хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Таня Адамс +

  • 24.11.20, 20:10
  • зе

Таня Адамс

По факту местные выборы заинтересовали всего треть населения Украины. Остальные не пришли на участки по разным причинам: здоровье не позволяет, прописка не по месту проживания, нет времени и тыды. «Рейтинги» выяснили, что 40% украинцев вообще это не интересно. Выборы какие-то, конгресс, немцы, контрреволюция одна…
И знаете, меня эта цифра пугает даже больше, чем титушки на автобусах, безмозглые фанаты Зеленского или откровенные сепары ОПЗЖ.

Вот вдумайтесь - четырём из десяти половозрелых граждан Украины тупо поуй. Вот поуй и всё.
Им по
уй, что за мэр будет управлять городом, в котором они живут, что за люди будут принимать решения в их населённом пункте, районе, области.

Да, понятно, мы пока еще ходим в начальную школу демократии, и если выбор президента и Рады нам всё же интересен, то кто руководит Полтавой – пох. Мы еще не поняли, что такое децентрализация, и почему конкретно для Полтавы нормальный мэр ежедневно чаще более важен, чем президент.

Знаете, я проводила в Полтаве каждое свое лето в детстве. Это был чистенький, маленький, аккуратненький город, с цветами, белками, горлицами и весь двор хрущевки на Пушкина 51 в цветах. А прошлой весной я приезжала в Полтаву на похороны моего дяди. Сказать, что я была в ауе – это сказать мало. Тот же самый двор засыпан тупо мусором, всё сломанное, попиленное, вытоптанное. Потому что рядом – центральный рынок.
Ну как рынок…Капец там, а не рынок: хаос, мусора по брови и халабуды какие-то бесконечные трущобные. Убогие маршрутки, покоцаные тротуары, работы нет, короче – ж
па. Ну вот жпище, да простят меня полтавчане.

И что? И ничо. Двум третям полтавчан – поуй.
Я не буду писать про мэра, которого вам выбрали те, кто всё же дошел до избирательных участков – ваш выбор только ваше дело. Я пишу о тех, кто самоустранился от выбора вообще. Отморозился, забил, ему «не интересно».
Огромная безликая и безвольная масса ведомых. Думаете, они не видят проблем в своём городе? Или всё дело в том, что они снова разочаровались? Нет. Это просто люди, добровольно взявшие на себя роль субстрата. Они носят свою копеечку в местный бюджет, ноют на своих кухнях о том, как всё вокруг хе
ово и работы нет, но при этом даже такая малость, как раз в несколько лет сделать обдуманный выбор своих же руководителей, не по зубам.




Розбійник який плохо чує:
Простий парєнь еволюціонує з шаленою швидкістю на харчях зубожілого народу. Якщо його вчасно не зупинити,то він стане схожий на Сивоху або Юзіка.

Спецпроект Сюрреалізму:
Ви бачили бубочкину пику?
А раптом він таємно тестує масло Рошен?

Zabuta:
Ця налякана потв@ра, пересиділа десь (бо в Феофанії його точно не було) річницю Майдану, сцючи в памперси, і виперлось знов зі своїми остогидлими відосіками а-ля "я живий, я легитимный", як завжди неголена, опухлою ряхою, в м'ятій сорочці.




Hon. Judge Dredd:
Зеленський тут недавно всім бажав 36.6. У відповідь я теж хочу йому побажати отримати свої 36.6, а вже з конфіскацією, чи без - суд визначить.

“Держказначейство України призупинило виплати з держбюджету...”
Станом на середину листопада в казначействі неоплачені фінансові зобов'язання досягли рекордних 7 мільярдів гривень.
Про це повідомив заступник глави комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк...

Лариса Сарган:
Сміттєпереробний завод у Львові побудує «маленький Ісус».
Можливо. Хоча не точно.
А от по країні те львівське сміття продовжить розкидати Садовий.
Тут без сумнівів.

Букви:
Тут радник пана Єрмака Михайло Подоляк розговорився, і заявив, що блогер Сергій Іванов співпрацює з ОП в рамках створення позитивного іміджу влади.

Йозеф Кнехт:
Знаєте в чому відмінність"нормальної" людини Сергія Іванова від порохобота? В тому, що порохоботи це звичайні,
не байдужі громадяни України, які самостійно забезпечують майбутнє своїх сімей, а "нормальна" людина Сергій Іванов входить до платного пулу Зеленського. Рубльова ш##ха

Юрій Каракай:
Багатьом здається, що ми хочемо повернути до влади Порошенка. Ні, ми хочемо повернути гордість за країну.




Ибигдан:
Сдаётся мне, джентльмены, это была… комедия
Володимир Зеленський записав новий "відосик", де повідомив, що здав негативний тест на коронавірус і повернувся до роботи на Банковій.

Сталось це через день після того, як активісти привезли Зеленському в Феофанію шматки асфальту з Великого будівництва. Які вам ще докази потрібні, що асфальт має цілющі властивості проти коронавірусу, порохоботи?

Nick Vest:
Вжух - и ермак с зеленским в один день заболели. Вжух - и ермак с зеленским в один день выздоровели.

9 ноября сладкая парочка заболела, 23 ноября выздоровела, ровно две недели.

Остается только гадать с чем связано столь скорое выздоровление полШестого: то ли с тем, что мендель вчера испекла мишек и вдохновила, то ли с тем, что журналисты раскрыли, что зеленский в Феофании вообще не находится, а лишь временами приезжает.

Вобщем, ребятушки отдохнули, подлечились и сейчас вжух и ка-ак разрулят конституционный кризис...

Елена Кудренко

 Диета без диеты: находящийся под высокой нагрузкой человек, спящий минимум, вынужденный каждую свою минуту расписывать согласно графику (совещания, поездки по стране, стрессы, а куда же без них, война все-таки), а еще болеющий Ковидом - он не будет хомячить так, как некоторые. И если он толстеет - то видимо спит, как беззаботный младенец. И не перегружается работой. И стрессами тоже не нагружен. И вряд ли он болеет. Если толстеет.
В общем, больше овощей и меньше брауни, г-н преЗедент!
А то мы вам почему-то не верим.

Валерій Прозапас

Коломойський брехав, коли обіцяв, що за його президента будуть "и волки сыты, и овцы целы".

Як бачите, овець поскубли на сотні мільярдів, до м'яса, а продовжать до самих кісток, бо є лише три варіанти компенсувати дерібан бюджету та велике крадівництво акціонерів "нових ліц" - підняти податки, збільшити тарифи та надрукувати гроші.

Все це вже поступово і робиться, тому що від четвертого варіанту, співпраці з міжнародними фінансовими установами за цивілізованими правилами розвитку економіки - добрі українці премудро відмахнулися на минулорічних виборах.

"Економічний прорив", "інвестори з Оману", "єдинороги", "інвестиційні няні", "збільшення пенсій", "зниження ціни на газ", "кінець епохи бідності" - очікувано виявились фікцією.

Консервативним голосуванням на місцевих виборах інтуітивно намагається виправити цю помилку, проте економічна катастрофа вже неминуча, бо не усунута її основна причина - маріонетки колективного Коломойського у владних кріслах, як на тому їхньому знаменитому фото з олігархом в кабінеті президента.





14

Коментарі

124.11.20, 20:17

сумно .

    224.11.20, 20:43

    Точно Сумно. Сдается мне, что наши вельможи оптом вакцину себе "сделали" от короны и дружно все поболели.

      324.11.20, 20:50Відповідь на 1 від WalKing

      сумно .Так, не весело...

        424.11.20, 20:52

          524.11.20, 20:53

          Не першоквітневий жарт?http://uareview.com/palata-zelenskogo/

            624.11.20, 20:58Відповідь на 2 від Ксена31

            Точно Сумно. Сдается мне, что наши вельможи оптом вакцину себе "сделали" от короны и дружно все поболели.Да чёрт их, аферистов, знает!

              724.11.20, 20:59Відповідь на 4 від Тарас Музичук

              Ага, как-то так...

                824.11.20, 21:05Відповідь на 5 від nasinynka

                Не першоквітневий жарт?http://uareview.com/palata-zelenskogo/Не знаю. Якщо це правда, то це пи...дець.
                Постійно він там не лежав, це доконаний факт.
                Навіть Гелетей писав, що приїжджав туди, і не побачив службу охорони президента.

                  924.11.20, 22:07

                  Нє, ну чому одразу по...уй? В моєму місті було два головних кандидати. Один старий-добрий рекетир ще з 90-х, якого (внєзапна!) підтримала місцева ЄС, а другий - молодий свободовець, якого підтримали (ТАДАМ!) зелена пліснява і риги. До того ж сторони активно і щедро встигли накидати гамна одна на одну між першим і другим туром, і у пересічного виборця виникло цілком логічне запитання: "А чим одна купа гамна відрізняється від іншої?"

                    1025.11.20, 10:31Відповідь на 9 від rutzit

                    Нє, ну чому одразу по...уй? В моєму місті було два головних кандидати. Один старий-добрий рекетир ще з 90-х, якого (внєзапна!) підтримала місцева ЄС, а другий - молодий свободовець, якого підтримали (ТАДАМ!) зелена пліснява і риги. До того ж сторони активно і щедро встигли накидати гамна одна на одну між першим і другим туром, і у пересічного виборця виникло цілком логічне запитання: "А чим одна купа гамна відрізняється від іншої?"Так, в даному випадку мешканцям Вашого міста не позаздриш.
                    В Києві ситуація була інакша.
                    Але хочу сказати, що з 2012 по жовтень 2014 року моїм районом керував Коля-бригадир з 90х.