хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

В лісах під Ковелем. Релігійний табір

Занесло мене, майже атеїста, в релігійний табір. Такого екстриму в мене ще не було, більше в подібні місця я не поїду! Але почну з позитивних моментів :)
В перше в житті я спав в туристичній палатці, відчуття класні! З вигляду маленька палатка, в середині виявилася досить просторою, нас спало троє і тісно не було, ну правда та палатка і була розрахована на трьох людей. Я навіть захотів собі купити таку, прикольна річ! Правда потім мене мене переселили в шалаш накритий якоюсь не зрозумілою плівкою, в результаті в день там було немов в сауні.
Дуже дивно було спостерігати за віруючими. Мені, як людині далекої від релігії тим паче від євангелістів (а це були саме вони), були досить дикі їхні "порядки". Наприклад їхня молодь не хвалиться тим хто більше випив або в кого було більше сексуальних партнерів, вони хваляться тим хто більше разів прочитав біблію і потім ще й перевіряють один одного на знання віршів з біблії. Вони зовсім не слухають музики, тобто вони слухають але виключно свою, християнську. І навіть Джаз для них це музика диявола, не рахуючи вже рок чи реп. А психологів вони називають слабкими людьми. А ще, якби всі Українці стали євангелістами, ми б перегнали Китай за чисельністю населення! Майже в всіх з ким я спілкувався, в сім'ї є по 8 - 12 рідних братів і сестер! Бідні їхні жінки, вони там ніби конвеєр для виготовлення дітей. 
Найбільше не сподобалося те, що вони нагло намагаються привести в свою віру всіх людей які  були в таборі. Я там пробув всього 3 дні з 10. Загалом, ну їх нафіг! Жаль лише що подібні табори не організовує держава або якісь громадські організації, чи православна церква... Табір реально класний, аби не релігія!  
Ще забув до писати. Дівчата в них страшні і якісь  стрьомні, одна тьола кінчила 9 клас а виглядає на всі 18, я так і не дізнавася скільки їй років. Я втік звіти на третій день, хоча мав бути 10. 150 грн правда трохи шкода...
5

Коментарі

анонім

16.07.12, 23:42

комарі і жара

    26.07.12, 23:46

    а чим релігія не сподобалася?

      36.07.12, 23:54Відповідь на 1 від анонім

      комарі і жараСтрашні баби і не каплі пива
      і сексу тоже

        46.07.12, 23:55Відповідь на 2 від TV-Serwice

        тим що її було забагато і її нагло навязували

          анонім

          56.07.12, 23:55Відповідь на 3 від Воїн світла

          комарі і жараСтрашні баби і не каплі пива
          і сексу тоже
          катастроффа

            67.07.12, 00:03

            У нас православна церква Київського патріарху посвійно організовує подібні табори для молодді. Крім того вечори відпочинку, де обговорюються різні питання, що цікавлять молодь. Для дорослих організовуються туристичні поїздки (поломництва святими та історично-культурними місцями всієї України).

              77.07.12, 00:05Відповідь на 6 від Пан нОЧкА

              У вас це де? В Рівному?

                87.07.12, 00:13Відповідь на 7 від Воїн світла

                Смт. Млинів, Рівненської області.

                  97.07.12, 00:14Відповідь на 8 від Пан нОЧкА

                  Ясно

                    107.07.12, 00:29

                    А хіба хвалитися, хто скільки випив і скільки у тебе сексуальних партнерів чимось краще, ніж те, чим хваляться євангелісти?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна