хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Українська влада готується до напливу нелегальних мігрантів


Найближчим часом Україна зіткнеться з напливом нелегальних мігрантів з Туреччини, які намагатимуться потрапити в країну будь-яким способом. 30 жовтня незареєстровані в Стамбулі сирійські біженці повинні покинути місто. Мігранти зобов'язані повернутися в провінції, де проходили реєстрацію. Охочих повернутися в прикордонні райони, де немає ні роботи, ні перспектив, серед вимушених переселенців немає. Їх мрія потрапити в Західну Європу, і заради цього вони готові на все.

Операція "Джерело світу", що проводиться турецькою армією в прикордонних районах Сирії, безумовно посприяє появі нових біженців. Серед яких постараються загубитися і розгромлені бойовики, як це вже не раз було. Однак постійне посилення правил прийому мігрантів європейськими країнами, змушують переселенців шукати нові шляхи.

Україна, що має безвізовий режим з ЄС і низкою держав Близького Сходу, входить в числі пріоритетних напрямків. Біженці, спираючись на підтримку діаспори, офіційно видані документи та інші шляхи, потрапивши в Україну, залишаються на нелегальному становищі або незаконно переходять кордон з ЄС.

Українські силовики відзначають різке зростання кількості незаконних мігрантів з числа вихідців з Близького Сходу на пунктах легального в'їзду. При цьому більшість з них розшукується у себе на батьківщині за протиправну діяльність. Небезпечні терористи, бойовики зі збройних угруповань опозиції, нечисті на руку особистості, які робили гроші на війні, продавали терористам зброю або інформацію, рвуться в Європейський союз через територію України. Навіть якщо частина з них залишиться в нашій країні-це негативно позначиться на криміногенній обстановці.

Українська влада воліє мовчати про проблему, щоб не викликати невдоволення населення, як ніби тисячі нелегалів, які мають бойовий досвід, безслідно розчинятися.


0

Коментарі