Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Є ЩЕ ЛЮДИ В РОСІ.

  • 14.09.14, 13:36
Ї які твререзо оцінюють ситуацію .
дякую тому дядькові за чесність і відвертість.. може коли в московії сто ватників перегляне відео  і хоть один задумається (НЕ НЕРЕКОНАЄТЬСЯ) це вже плюс . путлер  розділив людей на два боки  і ніякі аргументи нікого непереконають , по іншій стороні ці люди глухі . малоосвічені . згадайте Царьова і його знання історії , а це верхушка , а внизу Моторола .ми таки викарабкаємось  , тому що це не вперше в нашій історії , а ось ненавість яку посіяла МОСКОВІЯ  обернеться їй дуже дорого

Раша -головного мозгу

  • 13.09.14, 21:50

Чорні гондони, які повільно формуються у гігантську свастику – це початок одного з останніх шоу, які так турботливо згодовують російському телеглядачеві (а вони, як відомо, схавають будь-яке гімно). Зображують типу Майдан, але виходить так, що показують насправди самих себе. Середину я, чесно кажучи, промотала, а в останні десять секунд звучить ім’я Кремлівської ботоксної мумії під скавучання вовків. На що це натяк? На “тамбовский волк тебе товарищ”?

А взагалі мене дійсно цікавить рівень травмованості людей, які придумують і реалізовують отаке лайно, це ж що там у них провертали в сраках, щоб так намагатися вислужити перед хазяїном, 

Бернард ХопкІнс: "Ковальов - Росія, а я - УКРАЇНА"

  • 08.09.14, 08:12
Бернард ХопкІнс: "Ковальов - Росія, а я - УКРАЇНА"
ВБОЛІВАЙМО ЗА АМЕРИКАНЦЯ . ВІН НАШ  . 
Чемпион мира по версиям IBF и WBA в полутяжелом весе 49-летний американец Бернард Хопкинс в преддверии боя с чемпионом WBO россиянином Сергеем Ковалевым сравнил себя с независимой Украиной.

На пресс-конференции в Нью-Йорке Хопкинс заявил, что в бою против Ковалева по кличке «Разрушитель» он «будет Украиной».

Тем самым Бернард поддержал Украину в борьбе с соседом-агрессором, назвав прозвище оппонента некорректным, ведь он «уничтожает людей».

Слова американца вызвали неловкую улыбку у команды россиянина и бурное обсуждение у журналистов в зале.

Молитва за Україну слова В. Забаштанского

  • 07.09.14, 22:09
Господи! Почуй наші молитви ! Пожалій Матерів, пожалій Україну ! Поверни синів живими....

Трошки гумору не зашкодить :

  • 07.09.14, 22:01
Група москалів туристів подорожують карпатами, йдуть собі голодні як вовки аж тут дивляться дідусь на полонині траву косить, а під смерекою торба з харчами лежить, ну вони торбу ту викрали поїли добряче от один з них і каже "..а пашлітіка рєбята із деда папрікалуемся", підходять вони до дідуся і кажуть:
- дєд, а дєд а єслі вам баба в гори хлеба не даст, что делать будєшь?
- ну ягід назбираю тай наїмся.
- а єслі малака нідаст?
- водички з джерела нап'юся.
- ну а єслі сала нідаст?
- от без сала хлопці хєрово, цілий день косиш, піт із спини весь в сраку стікає, якшо салом не помастити, то вечором дуже жопа буде свербіти.
Один з москалів береться за голову і говорить:
- Рібята я же гаваріл шо ета гавно, а ви гарчіца, гарчіца...

Дурдом расєя!

  • 07.09.14, 13:40
Бр  гиидота .ось такою гадостю московити замінюють гамбургери і ходдоги ....