хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Марафон мародерів

  • 09.10.22, 09:09
  • тв


Марафон мародерів
Юрій Бутусов

Подивився вражаюче розслідування про телекомпанію "Кінокіт"
Це просто аморально. Вважаю, що Національне антикорупційне бюро має негайно відкрити кримінальну справу проти керівників офісу президента, які відверто мародерять державний бюджет під час війни.
Схема така:
1. Через початок війни офіс президента забороняє самостійний ефір усім телеканалам, і створює єдиний телемарафон (який порушує свободу слова, але це окреме питання, розслідування - про корупцію).
2. Виробляти більшість контенту для цього єдиного телемарафону на усіх телеканалах офіс президента вповноважує державний телеканал "Рада". Але телеканал, який має свій значний бюджет та штат робітників, чомусь відмовляється це робити самостійно. І тому замовляє виробництво телемарафону... комерційній компанії "Кінокіт", яка належить через підставних осіб заступнику голови офісу президента Кирилу Тимошенко.
3. Платить за це телеканал "Рада" гроші платників податків - 10 мільйонів гривень в місяць - непомірні гроші за контент, який гонить в ефір "Кінокіт". І тому компанія Тимошенка під час війни добре розкручується за рахунок корупційної неконкурентної змови.
4. Цього не було в сюжеті, але я подивився, а скільки у нас витрачає держава на утримання телевізійних засобів масової інформації у 2022 році, може ніхто інший не може робити телемарафон? Ми утримуємо аж чотири державних мовника:
4.1 Суспільного мовлення - 1,873 мільярди гривень
(у 2021-му - 2,2 міль'ярди).
Насправді, один цей телеканал з великим штатом працівників, з кількома потужними редакціями, машинами, багатьома офісами та сучасним обладнанням для усіх видів зйомок мав би бути зобов'язаним сам робити телемарафон, причому Суспільне це зробило б незрівнянно вищої якості, ніж якийсь "Кінокіт".
4.2. Телеканал ДОМ - 362 мільйони гривень.
(у 2021-му - 977 мільйонів гривень). Цей телеканал не має ніякого впливу та значення, один з незрозумілих проектів ОП, який платникам податків з нього сенс не пояснюється.
4.3. Російськомовний телемарафон FreeDOM - 165 мійльонів гривень. Чи є сенс витрачати кошти платників податків на російськомовний телемарфон, і чи дивиться його хтось взагалі?
4.4. Телеканал "Рада" - 407 мільйонів гривень.
(у 2021-му - 84,7 мільйони гривень). Канал займається не висвітленням роботи парламенту, а пропагандою однієї партії та боротьбою з опозицією за критикою влади. Чи варто на це витрачати кошти платників податків?
Загалом: 2 мільярди 905 мільйонів гривень витратить держава на своє телевізійне мовлення у 2022-му році. Для розуміння цін у військовому вимірі - це приблизна вартість понад 26 тисяч квадрокоптерів Mavic-3.
Але ці ресурси не використовуються, і ключовий проект мовлення державний канал купує у маленької непрофесійної компанії, яка ніколи не займалось телевізійними новинами, і за 10 мільйонів на мічюсяць (120 мільйонів на рік) забиває значну частину телеефіру якимось низькопробним трешем, не соромлячись замість витробництва відеосюжетів зачитувати глядачам з екрану твіти та пости держслужбовців та радників офісу президента. Бо якщо в ефірі Зеленський, Єрмак і сам Тимошенко кожні 10 хвилин, то можна робити все. Коли більшість інших продакшенів змушені були закритись через війну, компанія Тимошенко в прибутках через корупційний вплив Офісу президента.
Впевнений, що по результатах розслідування Національне антикорупційне бюро має порушити кримінальну справу проти мародерів, які використовують війну, щоб заробляти та тягнути з бюджету, в той час як країна по гривні скидаєтся на квадрокоптери, машини, оптику, зв'язок, форму, озброєння, які офіс президента не фінансував до війни та не фінансує зараз - бо виглядає так, що для офісу Зеленського власний піар вартує дорожче ніж перемога.



10

Коментарі

19.10.22, 10:08

краще дивитись ФейгинLive, як скритий фсбешник розкручує Арестовича на плани генштабу, а той викручується ...

    29.10.22, 12:17Відповідь на 1 від WalKing

    Не люблю ні того, ні іншого.

      39.10.22, 12:34Відповідь на 2 від БезЛица

      Не люблю ні того, ні іншого. та їх не треба любити . )

        49.10.22, 13:17Відповідь на 3 від WalKing

        Не люблю ні того, ні іншого. та їх не треба любити . )Так а чого тоді я їх буду дивитись?

          59.10.22, 15:25Відповідь на 1 від WalKing

          краще дивитись ФейгинLive, як скритий фсбешник розкручує Арестовича на плани генштабу, а той викручується ...Хто дивиться 3D
          А я переглядаю 3Пе) Подоляк, Печій, Піонтковський

            69.10.22, 15:35Відповідь на 5 від Полина_Я

            краще дивитись ФейгинLive, як скритий фсбешник розкручує Арестовича на плани генштабу, а той викручується ...Хто дивиться 3D
            А я переглядаю 3Пе) Подоляк, Печій, Піонтковський
            Піонтковський досить цікавий аналітик.

              79.10.22, 18:53Відповідь на 6 від WalKing

              краще дивитись ФейгинLive, як скритий фсбешник розкручує Арестовича на плани генштабу, а той викручується ...Хто дивиться 3D
              А я переглядаю 3Пе) Подоляк, Печій, Піонтковський
              Піонтковський досить цікавий аналітик.

              Обожнюю Андрія Андрійовича. В такому віці мати такий гострий розум, тонкий гумор - не кожному дано.

                814.10.22, 14:58

                Кругом корупція, не відомо кому вірити...