... ти, ...., зрозумів, що війна триває?




Прямо зараз 73% люто шукають винних у своїй перемозі.

 

Остап Українець

Мені здається, що всі проблеми Зеленського як президента зводяться до єдиної проблеми - щоразу, коли він відкриває рот.

Зеленський, очевидно, щиро вірить у справедливий світ. У те, що з реальністю можна домовлятися шляхом виконання певних симпатичних (чи й ні) умов. Зеленський вірить у те, що політика працює так само, як магія в чарівних казках.

Щоби в нас перестали стріляти, треба перестати стріляти.
Щоби припинилась війна, треба просто поговорити з Путіном.
Щоб усе було добре - треба просто самим бути добрими.
Щоб не померти передчасно - треба просто не наступати на тріщинки в асфальті.
Щоб мама прийшла вчасно, жива і здорова, треба просто щоб ця свічка не погасла, поки я дорахую до десяти.

Знаєте, той самий спосіб мислення, який притаманний всім людям. Років до п'яти-шести. Він вірить у ньютонівську фізику, масштабовану на міжлюдські взаємини. У справедливий світ. Варто знайти правильні слова - і світові конвенції тріснуть по швах, лідери держав узрять істину і житимуть довго і щасливо, бо в справедливому світі не існує причин для іншого розвитку подій. Це наївність, але не мила. Це наївність, яка спонукає тебе облизати отруйну жабу, бо вона кольорова і блищить, як джем.

Всі перепони, всі смерті, все насильство на нашому шляху - це провокації абстрактних (завжди абстрактних, бо вони не задовольняють біас Зеленського, тобто не можуть існувати насправді) ворогів та лиходіїв, котрі переслідують єдину мету: збити нас, заплутати, спровадити на манівці, завадити стати нацією щасливих довбойобів, котра живе у світі ідеальної справедливости рівно до наступного етноциду.

Хороший план. Саме такої політики варто чекати від людини з інтелектом п'ятирічної дитини. Тобто нічого нового.




Валерій Прозапас

Ніяка це не "не просто цинічна провокація" і не "спроба зірвати мирний процес на Донбасі, який почав просуватися хоч і невеликими, але невпинними кроками" (с)

Це війна РФ проти України, яка триває шість років.

Немає ніяких "невпинних кроків мирного процесу" - є багатомісячне ігнорування факту війни вищім військово-політичним керівництвом країни на чолі з президентом.

Є фіаско тактики "відведень" та "перемирій", за яку заплачено кров'ю.

Є штучне гальмування розвитку ЗСУ та кампанія з дискредитації військових, руху волонтерів та ветеранів.

Є приховування факту передвиборчої брехні про "зарабатування на війні" та її "швидкого припинення".

Є недолугі спроби замирити Кремль "формулами", "виборами" та "спільнимм патрулюваннями".

Є десять місяців неадекватної реакції держави на реальну ситуацію з війною та втратою міжнародних позицій, яка веде до національної катастрофи.




Валерій Прозапас:

При Порошенку - зростання ВВП 4,5%
При Зеленському - 1,5%

Рейтингами-антирейтингами міряйтесь досхочу - рахунок на табло.

Продовжуйте довіряти бубочке - ще за півроку буде не +1,5%, а -1,5%, а Мілованов пояснить це цвітінням акацій на Січеславщіні.

Отак колись для колгоспників, що їли полову, Петлюра бува поганий.

Аж противно як все передбачувано.

Львовский метрополитен:
А Богдан на Сейшелах стебётся с лохов, голосовавших за Зеленского и прочую зекоМанду.




Тётя Роза:
Луи де Фюнес был замечательным комиком и любимцем французов. Но им никогда не пришло бы в голову избрать его Президентом Франции. А ему никогда бы не пришла в голову мысль претендовать на это!

Йозеф Кнехт:
Трішки патріотизму вам в стрічку. Лещенко в телеграмі похвалился тим, що незважаючи на зусилля Пороха, план Мюнхенської змови повернули на сайт Мюнхенської конференції. Можливо період правління Зе потрібен для того, щоб вся п'ята колона розкрилася у всій красі?

Роман Доник:
Попытался выяснить, чем занимались эти пол года кандидаты в президенты. Ну, все эти спасители Украины. Все эти совести, чести, справедливости. Никого нет, кроме злодея Порошенко. Где они? Что делают? Их похитили инопланетяне? Их семьи взяли в заложники? Где все эти патриоты? Может им помощь нужна, а мы не знаем?




Дмитрий Чекалкин

Міністр оборони Андрій Загороднюк 13 лютого публічно, в ефірі в Сергія Іванова визнав, що закупівлі Міністерства оборони (т.зв. «справа Гладковського») не були корупційними. Загороднюк їх назвав «ризикованими», але не корупційними, що підтвердив аудит.

Oleg Helgiv:
Зеленский с официальной делегацией устал и вернулся в Украину. У него же тут жена, дети, тещя и расслабон на ночь. Хорошо если опять не пропадет на пару дней.
А Порошенко, остался в Мюнхене и проводит встречи с мировыми политиками. Пытаясь закрепить поддержку Украины.
Причем если Зе летал туда за государственный счёт, то ПАП за свой. И теперь вопрос. А нахрена мы платим налоги, на содержание президента, который отлынивает от работы при любом удобном случае? Может как то законодательно оформить. А то у нас в политике, как в кино.
Запомни студент - кто не работает тот и ест!

Вы только представьте, как обогатят международную дипломатическую практику Зеленский, Ермак, Пристайко и их Зе коллеги по Слуге Народа.
Каждое заявление - это же просто перл.
Ермак, откровенно забрехался отрицая встречу Зели и Патрушева в Омане. Хотя во всем мире официальное отрицание темных сделок, лучшее подтверждение.
Пристайко нашел там украинское посольство, которого никогда не было и нет.
Зеленский, как шеф, пошел дальше всех. Он вообще не думает стратегически и не помнит день, когда стал президентом. И не понимает, какая на нем ответственность за страну. Судя по заявлению о совместном патрулирование ВСУ и российских боевиков на Донбассе.
Это же просто находка для всех. Представляете совместное патрулирование ЦАХАЛ и Палестинских террористов в Израиле или Американской армии и Талибана в Афганистане.
Ну ведь правда, сразу же наступит мир везде и взаимопонимание.
Я думаю в дипломатических академиях по всему миру введут спецкурс по изучению их богатого умственного наследия. Который так и будет называтся.
Что такое идиотизм в управлении государством и как с этим боротся!




Маруся Звіробій

«Не відступайте. Бийтесь за Україну до перемоги. Навіть в соцмережі, особливо в маршрутці».


 




Что от там , с...ка, в своём мозге закончил?

  • 18.02.20, 12:52
  • зе

Роман Донік

То что сейчас происходит на фронте, так это НЕ "внезапно боевики атаковали". Это спланированная полномасштабная операция. Сегодня там какая-то платформа примирения должна была быть? Правда? Зеленскому сегодня настучали членом по лбу, а из Сивохо сделали глубокую глотку.




СКІЛЬКИ ЩЕ ТРЕБА КРОВІ?


Дмитро "Калинчук" Вовнянко

 

Щелепи зводить від злоби і безсилля. Стається те, про що ми волали від самого початку реалізації намірів команди Зеленського «просто перестати стріляти». Біля ділянки розведення «Золоте-4» іде бій, яких не було з 2018 р. Ворожа арта накриває позиції 72-ї і 93-ї бригад. Українське командування підтягує резерви.

Що це означає? Що противник класично атакував у стик двох бойових з’єднань – де оборона як правило найслабша. Що ситуація уже загрожує проривом – інакше резерви б не знадобилися. І так, все це відбувається упритул до ділянки розведення сил «Золоте-4». Хутір Вільний який УЖЕ фігурує в повідомленнях – це околиця села Золоте-4. А Горіхове – це у двох кілометрах від хутора Вільний. Бої ідуть на ділянці у 10 км.

Я не сумніваюся – зараз керівництво країни заплаче, що «ну хто б сподівався»? Їм в унісон лицемірно заспіває уся зелена ЗЕкта. Не вірте. Лише у січні я писав про ситуацію біля Золотого-4. Ще тоді я наводив слова місцевих мешканців про те, що їх вогнем зганяють із їхніх домівок, аби підготувати ділянку до масштабної бойової операції, і що наявність ділянки розведення на фланзі ворожої наступаючої групи – ідеальна ситуація. З боку ділянки розведення точно ніхто не контратакує. Якщо я тоді це розумів дивлячись на мапу – як цього не міг збагнути генштаб ім. Хомчака-Іловайського?

Я писав про те, що в районі «Золоте-4» спостерігається епідемія підривів на мінах, в місцинах де кілька років ходили не побоюючись ніяких мін. Що ставлять ті міни ворожі ДРГ, які проходять на наш бік через зону розведення. Я писав, що на іншій ділянці розведення саме від такої міни загинув комбриг Коротсельов.

А ще я писав, що таки інциденти не припиняться. Бо президент Зеленський своїми мирними ініціативами саме себе загнав у пастку. Його будуть шантажувати такими загостреннями – свідомо обрушувати йому рейтинг. Бо виходу Зеленському Москва дає лише два. Або – сісти за стіл переговорів з ватагами терористів ДиРи і ЛиРи і визнати, що в Україні громадянська війна. Або – визнати що повністю, цілковито і 100%-во був правий президента Петро Порошенко коли обирав тактику тримати фронт + давити Москву санкціями. Визнати що ті хто Порошенка тоді мішав з багном – свідомо або через власну дурість спрацювали на Москву.

Ба-більше, президент Зеленський у Мюнхені сам визнав що втрати побільшали. Але що ми почули від нього? «Це означає, що війна триває. І що ще з більшими зусиллями треба намагатися її завершити».

Ну, вітаю, мирні ініціативи і намагання умиротворити Москву дають свої результати – у вигляді гарматного вогню і наших втрат. Вітаю всіх тих громадян, які істерично волали «війна вигідна Порошенку бо він на ній наживається». Агов! Кому вигідна війна тепер? Вітаю спільноту зелених Х-пердів, які просторікували, що наміри Москви на Донбасі провалилися і тому вона піде. Шкода не уточнили – яким калібром піде?

А особливо вітаю президента Зеленського – з його «просто перестати стріляти» і «треба ще більше намагатися завершити війну». Як воно? Задоволені? «Просто перестати стріляти» - і кількість втрат на фронті підскочила на 20%. «Треба ще більше намагатися зупинити війну» - і біля Золотого-4 наші позиції накриває ворожа арта. Як ви там казали? Нові розведення сил? Секторальне? Спільне патрулювання кордону з терористами ДиРи?

Мене до сказу цікавить – скільки ЗЕкті треба ще доказів того, що Москва не збирається замирюватися? Що не можна замиритися з тим хто в тебе стріляє? Скільки ще треба крові?









Чоловічий тест на витривалість



Купил колбасу. Состав соя, эмульгаторы, красители. Читаю состав мыла: мед, лактоза, масло лепестков роз. Вывод: лучше жрать мыло.

 

- Дорогой, почему в твоем телефоне Иван Петрович говорит нежным женским голосом?
- Старый козел сделал себе операцию по смене пола.
- Смотри, дорогой, как бы я тебе не сделала такую операцию.

 

При взгляде на эти ноги становится даже неинтересно, как женщина выглядит выше.

 

- Пойдем напьемся!
- Мне нечего надеть.
- У тебя же много одежды!!!
- Я в этой одежде уже напивалась.

 

Гениальный план:
1) заказать жену на час;
2) мужа на час;
3) увидеть как выглядит нормальная семья.

 

Взрослая жизнь – это круто! Можно пить, гулять и веселиться сколько угодно… По дороге на свои три работы.

 

Если вас сегодня всё устраивает в стране, значит вы – депутат от “Слуги народа”.

 

Мы так давно женаты, что жена может договаривать мои фразы. Начало тоже придумывает она, и ещё что-то добавляет от себя в середине.

 

Страшно. Скоро роды. Руки трясутся. Спина от пота мокрая. Ноги как ватные. А жена сидит спокойно, в телефоне играет.

 

С женского форума:
- Такого козла еще поискать… Но я-то умница, я-то нашла.

 

- А тебе муж на день рожденья что подарил?
- Серёжку.
- Что, одну?
- Почему одну? Одного.

 

- Доктор, а скоро вы меня выпишите?
- Да я на даче только фундамент залил ... Ой, извините, хотел сказать - лечение дело не быстрое.

 

- Дорогая, на ночь...
- Это кефирная диета.
- Но ты запиваешь кефиром шаурму, шоколадные вафли и торт!
- Это. Кефирная. Диета.

 

Объявление на публичном доме:
- Секс – слишком серьезная вещь, чтобы доверять его любителям.

 

С женского форума:
- При виде его сердце застучало так, что лифчик расстегнулся.

 

- Как тебя жена называет?
- Обезьяной!
- Почему?
- Потому что от меня уже произошло несколько человек.

 

Мужчин настораживают две вещи: непонятный шум в двигателе и добрая, тихая жена.

 

OLX – чтобы продать что-нибудь ненужное. Али-Экспресс – купить что-нибудь ненужное.

 

После развода у пар начинаются соревнования "Кто кого счастливее".

 

Видеть вас - одно удовольствие! А не видеть – другое.

 

Угнетенные народы мечтают не о независимости, а о том, чтобы угнетать другие народы.

 

пожить оксана предложила
переезжай сказала вить
но витя против витя хочет
пожить

 

олег в итогах года пишет
прочёл сто сорок умных книг
все молча лайкают но в мыслях
ну что ж ты бесишь так олег

 

Вышла из ванной и понеслась: крем для лица, крем для рук, крем для тела... Вопрос мужа убил наповал - ты вообще нафига мылась?

 

Хватит жаловаться на жизнь. Вспомни, что некоторые люди прямо сейчас живут с твоими бывшими.

 

Моя тёща - как резиновая женщина. Всегда надутая...






Убить Билла

  • 17.02.20, 20:07
  • зе

Тётя Роза
Можно без рук играть на фортепиано.
Но нельзя без мозгов управлять страной.



 

Маруся Звіробій:

Наша бубочка обмочила памперса в Мюнхені! Трохи інсайда прилетіло. Зеленський влаштував істерику організаторам і категорично відмовлявся штовхать рєчь, якщо в залі буде Порошенко! А що так, Вова??? А нам нравилось як ти борзо на нього плигав на дебатах! "Как ви спітє по ночам??? Почєму нє расслєдуются дєла майдана, бла бла бла..." де то все???? Очєнь би хотілось знову на ту борзоту подивитись!!!
Порошенко в Мюнхені посягнув на святе! На мою пальмову вєтку в номінації "Налякай коміка!"... але то вже солідніше! Міжнародний рівень!!! Наші журналісти натомість запитали в організаторів чи боїться Зеленський Лаврова, який там був присутній. І знаєте що??? Ну??? Вгадали???? Ніт!!!! В списку- заяві, яку було долучено до істерики було лиш одне прізвище, "нє пускайтє Порошенка, мнє БУДЄТ НЄКОМФОРТНО ВИСТУПАТЬ!" Кажуть це цитата щоб ви розуміли про некомфортно виступать. А Лавров шо, нормальний мужик, йому теж можна в очі позаглядать.
Зеленський любить російську федерацію. Зеленський боїться в своїм житті тільки Марусю в Україні і Порошенка за її межами.
Я обіцяла на суді, що увесь світ дізнається про те, що в нас президент сцикло, блін... мені навіть робити нічого не треба, він сам справляється, піду візьму ще попкорна з пепсіколою.
І ще, до відома, в знак протесту проти подібної поведінки депутат європарламенту Міхаель Галлер вийшов із зали. Також цікаво чому тепер українському президенту надають малу залу для виступів, а раніше нам надавали велику. Це... якось... від розмірів президента залежить? ... чи від масштабності його стратегічного мислення???)

 

wsewolod_patha:
Речь Маруси Звиробий на суде

Ничтожен мундир,
Дубье – автомат…
Страны командир
Боится солдат.

Словесный горох
Уста его мнут:
- Я фрикам не лох!
Меня не убьют!

Солдаты ему
Страшнее врагов:
- Атовец? В тюрьму!
Хирург? В крепь оков!

Обмочен мундир,
Глаза – как стекло…
Страны командир –
Простое ссыкло.

 


Присяжный заседатель:
Разница в возрасте между Порошенко и Зеленским - всего 12 лет. При этом Зеленского почему-то называют молодым и неопытным.
То есть ЕЩЁ РАЗ, Порох стал президентом страны с НИКАКОЙ армией ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ и ему было 48, а Бубочка в 42 смог всё про
срать за полгода.
Не лох?!


 


Карл Волох:
Я, як і раніше, не маю відповіді на питання, чи може Порошенко подолати свій антирейтинг і повернутися до влади. Більше того, абсолютно переконаний, що всі, хто вважають, що знають відповідь на це питання, обманюють себе, видаючи бажане за дійсне.
Однак, можу підкинути один серйозний аргумент адептам «другого пришестя» Петра Олексійовича. І він полягає в неймовірній тупості нової влади.

Співставте два факти.
Перший - безпрецедентні і ганебні зусилля Єрмака, щоб не допустити Порошенка на Мюнхенську конференцію (де він став не просто бажаним гостем, а, заслужено і закономірно, найвпливовішим представником України).

Другий - абсолютно зрадницький і згубний план «12 кроків».
Додайте до цього наступні події із оприлюдненням його на сайті, потім таємничим зникненням, згодом - новою появою, але вже із примітками про «спірність» тощо. Будь-хто розуміє, що цю війну проти здачі українських інтересів повів (і доволі успішно) Порошенко.

Навіть попри мою вкрай невисоку оцінку розумових здібностей людей, які голосували за Зеленського, я не можу не відзначити, що певне прозріння в них настає (правда, повільніше, ніж нам би хотілося). Відповідно, з’являються сумніви, чи вірну ставку вони зробили на виборах. А влада наразі робить усе, щоб переконати: зупинити здачу національних інтересів і майбутню катастрофу здатний тільки Порох.





В обіймах страху

  • 17.02.20, 13:11
  • зе


В обіймах страху


Ігор Гулик


Ви ніколи не зауважували, що очільники нинішньої влади ледь стримують свій страх.
Рекомендую уважніше придивитися до виступів самого Зеленського і чільних спікерів його команди. У них, зазвичай, бігають оченята, вони роблять мимовільні жести, які психологи однозначно потрактували б як невпевненість, острах, некомфортність. Для мене ці діячі схожі на відомого персонажа Ільфа і Петрова з «Дванадцяти стільців».
«Завгосп 2-го дому Старсобзабезу був сором’язливим злодюгою. Все його єство протестувало проти крадіжок, але не красти він не міг. Він крав, і йому було соромно. Крав він постійно, постійно стидався, і тому його добре виголені щоки горіли рум’янцем сум’яття, сором’язливості і конфузу… Світ ще не бачив такого „голубого злодюжки“, як Олександр Якович».
Герой класиків крав «по-дрібному», здебільшого, — харчі у знедолених. Наші «герої сучасності» чудово розуміють, що їхній прихід до влади, — по суті, вкрадена перемога, що без маніпуляцій, тотального шахрайства (віртуозної гри на обивательських страхах і наймерзенніших інстинктах) вони б так і залишалися блазнями, провінційними фотографами, тамадами, у ліпшому випадку, — тасувальниками паперів у приймальнях якогось заштатного депутата.
Усвідомлення цього факту, розуміння неспівмірності власних інтелектуальних та менеджерських можливостей місії, за яку отак «по приколу» взялися, породжує фобії, панічні напади і гіпертрофовану браваду, якою ці люди на публіці прикривають свої комплекси. «Вам нічого боятися, коли нічого приховувати», — ця фраза Гаррі Поттера з «Дарів смерті» якнайкраще пояснює поведінкові особливості «зелених».
Попри те, що найближче оточення Зеленського, здебільшого, з середовища силовиків, постійно втовкмачує йому у мізки найбезглуздіші конспірологічні версії ймовірних «замахів», а пріснопам’ятна «інтелектуалка» Ліза Богуцька свого часу дофантазувалася до перспективи «путчу Порошенка», він сам потерпає від притаманного акторам несприйняття натовпу. Аякже, — раніше завжди був на сцені, далеко від глядача, світло софітів забивало для погляду його міміку чи невдалі гримаси. Першим його потрясінням, мабуть, став коридор ганьби, влаштований президентові у Тернополі, і з тих пір вже не ризикує «йти у народ»… Апогеєм у цьому сенсі стала поява нашого гаранта у бронежилеті та зграєю бодігардів зі зброєю у соборі Святого Петра у Римі.
Силовиків зрозуміти можна: нашіптуючи Зе! несосвітенні теорії змов і путчів, ті ж Аваков чи Баканов тим самим підкреслюють власну значущість. Граючи на страхах патрона, вони репресують «невгодних», порушуючи кримінальні провадження проти Марусі Звіробій та Софії Федини, які, мовляв, заповзялися погрожувати президентові, тримають у СІЗО лікарів і добровольців, мають намір накинути намордники на невгодні ЗМІ.
Але окрім зовнішніх вигаданих та часто сміховинних, з точки зору нормальної логіки, загроз, є й інші. «Зелені» бояться… самих себе. Ну, яке може бути пояснення відео з очільником митниці у нічному клубі, серед оголених дівок? Тепер нам на цілковитому серйозі розповідають про те, що таким чином Нефьодов прагнув довести, що, усупереч пліткам, він «натурал». По-перше, мене як громадянина не цікавить сексуальна орієнтація головного митника країни, а виключно його менеджерські компетенції. По-друге, якщо вже так припекло, то чому б не заявити про свою «нормальність» людською мовою, відкрито, без зайвого хайпу. І, по-третє, хочу зрозуміти, як тепер ставитимуться до свого начальника пересічні митники десь у Раві-Руській чи Яготині? Не думаю, що з особливим пієтетом…
Є ще одне джерело страху серед монобільшості. Всі вони переконані, що живуть за законами джунглів, де будь-хто з нинішніх однодумців, заради кар’єри, грошей, слави може всадити їм ніж у спину. Такі страхи не виникли безпричинно. Варто лише послухати про що розповідав ще зовсім «зеленим» майбутнім нардепам чинний міністр розвитку економіки, сільського господарства та торгівлі Тимофій Милованов. Його «казання» — це якийсь ідіотичний коктейль соціального дарвінізму, людиноненависництва і фобій. Ось лише кілька «перлів»: «Ви повинні бути кращими. Мусите першими написати донос на вашого противника, опонента…», «нікого насправді не хвилює, чи ви тортурували людей, вирізали їм очі… Ви ж хочете добратися до верхівки харчового ланцюга, а там місць менше, ніж людей. Тому мусите першими вгадувати, хто ваш опонент і усувати його», «Насправді не важливо, які правила ви порушуєте, важливо, що на вас донесли швидше, ніж це зробили ви».
А тепер замислимося: чого можна очікувати від людей, загнаних у пастку власних страхів? Зради? Цілком, — коли йтиметься про реальну відповідальність за скоєне. Крові? Тим паче, — коли вони усвідомлять, що суспільство вже не хоче миритися з їхніми експериментами над країною і скористається своїм правом на повстання. Капітуляції перед агресором? Однозначно, якщо вона виявиться єдиним шансом втриматися при владі і вижити. Якщо йти за логікою Милованова, то знаємо, як поводять себе щурі, загнані у глухий кут…





Голова болит... И отказать некому.



- Я так тебя люблю, дорогой. Делай со мной, что хочешь.
- Я хочу с тобой делать котлеты.

 

Раньше не было прививок и химии этой, вся еда была натуральная, жили люди по 38 лет, горя не знали.

 

Не стоит волноваться по пустякам, копи силы на полный пздец...

 

- А как у вас с чувством юмора?
- Присутствует, но с возрастом оно стало попахивать цинизмом.

 

Не такие они уж и друзья, если часто приглашают вас на ужин.

 

- Свидетель, вы утверждаете, что потерпевший и подсудимая жили как муж и жена?
- Ой, что вы, ваша честь, гораздо лучше...

 

С женского форума:
- Голова болит... И отказать некому.

 

Девушки, никогда не следите за мужчиной. Следите за собой - и тогда мужчина будет следить за вами!

 

Возможность переключать каналы – это ещё не свобода. Настоящая свобода начинается тогда, когда ты выключаешь телевизор.

 

Мне нравится мыть посуду ровно одну секунду, когда горячую сковородку суешь под холодную воду, она шипит, и я типа кузнец.

 

- Софа Львовна, а шо это ваша невестка Хаечка такая худая?
- Роза Моисеевна, а где ж ви видели, шоб на гадюках сало росло?!!

 

пришёл две тысячи двадцатый
шептали бабки за спиной
когда олег шагал к оксане
домой

 

Некая израильская газета провела опрос, в чем разница между политиками и ворами?
Один ответ привлек внимание редакции: "Уважаемая редакция, я много думал над вашим вопросом, и пришел к выводу, что разница между политиками и ворами такова, что первых выбираем мы, а вторые выбирают нас. С уважением, Дов Берман".
Редакция ответила:
"Дорогой г-н Берман, мы решили наградить вас годовым абонементом на нашу газету за ваш гениальный ответ! Потому что вы были единственным, кто нашел разницу между политиками и ворами".

 

В наше время самыми опасными разносчиками вирусов являются журналисты.
©

Женщине биологически надо 80 кг волосатого существа рядом. В зависимости от её красивости и сговорчивости, это будет либо мужик, либо 10-15 котов.

 

Если мужчины сильнее женщин, то почему у мужских персонажей в компьютерных играх возникает необходимость в полном обмундировании, тогда как женщины обходятся одним лишь бикини из кольчуги?

 

- Для чего женщины мажут на себя килограммы косметики, красят волосы во все цвета радуги, наклеивают метровые ногти и ресницы?
- Для того, чтобы ЕСТЕСТВЕННО выглядеть!!!

 

Хозяюшке на заметку: если налить красное вино в стеклянную банку, взять с собой на работу и сказать всем, что это борщ, то обед пройдёт веселее чем обычно.

 

Господи!.. Девки… Как скучно мы живём!.. Мы перестали пролазить в двери к любимым мужчинам…

 

Бабулинг - агрессивное преследование человека, психологическое давление, оказываемое путём упоминания о том, что давно пора замуж, помру и внуков не увижу.

 

Когда по ТВ говорят, что нам повезло с теплой зимой, совершенно не принимают во внимание тот факт, что морозов ждут несколько тысяч женщин, купивших новые шубы.

 

- Лена, а мальчики, с которыми ты встречалась, кто по знаку Зодиака?
- Козерог, Телец, Овен.
- Во блин... Всю скотину собрала!





Танці з гранатою



Танці з гранатою

 

Гліб Бабіч

Іноді спостерігати за тим, як хороші розумні люди тягають по просторах соціальних мереж підібраний під ногами незрозумілий предмет цікавої форми, цікаво. Ти дивишся на те, як вони передають його один одному, вихоплюють з рук, крутять перед очима. Ти слухаєш їх розумні версії про суть цього предмета і навіть можливі плани щодо його використання для покращення світобудови.

Потім тобі стає сумно, а потім і взагалі тривожно та сумно.
Тому що ти знаєш, що ця «цікава штучка» – граната «Ф-1».
Тому що ти вже зрозумів – це не макет. І захоплюючу дискусію від кривавих бризок відокремлює ось це кільце, яке забавно бовтається збоку. Тим більше, що тягають гранату в основному за нього, зручно ж.
Тим більше, все частіше лунає глибокодумна фраза: «Нічого страшного не станеться, якщо…»

Коли ви почали тягати зі сторінки на сторінку фразу «Порошенко вже “не торт…”» та інші сентенції про «збитого льотчика» і селекційні фантазії про «вирощування нового лідера», це було повчально. Повчальність полягала в тому, що вкидання цього в інформпростір було зроблено неприховано технологічно. Тобто в відкриту. Проте навіть лідери громадської думки, з готовністю і одночасно, схопилися за цей «предмет» і почали «пропускати його через себе». Використовуючи для цього всю міць свого таланту, фантазії, здатності до переконання і вбивчої іронії. І банальний «вкид» став виглядати достовірніше і природніше. Тому що «пропустили через себе». Тому що вжилися в роль «мудрих і об’єктивних». Тому що «біле пальто» – це, курва, красиво. Скільки разів ти сам не казав про зворотне. Тому що є туга за «собою минулим», трохи більше вільному в помилках. І коли ти говориш фразу «не можна увійти двічі в одну воду», ти солодко мрієш саме про це.

Спостерігаючи за цим, я мовчав. По-перше, було досить людей, яки кричали вам, що це граната. А не важок від годинника з зозулею, не горіхокол, і не іграшка БДСМ. А по-друге, була надія, що потягавши предмет по окрузі, ви скажете «Ха, це ж граната! Я завжди знав, але хотів вам переконливо показати – як ніколи не треба робити ».

Але ось біда. За останні п’ять днів троє людей, яких я безсумнівно поважаю і ціную, сказали мені практично однакову фразу. Чомусь, посміхаючись, з обличчям сповненим відчайдушної приреченості: «Ось побачиш, ми ще будемо захищати Зеленського так, як до цього Пороха. Але не тому, що ми будемо його підтримувати. А тому, що в альтернативі будуть регіонали і росія».

У цьому самому місці я зрозумів, що кільце з гранати вже тягнуть. І запобіжна чека прийшла в рух. Ще трохи, і спрацює пружина, відбудеться накол, і через кілька секунд «хлоп» – і вибух виб’є розум із решти «розумної частини» суспільства. Ось це, власне, і була та мета, на яку працюють останні технології «вкидань».

Це знак. Знак того, панове, що ви вже готові «дої*атися до мишей». Мабуть, ви теж втомилися, але вам потрібно обґрунтування слабкості. Щоб це «гідно виглядало». Хоча б як «горе від розуму».

Ви вже майже погодилися на альтернативу між «3,14здець і повний 3,14здець». Ви розповідаєте мені про те, що вам треба «ростити лідерів». Забуваючи про те, що п’ять з гаком років я провів, забезпечуючи вам цю можливість на фронті. Але все, що «виросло», – це набір дятлів, фріків, «патріотів за викликом», «нових облич» після пластичних операцій і дутих «кандидатів в царі». І закінчилося все сумним цирком, що загрожує перерости в «цирковий абсолютизм». І ви готуєте мене до того, що наступна стадія – героїчний бій за один сорт лайна проти іншого?

А знаєте, чим закінчиться варіант боротьби «за Зеленського проти регіоналів?». Звичайно, виграють регіонали. Тому що в цей раз ви не просто пересретесь – затрахаєте один-одного до кривавих мозолів на робочих поверхнях. І не буде ніякого сумного «ми зробили все, що могли». Цим ви обманювали себе в минулий раз – двічі це не проходить. Частину з вас зачистять про всяк випадок. А частину безсумнівно візьмуть на службу. І ви будете розповідати один одному про те, що «наступного разу будете захищати регіоналів, щоб не прийшов особисто путін (ху*тін, або хто там буде). А потім «захищати путина, щоб не прийшов Вельзевул». І так далі.

Шлях вниз – самий прогресуючий і перспективний. Йому допомагають закони фізики і відсутність необхідності в зусиллях. І його вища стадія – вільне падіння.

Я ось що хочу вам сказати. Якщо це стане трендом, особисто я в наступний раз нічию дупу прикривати не прийду. У 14 у мене була альтернатива. Україна і спокійне існування в спокійній країні. Я вибрав Україну і помножив на нуль багато речей у своєму житті. Саме для того, щоб дати можливість будувати. І майже вийшло. І навіть зараз ще є шанси. Так-так. Ми ще не всі шанси просрали, як не дивно.

Але добровільна деградація – це без мене.
Мене більше влаштує здохнути на маленькій барикаді в колі тих, хто зміг не втратити себе. Або все виправити. Але це тільки якщо наша «розумна меншість» не перетворитися на зграю папуг з гранатою. Які голосно і багато кричать, щоб заглушити власне сумління. І тягнуть за веселе кільце з незрозумілої їм конструкції.

Вибачте, якщо кого образив. Я все одно краще ніж граната. Я нею ще й користуватися можу навчити.

Так що залиште ці танці.