хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Потрібна порада (юридична)

  • 04.02.16, 08:34
Підкажіть, хто знає, або ткніть пальцем туди, де можна прочитати, які документи потрібно  подавати в суд для позбавлення батьківських прав. І чи зможу я все зробити сама, без підключення адвоката (бо дорого).
Пи.Си. Хочу позбавити батьківських прав колишнього чоловіка. Він не біологічний батько доньки, так що забув про неї практично зразу після розлучення. Не з врєдності, а для того, щоб не шукати його Бог зна де, як треба буде дозвіл якийсь. Він не проти, до речі.
Пи.Си.Си. Знаю вже, що з його боку може бути бомага, що він добровільно відмовляється від прав на дитину і не буде проти її подальшого всиновлення (а рапотом я заміж вийду? а шо? скоро 45 - ягідкою буду)
3

Коментарі

Гість: Triumfator65+

14.02.16, 09:01

Якщо він згоден і готовий написати -- це головне. Таке вирішується через суд. Від нього -- папірець, завірений як треба, звертаєшся до суду, платиш мито.... А краще, якби колишній також приїхав.

    Гість: Triumfator65+

    24.02.16, 09:02

    А заміж тебе було б брати страшно.))))))))))))))

      34.02.16, 09:04Відповідь на 2 від Гість: Triumfator65+

      А заміж тебе було б брати страшно.))))))))))))))ой прям! хоча чоловікам і справді не дуже треба жінки, які вміють все вірішувати самі. Тут згодна.

        44.02.16, 09:05Відповідь на 1 від Гість: Triumfator65+

        Якщо він згоден і готовий написати -- це головне. Таке вирішується через суд. Від нього -- папірець, завірений як треба, звертаєшся до суду, платиш мито.... А краще, якби колишній також приїхав.а які документи, не знаєш точно? бо ті зарази в суді весь пакет просять і до того ж не кажуть, що точно треба. Не хочеться відстоювати кілька разів у черзі.

          54.02.16, 09:15

          ідеш в адвокацьку кантору вони за мінімалку підкажуть

            Гість: Triumfator65+

            64.02.16, 09:31Відповідь на 4 від Анна-Марія

            О, у них все умисно так поставлено, щоб на людині могли заробити і судді, і адвокатишки. Я точно не знаю, який зараз порядок, адже у мене ніколи не ставало питання відмови од дітей.) Але існує юридична консультація. Як правило, там працюють люди, які мають відношення до адвокатської практики. От вони точно знають. Краще порадься. Тому що буде сумно, якщо приймуть заяви, пустять справу до розгляду і станеться пшик через якусь нікчемну бумажку.

              Гість: Triumfator65+

              74.02.16, 09:31Відповідь на 3 від Анна-Марія

              Та вирішуй на здоровя! Тим краще. Аби вдома та в ліжку все було гаразд.))))))))))

                84.02.16, 09:45Відповідь на 6 від Гість: Triumfator65+

                О, у них все умисно так поставлено, щоб на людині могли заробити і судді, і адвокатишки. Я точно не знаю, який зараз порядок, адже у мене ніколи не ставало питання відмови од дітей.) Але існує юридична консультація. Як правило, там працюють люди, які мають відношення до адвокатської практики. От вони точно знають. Краще порадься. Тому що буде сумно, якщо приймуть заяви, пустять справу до розгляду і станеться пшик через якусь нікчемну бумажку.ага

                  930.05.16, 06:53

                  Сестра двоюрідна в такій же ситуації була. В суді сказали, що тою бумажкою від колишнього дещо підтерти можна - від дитини відмовитись може тільки мама, і то лише в пологовому. Забрали - прийняли на себе обов"язки, виховуйте. Позбавляли батьківських прав по її заяві, що колишній не біологічний батько, він це підтвердив. Їй надали статус матері-одиначки, дитині здається прізвище поміняли потім. Все було дуже швидко. Заяву грамотно скласти помагав юрист якийсь, в кожному місті в районі розташування суду їй купа, адвоката не наймали спеціального

                    1030.05.16, 07:15Відповідь на 9 від Кошачья мама

                    Сестра двоюрідна в такій же ситуації була. В суді сказали, що тою бумажкою від колишнього дещо підтерти можна - від дитини відмовитись може тільки мама, і то лише в пологовому. Забрали - прийняли на себе обов"язки, виховуйте. Позбавляли батьківських прав по її заяві, що колишній не біологічний батько, він це підтвердив. Їй надали статус матері-одиначки, дитині здається прізвище поміняли потім. Все було дуже швидко. Заяву грамотно скласти помагав юрист якийсь, в кожному місті в районі розташування суду їй купа, адвоката не наймали спеціальногодякую! якраз збираюсь цим зайнятись на цьому тижні

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна