Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Московія.

  • 22.02.15, 22:17
- Ну как там нынче в Северной Монголии?
 - Рубль приупал. Ху*ло поел икры.
 Подешевела нефть. В обсерватории
 уже не ищут новые миры. 
 
 Подорожала гречка и исчезла, - 
 теперь прилавки украшает рис.
 Трусы раскуплены и очень мерзнут чресла.
 Таджики съехали и снега – завались. 
 
 Доллар исчез, как будто его не было;
 плюс запрещен, как будто не исчез.
 Да ветер дует постоянно с Севера.
 И откровенно ржет уже РАДБЕЗ. 
 
 В «котле» Дебальцевском, теперь уже навечно,
 Ху*ло похоронил весь «Русский мир».
 И перед фоткой его пляшет свечка –
 вот-вот потухнет… И настанет мир.

Мимоходом - маразматикам...

  • 10.10.14, 22:27
  

 Педриоты мечтают???
 Ну предположим, что путин под радостные патриотические вопли захватит Юго-восток.Отрежет Украину от Чёрного моря, захватив Херсон и Одессу. Введёт танки, выроет границу, соединит Крым с материком.Хорошо, Путину всё по хер, но неужели, россияне думают,что Украинцы будут это всё терпеть? Сейчас, в свете последних событий, Путин и так сплотил как никогда Украину, и даже самые убеждённые пацифисты стали радикалами. 
 
 Украинцы начнут нескончаемую кровавую партизанскую войну, как Ирландцы в Англии. И вот тогда, в самом деле, земля под ногами русских, живущих на Украине начнёт гореть. Украинцы начнут отстреливать и взрывать своих, так сказать, русских "братьев" , благодоря которым Украина потеряла добрую свою половину. Украинцы и до этого считались в россии людьми второго сорта, а во время оккупации они станут вообще пресонами "нон грата". И будут вечно находиться под присмотром спец служб негодяя. 
 
 Если же ещё учесть, что УКРАИНА по численности населения многократно превосходит Чечню, то становится ясно, что карательными операциями и расстрелом населения дело не поправишь. Нереально убить несколько миллионов людей. Но вот русские потянутся на свою родину вереницей цинковых гробов. Партизанская война, несомненно, перекинется дальше, на территорию России.  
 
 Произошла сильнейшая радикализация Украинского населения,"РУССКИЙ" для Украинца стал синонимом врага, и всё благодоря пропаганде Кремлёвских СМИ, которые, не переставая, вопят об угрозе "БЕНДЕРОВЦЕВ", которых надо УНИЧТОЖИТЬ.Правда до параноиков Кисилёвых и Соловьёвых не доходит,что БАНДЕРОВЦАМИ, благодаря их же пропаганде, стал весь народ Украины. А это означает,что уничтожить надо ВЕСЬ НАРОД УКРАИНЫ. 
 
 И сейчас РУССКИЕ, населяющие Луганск, Славянск, Донецк, для обыкновенного врача или учителя, или художника и инженера,(ТЕПЕРЬ - БАНДЕРОВЦЕВ) превратились в бандюков, бегающих с оружием по ИХ земле и мечтающих их убить...Путин, внедрив псов ГРУ и ФСБ в эти регионы, развязал не только гражданскую войну, он тем самым поставил жирную точку в отношениях Украинского и Русского народов. Оголтелая зомбированная масса русских параноиков бегает, выслеживая мифических "БЕНДЕР" и людей, ПРОСТО РАЗГОВАРИВАЮЩИХ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ!!! 
 
 Необратимый процесс...Даже, если мерзавец откинет копыта, то любые нормальные отношения между двумя национальностями угроблены если не на навсегда, то на столетия. И пусть кто-то и возразит, сказав что я не прав. Но тогда он должен пройти по страницам интернета и почитать гнуснейшие комментарии своих соплеменников, выливающих потоки МАТА, ПОМОЕВ, ГРЯЗИ на Украинцев. 
 
 На комментарии соплеменников, рассказывающих, что Украинские девушки- это, прежде всего, проститутки, обслуживающие россиян, а украинские мужчины - это гастарбайтеры, с удовольствием работающие на них за копейки.Шипящее и блюющее пеной из пасти стадо РУССКИХ патриотов ежедневно вываливает в интернет потоки ненависти и злобы. Кичась своей армией ублюдков, творящих бесспредел на территории Украины. 
 
 Так легко и просто, ГОСПОДА русские, это вам не пройдёт. Будут вам и новые "Норд - Осты" и всё остальное, хотя, как видимо, это вам так и не послужило уроком. Ну да человеческая жизнь, никогда не была приоритетом в России. Россия большое КЛАДБИЩЕ,- места на всех хватит, ну а бабы нарожают новых патриотов для господ Путинов. 
 

 А Мы добренькие,Мы берём в плен,отправляем в госпиталь раненых ублюдков,что бы спасти им жизнь. Спасти жизнь подонку который ещё вчера подойдя к раненому Украинскому солдату стрелял ему в голову. 
 

 Они не берут в плен Нацгвардейцев, они их расстреливают на месте. Патриотичные русские козачки,осетины,дагестанцы.Чеченцы нет,чеченцы не стреляют в пленных, они привычно перерезают им горло, национальная привычка... 
 

 Они удивляются когда попав в плен узнают что их не расстреляют а отправят в суд. 
 

 Я,тоже очень удивляюсь. Наверно в плен брать эту мразь надо тем солдатам у которых вчера убили отца ,брата,друга. 
 

 Тогда мразь которую может посадят лет на пять,не выйдут на свободу и не начнут снова убивать Украинцев. А может вообще не посадят а обменяют 20 ублюдков за одного нашего. И они снова начнут стрелять в затылки а прикрываться бабами и детьми. 
 

 Мы добренькие...А они великие патриоты выполняющие новый интернациональный долг на территории чужой страны воюя за нефть,газ,уголь,кремль ,Сечина,Путина,Дерипаску... 
 

 Они будут обстреливать жилые кварталы и расстреливать население,пригласив потом российских журналюг которые всё снимут и выставят подзаголовком о зверствах правого сектора. 
 

 Пока у нас в мозгах будет сидеть эта доброта,об Украину будут вытирать ноги все кому не лень зная что всё простят сказав айя яй погрозив пальчиком. 
 

 Пока мы не возьмём пример с Израиля,пока нас не начнут бояться,мы будем простыми "терпилами" 
 

 Наверно пора,давно пора сменить одёжку ЛОХА на нормальный боевой 
 

 камуфляж,Пора приучить себя не брать в плен подонков вчера убивших твоего 
 

 Отца,Брата,Друга... 
 

 

 Хавер. Шевченко Сергей.

Завтра у Пскові траур: з України привезли черговий "вантаж 200"

  • 25.08.14, 18:20
 Коментувати 
Фото: tsn.ua

Завтра в Пскові траур. Влада намагається пояснити місцевому населенню, що під час навчань на полігоні під Псковом підірвалося декілька десантників Псковської десантної дивізії.

Про це у блозі на "Ехо-Москви" пише політик Олена Васильєва.

"Чутки ходять різні: 10, 15 осіб. Шойгу спішно вилетів в Псков. Одночасно 18 серпня 2014 президент Росії своїм Указом N 571 571 "Про нагородження орденом Суворова 76-ї Гвардійської десантно-штурмової Чернігівської Червонопрапорної дивізії" нагороджує десантників орденом Суворова", зазначає Васильєва.

За її словами, орден Суворова вручається виключно за бойові заслуги. Тобто в мирний час отримати такий орден неможливо, тільки якщо брав участь у якихось бойових діях.

"Фактично УКАЗ Президента РФ від 18.08.2014 N 571 "Про нагородження орденом Суворова 76-ї Гвардійської десантно-штурмової Чернігівської Червонопрапорної дивізії" є офіційним документальним підтвердженням, що військові сили Російської федерації розв'язали і ведуть війну проти України на її території", пише блогер.

"Більшість жителів Пскова, як і інших міст навіть думки не допускають про те, що в Луганській області України загинула не одна рота десантників. Народу пропаганда так промила мізки, що росіяни впевнені, що України більше немає. Вони впевнені, що країна розорена, розбомблена міфічними украми з допомогою американців і НАТО. Вони абсолютно щиро дякують Путіну за те, що він не вводив війська і зберіг тисячі невинних життів і російських солдат.

І все це відбувається в той час, коли український народ у всіх соцмережах вмовляє росіян: заберіть трупи російських найманців і солдатів-строковиків. Україна готова доставити трупи родичам за свій рахунок. Не для того, щоб пожартувати над кимось, а тому, що там, в Україні не втратили головного-людяності! Вони там ніяк не можуть зрозуміти: як це так, як можна відмовитися від своїх "героїв" і дозволяти заривати їх як бездомних собак.

А в цей час російська пропаганда запевняє, що жодних втрат Росія не несе в тому конфлікті. І ошукані росіяни в тих же соцмережах починають сперечатися і стверджувати, що все це фейк.

І ось несподівана новина: в Псков на білих КАМАЗАх привезли трупи десантників. І почала просочуватися інформація з усіх соцмереж, незважаючи на те, що спецслужби намагаються підчищати кожне таке повідомлення. А тепер інформаційний вакуум прорвали і дружини, кохані тих, кого таємно привезли на батьківщину. Трохи раніше у Фейсбуці була створена відкрита група "Вантаж-200 з України в Росію", в якій люди збирають всі публікації за загиблими в Україні російським контрактникам і строковикам.

Українці намагаються поширювати звернення матерям, дружинам, сестрам у Росії з проханням, щоб вони зв'язалися з відсутніми в сім'ях чоловіками, які давно не виходили на зв'язок: бути може їх вже немає в живих! Але натикаються на агресивні вигуки:все це брехня. І українцям доводиться хоронити трупи вбитих найманців у загальних могилах, розкопуючи для цього довгі траншеї. Опізнати їх теж складно, оскільки в кращому випадку може бути відома кличка найманця. Убиті з документами зустрічаються не часто. Морги Ростова забиті трупами і ці служби просто задихаються від безвиході. Залишається лише порадити родичам, які шукають своїх зниклих синів, батьків і братів: спочатку звертайтеся в морг Ростова, а потім надсилайте запити в СБУ України, Комітети солдатських матерів", пише Васильєва.

Навіщо ми пускаємо газ?

  • 02.08.14, 16:29
 Типова задача з арифметики часів планового господарства:
 з пункту А в пункт Б і з пункту Б в пункт А назустріч один одному вийшли два поїзди з вугіллям. Питання: Навіщо?!
 Це одвічне питання не полишає мене при спробах проаналізувати енергетичну безпеку України та її газовий баланс. 
   Як відомо – це дві речі несумісні. Але і по одній, без спроби суміщення, вони здатні викликати параліч мозку.
   Задача часів ринкової економіки: 
    Українські теплокомуненерго споживають 13 млрд. м3 російського газу щороку. Вартість газу (гуртова) від 265 до 485 доларів США,  ринково-хаотична (тобто залежна виключно від бажання Путлера).  За курсом на початок року – це від 2 до 4 гривень за м3. Зараз, за явно спекулятивним курсом (окрема подяка Нацбанку і герою Майдана, що його очолив) -  від 3 до 4 гривень. 
    Теплоємність 1 м3 газу приблизно дорівнює теплоємності 1.5 кг. низькоякісного кам’яного вугілля (ринкова гуртова вартість на початок року - максимум  80 копійок за 1.5 кг.).Зараз – не більше гривні.
    Питання: навіщо ми пускаємо Путлерівський газ в Україну?!
     У нас що, є зайвих 15- 28 млрд гривень у бюджеті, які ми мріємо подарувати російському фюреру і його армії, щоб вони відняли в нас ще якийсь регіон?
     Ще одна задача часів ринкової економіки (на закріплення матеріалу): Україна щороку видобуває 20млрд. м3 природного газу, з яких 13 млрд. м3 використовується населенням для побутових потреб, решта – розкрадається з метою подальшого «чорного» експорту. Це явище широко відоме у вузьких колах під назвою «президентська рента»( ніхто не знає чому).
     Крім того, Україна щороку закуповує близько 30 млрд. м3 неприродного газу в Росії (неприродного – бо ринкову вартість його наперед визначити неможливо, більш того – вона здатна змінюватись заднім числом). З них 3 - 4 млрд. м3 використовується газотранспортною системою для прокачування російського газу в Європу. 13 млрд. м3 спалюється підприємствами теплокомуненерго (дивись попередню задачу). З решти 13 -14 млрд. м3 принаймні половина використовується в металургії і може бути замінена вугіллям.
     Україна видобуває щорічно близько 80 млн.т. вугілля на рік, за радянських часів видобувала до 240 млн.т. щорічно. Якщо на сьогодні Україна не спроможна видобути додатково 30 млн. т. низькоякісного або 20 млн. т. високоякісного вугілля на рік, його можна купити за ринковою ціною у Польщі та Чехії, або у будь – якій іншій країні, що його видобуває. (Нагадую: газ ми можемо купувати тільки в Путлера.  Купувати інший газ він нам не дозволяє).
 Питання: 1. Хто отримував президентську ренту, поки в Україні не було президента ? 
                         (це перший такий випадок в історії держави, тому особливо цікаво…) 
                    2. Хто і що має відкрутити прем’єр-міністру України, щоб позбавитись 
                         енергозалежності від фашистської Росії у час війни з нею ж?
    Цього року Путлер збирається здерти з нас 15 млрд. доларів за газ (за подвійною ціною) та ще отримати приблизно 20 млрд. за газ, що прокачується територією України і Європу (за звичайною ціною).
     Закрутивши газовий вентиль Україна має змогу завдати ворогу прямих збитків більше 35 млрд. доларів на рік!  Після анексії Криму і «передачі» шельфу Газпрому російський монополіст – поза законом. Україна має всі підстави оголосити всіх покупців російського газу скупниками краденого і вимагати припинення поставок. 
     Так можна позбавити ворога ще мінімум 20 млрд. доларів США! Додайте ще втрати на консервацію свердловин. Уявіть: Україна має можливість позбавити ворога значної частини його бюджету, але не робить цього! Шкодуємо європейців? Згадайте, як вони нам допомогли в нашій біді своїми дурними балачками та висловленням стурбованості. Боїмося втратити ринок транзиту газу? Просніться, вже втратили! Євросоюз відмовляється від російського газу. Саме про це свідчить публічний демонтаж Південного потоку, а зовсім не про бажання допомогти Україні. Багаті і ситі європейці просто не хочуть, аби якийсь лисий гном тримав їх за яйця. Воліють заплатити більше, але комусь іншому.
      Але вони збираються позбуватись залежності поступово, роками. За цей час ми можемо втратити державу, і ніхто нас не захистить. В цьому, сподіваюсь, сумнівів вже немає. То чиї інтереси захищає український уряд? 
     Чи можна торгувати з тим, з ким воюєш?! 
 Давній анекдот: Палестина, з окопів один в одного стріляють єврей і палестинець. Раптом палестинець перестає стріляти. Єврей одразу питає: що, патрони закінчились? Можу продати недорого!
     Що вдає наш уряд – торгівлю чи війну?
   Готовий безкоштовно, на благо України, попрацювати репетитором  з арифметики для українського уряду.
   Володимир Митус.  Кандидат фізико-математичних наук.

Кримський парламент зібрався міняти Конституцію автономії

  • 04.02.14, 22:34
Влада автономії в умовах "прагнення до влади груп націонал-фашистського толку" зібралися міняти Конституцію та ініціювати проведення загальнокримського опитування громадської думки про статус півострова.

 
Верховна рада Криму


Президія Верховної ради Криму ініціює внесення змін до Конституції автономії. Дане питання планується розглянути на наступному засіданні парламенту АРК.

4 лютого під час обговорення чергового питання "Про політичну ситуацію у країні" депутати запропонували внести ряд змін в існуючу Конституцію Криму. Зокрема, таку пропозицію озвучив регіонал Володимир Кличников. Він вважає, що "сьогоднішнє положення Конституції Криму, основного закону республіки, грубо зневажається законодавством України", передає "Крим.коментарі".

За словами Кличникова, в умовах нинішньої політичної кризи і "прагнення до влади груп націонал-фашистського толку", які, як стверджує депутат, прагнуть ліквідувати автономний статус Криму, місцева влада має проявити політичну волю щодо захисту прав і свобод.

"Я пропоную президії Верховної Ради Криму включити до порядку денного лютневої сесії наступні питання. Перше, про створення робочої групи щодо змін і доповнень до Конституції АРК і Конституції України та про проведення загальнокримського опитування громадської думки про статус Криму, - заявив Кличников. - Друге, прийняти звернення до президента та законодавчих зборів Російської Федерації, виступити гарантом непорушності статусу автономії Криму, а також непорушності прав і свобод наших громадян".

Спікер кримського парламенту Володимир Константинов при цьому дав процедурне доручення опрацювати дані питання юристам. Він також дав протокольне доручення секретаріату ВР АРК підготувати на прохання ще одного депутата Сергія Цекова звернення до РФ про допомогу і захист. Його також розглянуть на найближчій сесії, яка відбудеться 19 лютого.

"Ми просто зобов'язані звернутися до Російської Федерації з урахуванням того, що Крим - це російська автономія, російська за національністю, культурою і мовою. Зрозуміло, що це багатонаціональна територія, на якій живуть представники різних національностей у мирі та злагоді, але, тим не менш, нашим захисником може бути тільки Російська Федерація. Тому я закликаю президію і Верховну Раду АРК підготувати відповідне звернення до Російської Федерації на підтримку допомоги і захисту", - сказав на президії Цеков.