хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Завтра у Пскові траур: з України привезли черговий "вантаж 200"

 Коментувати 
Фото: tsn.ua

Завтра в Пскові траур. Влада намагається пояснити місцевому населенню, що під час навчань на полігоні під Псковом підірвалося декілька десантників Псковської десантної дивізії.

Про це у блозі на "Ехо-Москви" пише політик Олена Васильєва.

"Чутки ходять різні: 10, 15 осіб. Шойгу спішно вилетів в Псков. Одночасно 18 серпня 2014 президент Росії своїм Указом N 571 571 "Про нагородження орденом Суворова 76-ї Гвардійської десантно-штурмової Чернігівської Червонопрапорної дивізії" нагороджує десантників орденом Суворова", зазначає Васильєва.

За її словами, орден Суворова вручається виключно за бойові заслуги. Тобто в мирний час отримати такий орден неможливо, тільки якщо брав участь у якихось бойових діях.

"Фактично УКАЗ Президента РФ від 18.08.2014 N 571 "Про нагородження орденом Суворова 76-ї Гвардійської десантно-штурмової Чернігівської Червонопрапорної дивізії" є офіційним документальним підтвердженням, що військові сили Російської федерації розв'язали і ведуть війну проти України на її території", пише блогер.

"Більшість жителів Пскова, як і інших міст навіть думки не допускають про те, що в Луганській області України загинула не одна рота десантників. Народу пропаганда так промила мізки, що росіяни впевнені, що України більше немає. Вони впевнені, що країна розорена, розбомблена міфічними украми з допомогою американців і НАТО. Вони абсолютно щиро дякують Путіну за те, що він не вводив війська і зберіг тисячі невинних життів і російських солдат.

І все це відбувається в той час, коли український народ у всіх соцмережах вмовляє росіян: заберіть трупи російських найманців і солдатів-строковиків. Україна готова доставити трупи родичам за свій рахунок. Не для того, щоб пожартувати над кимось, а тому, що там, в Україні не втратили головного-людяності! Вони там ніяк не можуть зрозуміти: як це так, як можна відмовитися від своїх "героїв" і дозволяти заривати їх як бездомних собак.

А в цей час російська пропаганда запевняє, що жодних втрат Росія не несе в тому конфлікті. І ошукані росіяни в тих же соцмережах починають сперечатися і стверджувати, що все це фейк.

І ось несподівана новина: в Псков на білих КАМАЗАх привезли трупи десантників. І почала просочуватися інформація з усіх соцмереж, незважаючи на те, що спецслужби намагаються підчищати кожне таке повідомлення. А тепер інформаційний вакуум прорвали і дружини, кохані тих, кого таємно привезли на батьківщину. Трохи раніше у Фейсбуці була створена відкрита група "Вантаж-200 з України в Росію", в якій люди збирають всі публікації за загиблими в Україні російським контрактникам і строковикам.

Українці намагаються поширювати звернення матерям, дружинам, сестрам у Росії з проханням, щоб вони зв'язалися з відсутніми в сім'ях чоловіками, які давно не виходили на зв'язок: бути може їх вже немає в живих! Але натикаються на агресивні вигуки:все це брехня. І українцям доводиться хоронити трупи вбитих найманців у загальних могилах, розкопуючи для цього довгі траншеї. Опізнати їх теж складно, оскільки в кращому випадку може бути відома кличка найманця. Убиті з документами зустрічаються не часто. Морги Ростова забиті трупами і ці служби просто задихаються від безвиході. Залишається лише порадити родичам, які шукають своїх зниклих синів, батьків і братів: спочатку звертайтеся в морг Ростова, а потім надсилайте запити в СБУ України, Комітети солдатських матерів", пише Васильєва.
11

Коментарі

125.08.14, 19:11

СМЕРТЬ москальським окупантам

    226.08.14, 00:10Відповідь на 1 від Характерник+

    СМЕРТЬ москальським окупантам

      326.08.14, 20:55

      Як не жорстоко, але чим більше трупів, тим більше будуть відкриватися очі у людей в Росії. На початку 80-х про Афганістан також нічого не казали, це було почесно виконувати свій інтернаціональний борг..... Поки не почали привозити сотнями поранених, вбитих.

        426.08.14, 22:37Відповідь на 3 від Yura-L

        Як не жорстоко, але чим більше трупів, тим більше будуть відкриватися очі у людей в Росії. На початку 80-х про Афганістан також нічого не казали, це було почесно виконувати свій інтернаціональний борг..... Поки не почали привозити сотнями поранених, вбитих.так мабуть тільки таким грузом 200 можливо викликати резонанс в росії.

          528.08.14, 01:00Відповідь на 4 від Korsar-K

          Як не жорстоко, але чим більше трупів, тим більше будуть відкриватися очі у людей в Росії. На початку 80-х про Афганістан також нічого не казали, це було почесно виконувати свій інтернаціональний борг..... Поки не почали привозити сотнями поранених, вбитих.так мабуть тільки таким грузом 200 можливо викликати резонанс в росії.Тільки великими кількостями

            628.08.14, 22:53Відповідь на 5 від Yura-L

            Як не жорстоко, але чим більше трупів, тим більше будуть відкриватися очі у людей в Росії. На початку 80-х про Афганістан також нічого не казали, це було почесно виконувати свій інтернаціональний борг..... Поки не почали привозити сотнями поранених, вбитих.так мабуть тільки таким грузом 200 можливо викликати резонанс в росії.Тільки великими кількостямияк не прикро але тільки такий спосіб починае діяти,солдатські матері почали підіймати хвилю.

              анонім

              73.09.14, 00:45

              Уже офіційно почали хоронити на Україні, щоб не дратувати народ...

                84.09.14, 23:29Відповідь на 7 від анонім

                Уже офіційно почали хоронити на Україні, щоб не дратувати народ...при сучасному інтернеті втаїти нічого не можна.

                  анонім

                  98.09.14, 12:45Відповідь на 8 від Korsar-K

                  Уже офіційно почали хоронити на Україні, щоб не дратувати народ...при сучасному інтернеті втаїти нічого не можна.Уже в закинуту шахту скидають трупи...

                    108.09.14, 22:56Відповідь на 9 від анонім

                    Уже офіційно почали хоронити на Україні, щоб не дратувати народ...при сучасному інтернеті втаїти нічого не можна.Уже в закинуту шахту скидають трупи...відпрацьований матеріал Х"ЙЛУ не потрібен і резонанс народний теж.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна