виявилось, що стиснута пряма кишка, чи то спайки, чи то пухлина. Покакать вона не може нормально, так триває вже з місяць. Зараз бідна взагалі з себе витискає по крихті. Собачка весела, грайлива, активна, їсть добре. Але от на виході... це погано, бо організм поступово трується. Що я хочу спитати... чи варто робити операцію. Лікарі розходяться в думках, одні кажуть різати, можливо спайки, інші - ні, бо онкологія. Що робити? Чекати поки повільно помре в муках чи все-таки операція, яку може не пережити. От така дилема. Операція 50 на 50. Може врятувати, а може вбити. Може у когось є досвід такого вибору. Допоможіть.
 Що сказать, розрізали, а там всі киші в комок збиті. Це результат недобросовісно виконаної операції кесарево, або недбало запхали нутрощі, або внесли інфекцію. Зробити практично нічого не можна. Лікар навіть не зміг видалити всі спайки, тільки окремі. Тому навряд чи буде покращання. Але усипляти не став, бо каже, що вона дуже хоче жити, бореться, навіть наркоз у такому стані перенесла. Діагноз встановлено, але зарадити нема чим. Харчування у рідкому вигляді і проносне, поки просвіт зовсім не закриється. А тоді усипляти. Дякую всім за поради. Хоч і жаль дивитись на її муки, але принаймні ми знаємо, що і як.

Дещо повітряне з бісеру

От такі бусики замовили. На просторах інтернету їх називають "воздушка". Техніка цікава, але роботи дуже багато. Треба нанизати на линву бісер, а потім плести гачком, далі збирати. Але виглядає досить оригінально. Хочу промоніторити попит, тому додаю голосовалку


81%, 25 голосів

19%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ще бісер.

У мене тепер вдома велика коробка бісеру і ще замовила. Подобається мені з ним працювати. Приємний матеріал. Зробила чорно-білий варіант кольє "Етно". Це моя розробка кольорів, замовили саме чорно-біле, а в інеті варіантів нема. Єдине, що хотілося б яскравіший бісер червоний, але й так нічого. Червоний бісер прозорий і гарно виблискує. Що скажете?
купити можна тут http://oberegy.org.ua/magazin/?catid=16

Дещо з бісеру. Можна замовляти.

Працюю на оптового покупця. Умови не дуже, але вона моя давня знайома, теж хендмейдом займається, тому довіряю. Вона робить замовлення на всякі речі з бісеру. Робота кропітка, довга і марудна. [ Читати далі ]

Симпатичні пінетки

У моєї знайомої народилась правнучка. Отак зараз буває, вона красива 60-річна жіночка, яка не виглядає на свій вік, а тут правнучка! [ Далі ]

Знову звершення!

Замовили мені от таке чудове кольє в етнічному стилі. [ Далі... ]