"Залізний лев" прийшов до Львова!!!

  • 15.10.10, 10:13

ЗУСТРІНЕМОСЬ НА ПЛОЩІ ЗА АРСЕНАЛОМ !!!
ЧЕКАЮ!!!
Подробиці ТУТ http://metaltechcomua.blogspot.com/

Ой Покрово, Пoкровонько...

  • 14.10.10, 12:01
Вітаю усіх з цим , а для українського народу особливо, великим святом

Приводом до встановлення цього празника стало видіння св. Андрія Юродивого, коли Царгород, столицю Візантії, оточили араби. У храмі Пресвятої Богородиці, де зберігалися її риза та покров, правилася всеношна. Переляканий невідомістю й жахами перед напасниками, народ ущент заповнив храм. Між людьми ревно молилися про спасіння народу од вражих орд св. Андрій з учнем Єпіфаном. Коли відправа закінчувалась, св. Андрій побачив, що до царських врат, осяяна світлом, іде Богородиця у супроводі св. Івана Хрестителя та Івана Богослова.

Мати Божа зупинилася над престолом, стала на коліна й ревно молилася та проливала сльози. Вставши, вона хусткою (покровом), яку зняла з голови, покрила присутніх. Чутка про цю подію швидко стала відома всім. Люди так кричали, раділи заступництву Богородиці, що перелякані араби відступили без бою. Від тієї хустки-покрови празник і дістав свою назву.

Запорізькі козаки мали на Січі церкву в честь Покрова Пресвятої Богородиці з іконою її Покрова. На іконі понад Пречистою був надпис: "Ізбавлю і покрию люди моя.. ", а від запорожців, що під іконою, простягнена стрічка вгору до Божої Матері з написом: "Молим, покрий нас чесним Твоїм покровом і ізбави нас от всякого зла". Вибираючись в похід на ворога, козаки проводили молебень до своєї Покровительки. Повернувшись щасливо з походу, складали Їй подяку. А Українська Повстанська Армія 30 травня 1947 р. проголосила празник Покрова своїм офіціальним святом.

ОТЖЕ, ВІТАЮ, І НЕХАЙ МАТІР БОЖА НЕУСТАННО ЗАХИЩАЄ ВАС І ВАШУ РОДИНУ!!!

«Залізний Лев» вже майже у Львові

     Як я вже розповідав http://metaltechcomua.blogspot.com/2010/09/iron-lion-in-lviv.html 15-17 жовтня у Львові на площі за музеєм зброї «Арсенал» відбудеться ІV ковальський фестиваль«Залізний Лев 2010».  http://metaltechcomua.blogspot.com/2010/09/iron-lion-in-lviv.html У програмі фестивалю багато цікавого.  Запрошую усіх.

Приєднатися до події

Сьогодні День народження жувальної гумки!

  • 23.09.10, 17:47
     23 вересня вважається днем народження жувальної гумки, оскільки саме тоді американець Джон Куртіс у себе вдома зробив першу «жуйку». З тих пір  вона стала справжнім наркотиком для багатьох людей нашої планети. Знайти її можна в найнесподіваніших місцях, а завдяки фільмам та шкільним партам, ситуаціі з жуйкою давно стали культовими. Давайте сьогодні віддамо належне цьому чудовому  продукту і пожуємо на славу!
Запасайтесь цілими пачками баблгамів, щоб видувати величезні бульбашки.
ЖУВАТИ ВАМ НЕ ПЕРЕЖУВАТИ ;-)))

СЬОГОДНІ у неї ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ.... ВІТАЮ :-(((

  • 17.09.10, 12:57
Сьогодні день народження фінвнсофої кризи в Україні...
http://delo.ua/ekonomika/mirovaya-ekonomika/segodnja-den-rozhdenija-finansovogo-krizisa-144817/?del_id=1&sub_id=32797&mail_system=unknown
Вітаю панове!!!
Усе як в тому анекдоті – криза досягла свого дна і почала копати глибше :-))) 

(ВОНА – це КРИЗА)

45%, 10 голосів

0%, 0 голосів

55%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

«ГАЙДАМАКИ» проти бурі

  • 03.09.10, 12:22

Фестиваль «Viru Folk» у північній Естонії закінчився штормом. Буря прийшла на виступ  ГАЙДАМАКІВ з Фінської затоки. Гурт намагався боротися зі шквалом, але  вітер зірвав дах сцени, стали падати дерева та лінії електропередач.

Штормові попередження у затишному Кясму з мальовничою морською природою  надходили протягом серпня. Історичне «Капітанське село» бачило немало  витівок Балтійського моря і до цього часу вони оминали фестиваль –  щороку він збільшував населення Кясму від 131 чоловіка до кількох тисяч  шумних меломанів, привозив world music гурти з Естонії, Фінляндії,  Швеції.

Цього ж разу не вистачило години – щойно ГАЙДАМАКИ, особливо очікувані на триденному святі, як хедлайнери, почали третю пісню, коли по небу стрімко поповзла імла. Стало темно, природа на мить затихла, щоб ударити сильними поривами вітру і дощем. Полетіли дрібні речі, їжа з торгових наметів і самі намети. Дерева стали падати прямо на припарковані авто. Приспів «Біла-біла» ненароком пролунав як закляття – саме на ньому ефектно відлетів дах. Стейдж-мени кинулися накривати обладнання. Гурт у ці секунди продовжував грати, та скоро це стало неможливим. Останнім зі сцени пішов фронтмен – він не бачив, що мокрі музиканти вже полишили «пости», рятуючи інструменти та власні життя від замикання, і співав, доки на полі нікого не залишилось. Фінал «ГАЙДАМАКИ проти шквалу» став яскравим видовищем. Потужніших спецефектів важко уявити. «Шкода лише, що так коротко», – жалілися меломани. Особливо шкода, що сильний шторм, який пішов від одного місця до іншого завдав чимало збитку – в одному містечку постраждав дах гімназії, у іншому зруйнувалась часовня. Повалені на дорогу дерева з корінням суттєво перешкоджали руху. Яким у цей час було море, можна собі уявити.

Набравшись екстремальних вражень ГАЙДАМАКИ чекають наступного року, щоб все-таки зіграти повноцінний концерт в Кясму. «Всі країни зустрічають нас позитивно і по-своєму цікаво, залежно від менталітету народу, – розповідає Іван Леньо, ГАЙДАМАКИ. – Естонці – дійсно помірковані люди, і наша енергія, дуже імпульсивна, лягаючи на їх спокій творить якусь неймовірну субстанцію, не подібну ні на що. Тут  хочеться грати.» 

Німецька якість подолає кризу

  • 03.09.10, 09:42

Ви втомились, у вас кепський настрій, Ви напружені чи роздратовані – Вам гарантовано допоможуть прилади для здоров’я від німецької компанії CASADA.

Деталі тут – http://www.casada.ru

 і тут http://zmij27.blogspot.com/p/blog-page_03.html 

Про мови...

  • 02.09.10, 09:49
Вільно володію трйома мовами – суржиком, матом і фенею...
( З анкети кандидата в депутати №-ської міскради)