хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Чекісти влаштували чергову провокацію

За підозрою в підготовці теракту на День незалежності затримано активістів організації «Патріот України». Про це повідомляє блогерка Олена Білозерська.Вона розповіла, що в результаті обшуку СБУ «вилучила вибухівку, заклики знести Леніна і погрози у бік президента».«Є четверо затриманих: депутат Васильківської міської ради, глава комісії з питань молоді і спорту Сергій Бевз (Сполох), співзасновник спортивного товариства «Соловейко» імені Романа Шухевича Віталій Зателепа і ще двоє хлопців», — повідомляє блогерка з посиланням на «патріотівця» Володимира Шпару.За словами Білозерської, Шпара заявляє, що «вибухівку і фальшиву листівку з погрозами підкинуто».«Для того щоб тримати вибухівку в офісі організації, що має репутацію радикальної, треба бути божевільним. Я цих хлопців знаю — вони не божевільні. Значить, вибухівку справді підкинули — якщо не самі СБУшники, то якийсь провокатор безпосередньо перед їхнім візитом», — зазначає блогер.Шпара повідомив, що «постанови на обшук у СБУшників не було».«Вони заявили, що приїхали на виклик — анонімний дзвінок, і це або підстава з боку СБУ, або з боку цього аноніма», — зазначає Білозерська. Затриманих відвезли в обласне управління СБУ, «патріотівці» відмовляються давати свідчення без адвоката.«На момент затримання і проведення обшуку адвокатів на місце події не допустили», — пише Білозерська. В свою чергу в Соціал-національній асамблеї, членом якої є «Патріот України», заявили, що обшук відбувся в офісі комунального підприємства «Васильківський комбінат комунальних послуг».«В офісі вилучили більше двох десятків CD-дисків, ряд листівок організації, комп'ютери. В ході обшуку у приміщенні офісу була виявлена фальшива листівка, складена провокаторами від імені СНА, яка стосувалася демонтажу пам'ятника Леніну в Борисполі, який провадили члени організації і наприкінці якої було розміщено погрозу фізичної розправи над президентом Януковичем», — повідомляє офіційний сайт організації.Крім цього, в офісі було виявлено і вилучено вибуховий пристрій. «Організація «Патріот України» та Соціал-національна асамблея заявляють, що члени організації не мають жодного відношення до ані провокативної листівки, ані до вибухового пристрою. Вони були підкинуті в офіс, де працювали члени організації з метою спровокувати репресії проти членів СНА», — заявили в асамблеї.Раніше повідомлялося, що співробітники СБУ затримали трьох учасників організованого злочинного угруповання, які мали намір скоїти вибух під час святкування Дня незалежності.

 

Джерело: УП

25

Коментарі

Гість: Світанок

123.08.11, 11:40

Типова жидівська манера утворювати провокації, коли під задницею тліє фітіль. От Хорошковський, в угоду мафії і інкримінує всілякі провокації.

    анонім

    223.08.11, 12:08

    Цілком очевидна провокація. Ніколи не повірю аби націоналісти заподіяли шкоду українцям і тим паче в День Незалежності. Киівська філія ФСБ (СБУ) зовсім отупіла при гламурному пі..сі Хорошковському.

      323.08.11, 12:24

      ГБешний стиль

        423.08.11, 13:02

        Йой,йой,йой,це ми вже проходили,кєгєбєшний стиль виконання,зробити провокацію,щей бажано з людськими жертвами,а потім заборонити всі Українські Націоналістичні організаії і партії,в угоду вовкє путнє

          523.08.11, 16:15

          После свержения хунты каждому сбушнику, причастному к данной провокации, загнать осиновый кол в анальное отверстие.
          P.S. Для Холерия Ворошковского такой вид казни не подходит. Он от этого только удовольствие получит

            анонім

            623.08.11, 17:38

            Ну, пішло і поїхало.... Це тільки початок.

              Гість: R0mmel

              723.08.11, 18:52

              суки...

                823.08.11, 19:49Відповідь на 6 від анонім

                Ну який початок шановний,вже приблизно половина сценарію вже проспівано,скоро буде на біс. .Тільки не як з Каддафі.

                  923.08.11, 20:10

                  Какой метросексуальный шеф СБУ, такое и само СБУ...3,14дарастическое

                    1023.08.11, 21:52

                    Украинских студентов в сша используют как рабов
                    23.08.11, 20:19


                    23.08.2011.тк-ИНТЕР сообщает: 200 студентов из ни 50 украинцев,вышли с акцией протеста из за нечеловеческих условий труда и проживания.Приехав в сша по студенческим приглашениям,оказались разнорабочими на одной из шиколадных фабрик, работа только в ночную смену, оплаты хватает на оплату за жилье( которое сдает это-же предприятие) и менимальное количество продуктов.................( КТО ВЛАДЕЕТ ИНФОЙ. ПО ЭТОМУ ВОПРОСУ ПРОЗЬБА ПИСАТЬ) главное узнать , что это за известный шиколабный бренд и не покупать......... ХВАТИТ О НАС ВСЯКИМ ПИ..........М. НОГИ ВЫТЕРАТЬ!!!!!!!!!!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна