хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Чому продавці брешуть?

  • 04.01.23, 10:12
Так вийшло що моя старенька редмі потихеньку почала виходити з ладу і я шукаю їй заміну. Серед удьтрабюджетників ,але хороших брендів. Гіркий досвід володіння різними сігмами тексетами і гоклеверами в мене є і павтаріть нє хачу)))
Отож із наявного на ринку товару вибрав одну модель Нокіа і одну Самсунг. Ну і , як це в мене водиться коли купую якусь дорогу річ, я обходжу всі магазини де вони продаються і слухаю що говорять продавці, порівнюю де вигідніше купити, виясняю які додаткові нюанси...
Про все розповідати не буду, але одне те що мене здивувало. Це сказали одразу в кількох магазинах різних мереж. До Нокіа ви нічого не знайдете, ніяких аксесуарів, ні скла, ні чохла..
Так як для мене телефон без чохла, це як голим ходити , то... Пішов я в один магазин де я зазвичай це роблю, бо там дійсно гарно і якісно клеють скло, підбирають чохли.. І там мені сказали приблизно те саме. Виявилося що чохлів нема ні до однієї з названих мною моделей, але до самсунга просто сьогодні нема, а для нокії навряд чи й буде. -І ніде не не знайдете, хіба що на якихось китайських сайтах заказувати...
І я б повірив. Та щось я вдома ще зайшов на Розетку. Ну і... Дай думаю подивлюся може що завалялося, хоч дуже й не сподівався, з огляду на все почуте..
І от, виявляється що і для Самсунга і для тої Нокії тих чохлів... повна розетка. Правда книжечок до Самсунга лише одна ( зате гарна) а решта багато тих що на задню панель лише ( а то мені не дуже). А от для тої Нокії, до якої я , за одностайними твердженнями усіх продавців нігде не мав би знайти чохла, хіба що в Китаї.. Тих чохлів повна Розетка . І книжкчки і фліпи.. і дорожчі і дешевші, різних кольорів..
Так от.. мене любопитство роздирає. Чому мені всі брехали ?
3

Коментарі

14.01.23, 10:31

Торгівля

    24.01.23, 10:45Відповідь на 1 від nebosklon

    Та розумію що не поання і не куховарка.. Але в чому сенс? Вони продають цей товар. Навіщо ж їм його оббріхувати?

      34.01.23, 12:22

      Певно служать довше, а значить рідше купують))

        44.01.23, 13:15

        Достаточно просто. В магазинах электроники и операторов сотовой связи, зачастую и самих нокий почти нет, да и спросом они не сильно пользуются. А по поводу чехлов и стекол... На розетке, по сути, все тоже самое, что у китайских друзей. Разве что кастомные чехлы с Китая достать сложнее, чем на наших сайтах.

          54.01.23, 13:51

          Между Нокия С21 и Самсунг А04 гигантская разница в пользу корейца. Нокию не надо, совсем не надо. Поэтому и продавать не хотят. Будет глючить после обновления по воздуху. У Самсунга аккум почти вдвое, проц шустрее и поддержка человеческая.

            64.01.23, 16:13

            В мене була нокія 7+,все нормально,окрім дисплею,на ньому дуже зекономили,особливо за ті гроші що вони хотіли тоді за неї.Я довго вибирав телефон і наразі зупинився на oppo a53 здається,за свої гроші найкращий бюджетник.Користуюсь третій рік,претензій нема.

              74.01.23, 16:58

              нокива вмерла. псьо

                84.01.23, 17:29

                вам обманули, вам продали гораздо лучший мех

                  94.01.23, 20:08Відповідь на 5 від Петровичч

                  Пізно вже Нокіа G10 сьогодні куплена і я саме з неї пишу.
                  Порівнював я її з Гелаксі А 04е. Довго вагався але те що продавці брехали що до неї нічого немає схилили чашу на її користь.. Зараз якраз обкатую. Незвично , чистий андроїд. Але якихось лагів поки не бачу. Акумулятор... З магазину мені дали 70% було.Тепер он 41. А я вже досить давно його мордую. Як я пригадую моя редмі і в молодості так довго не тримала. Так що поки що, аби не наврочити, покупкою задоволений.

                    104.01.23, 20:13Відповідь на 4 від K-10

                    Уявіть собі я знайшов все ж маленький магазинчик де мені чохол продали. І непогана книжечка ( я не признаю тих які лише на задню панель. Тільки книжечка, або на крайняк фліп. Так що навіть по розетці не заказував

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна