хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нові Санжари проти Зеленського та Гончарука


Цікаво проаналізувати ситуацію з евакуацією з Уханя, панікою і організаторами т.зв. «протестів». Все вказує на те, що рятувальна операція перетворилася на вкрай неприємну з точки зору іміджу як країни, так і влади історію.

Україна постала перед світовою громадськістю нецивілізованою країною, а влада виглядала безпорадною. Але, тут потрібно все-таки зрозуміти, що всі акції протесту виникли не спонтанно, у всієї цієї історії є вигодоодержувачі.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі ток-шоу» Право на владу " заявив, що до протестів у Нових Санжарах Полтавської області можуть бути причетні політичні та ділові кола України. Але конкретних прізвищ не назвав.

Що вийшло в результаті подій в Нових Санжарах? Імідж уряду-нижче плінтуса, крім Авакова, який як» сильний менеджер " раптом опинився в потрібному місці в потрібний час. А президент, який намагався перетворити рятувальну операцію мало не в особистий піар, тепер змушений шукати крайнього.

Все це наводить на одну просту думку: метою акцій протесту була дискредитація Зеленського, Гончарука, нової влади в цілому. І підсвітити деяких персоналій в позитивному ключі, зокрема МВС.

            Маніпуляції в політиці - справа звична, сумно лише те, що українці показали себе далеко не з кращого боку.

0

Коментарі

126.02.20, 13:28

Ця технологія для розвалу союзу була придумана Ельциним та Горбачьовим. На превеликий жаль в країнах непорушних капіталів він не дієвий.
http://music.i.ua/player/10282404/130065/4719096/