хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Убить Билла

  • 17.02.20, 20:07
  • зе

Тётя Роза
Можно без рук играть на фортепиано.
Но нельзя без мозгов управлять страной.



 

Маруся Звіробій:

Наша бубочка обмочила памперса в Мюнхені! Трохи інсайда прилетіло. Зеленський влаштував істерику організаторам і категорично відмовлявся штовхать рєчь, якщо в залі буде Порошенко! А що так, Вова??? А нам нравилось як ти борзо на нього плигав на дебатах! "Как ви спітє по ночам??? Почєму нє расслєдуются дєла майдана, бла бла бла..." де то все???? Очєнь би хотілось знову на ту борзоту подивитись!!!
Порошенко в Мюнхені посягнув на святе! На мою пальмову вєтку в номінації "Налякай коміка!"... але то вже солідніше! Міжнародний рівень!!! Наші журналісти натомість запитали в організаторів чи боїться Зеленський Лаврова, який там був присутній. І знаєте що??? Ну??? Вгадали???? Ніт!!!! В списку- заяві, яку було долучено до істерики було лиш одне прізвище, "нє пускайтє Порошенка, мнє БУДЄТ НЄКОМФОРТНО ВИСТУПАТЬ!" Кажуть це цитата щоб ви розуміли про некомфортно виступать. А Лавров шо, нормальний мужик, йому теж можна в очі позаглядать.
Зеленський любить російську федерацію. Зеленський боїться в своїм житті тільки Марусю в Україні і Порошенка за її межами.
Я обіцяла на суді, що увесь світ дізнається про те, що в нас президент сцикло, блін... мені навіть робити нічого не треба, він сам справляється, піду візьму ще попкорна з пепсіколою.
І ще, до відома, в знак протесту проти подібної поведінки депутат європарламенту Міхаель Галлер вийшов із зали. Також цікаво чому тепер українському президенту надають малу залу для виступів, а раніше нам надавали велику. Це... якось... від розмірів президента залежить? ... чи від масштабності його стратегічного мислення???)

 

wsewolod_patha:
Речь Маруси Звиробий на суде

Ничтожен мундир,
Дубье – автомат…
Страны командир
Боится солдат.

Словесный горох
Уста его мнут:
- Я фрикам не лох!
Меня не убьют!

Солдаты ему
Страшнее врагов:
- Атовец? В тюрьму!
Хирург? В крепь оков!

Обмочен мундир,
Глаза – как стекло…
Страны командир –
Простое ссыкло.

 


Присяжный заседатель:
Разница в возрасте между Порошенко и Зеленским - всего 12 лет. При этом Зеленского почему-то называют молодым и неопытным.
То есть ЕЩЁ РАЗ, Порох стал президентом страны с НИКАКОЙ армией ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ и ему было 48, а Бубочка в 42 смог всё про
срать за полгода.
Не лох?!


 


Карл Волох:
Я, як і раніше, не маю відповіді на питання, чи може Порошенко подолати свій антирейтинг і повернутися до влади. Більше того, абсолютно переконаний, що всі, хто вважають, що знають відповідь на це питання, обманюють себе, видаючи бажане за дійсне.
Однак, можу підкинути один серйозний аргумент адептам «другого пришестя» Петра Олексійовича. І він полягає в неймовірній тупості нової влади.

Співставте два факти.
Перший - безпрецедентні і ганебні зусилля Єрмака, щоб не допустити Порошенка на Мюнхенську конференцію (де він став не просто бажаним гостем, а, заслужено і закономірно, найвпливовішим представником України).

Другий - абсолютно зрадницький і згубний план «12 кроків».
Додайте до цього наступні події із оприлюдненням його на сайті, потім таємничим зникненням, згодом - новою появою, але вже із примітками про «спірність» тощо. Будь-хто розуміє, що цю війну проти здачі українських інтересів повів (і доволі успішно) Порошенко.

Навіть попри мою вкрай невисоку оцінку розумових здібностей людей, які голосували за Зеленського, я не можу не відзначити, що певне прозріння в них настає (правда, повільніше, ніж нам би хотілося). Відповідно, з’являються сумніви, чи вірну ставку вони зробили на виборах. А влада наразі робить усе, щоб переконати: зупинити здачу національних інтересів і майбутню катастрофу здатний тільки Порох.





14

Коментарі

117.02.20, 20:37

    217.02.20, 20:38Відповідь на 1 від Стрийко Зеник

      317.02.20, 20:40

      Послухайте цю ганьбу! Команда УЗеленського в Мюнхені ввд організаторів в ультимативній формі вимагала шоб Порошенко не був присутній під час виступу я ПреЗЕдента. Вперше таке сталося за всю історію конференції! Всі дипломати міжнародні в шоці!

        417.02.20, 20:46Відповідь на 3 від Геннадий М

        Послухайте цю ганьбу! Команда УЗеленського в Мюнхені ввд організаторів в ультимативній формі вимагала шоб Порошенко не був присутній під час виступу я ПреЗЕдента. Вперше таке сталося за всю історію конференції! Всі дипломати міжнародні в шоці!В тексті Марусі Звіробій про це написано.

          517.02.20, 20:55

            617.02.20, 21:15

            америкоса так зовут . надо же

              717.02.20, 21:20Відповідь на 5 від Тарас Музичук

              Якось так...

                817.02.20, 21:27

                  917.02.20, 21:37Відповідь на 8 від Андрій1961

                    1017.02.20, 22:25

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна