Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Через ненависть до Шухевича і Бандери чоловік втратив здоров’я

На 65-й хвилині матчу 5-го туру української Прем'єр-ліги між київським «Динамо» та львівськими «Карпатами», який проходив на стадіоні ім. Валерія Лобановського, прямо на бігових доріжках трапилася серйозна бійка. Фанати «Карпат» розгорнули у своєму секторі кілька прапорів із зображенням Романа Шухевича і Степана Бандери. До львівського сектору підбіг невідомий чоловік років 45. Схопивши прапор, він почав тягнути його вниз. Про що згодом пошкодував — реакція була блискавичною.З львівського сектора вибігли кілька молодиків і накинулися на провокатора з кулаками, — розповідають очевидці. — На підмогу львівським фанам збіглися вболівальники «Динамо». Гарненько провчивши провокатора, всі швидко розійшлися по своїх секторах, залишивши чоловіка лежати на біговій доріжці. Невідомо, скільки б ще він «відпочивав» під сектором, якби не сербський легіонер «Динамо» Мілош Нінковіч, який разом зі стюардами почав кликати лікарів. За кілька хвилин до побитого підбіг і Артем Мілевський. Поки лікарі чаклували над жертвою, фанати «Карпат» голосно скандували «Комуняку на гіляку!»Після огляду лікар виніс невтішний вердикт: підозра на перелом шийних хребців. Потерпілому наклали шину на шию, завантажили на ноші і на реанімобілі відправили до лікарні.За попередньою інформацією побитий чоловік працював у структурі клубу. А порвати прапор він зважився за власною ініціативою.У той же час вболівальники впевнені — таким чином їх намагаються дискредитувати перед керівництвом «Динамо».

— Це була чистої води провокація. Той, хто це затіяв, прекрасно розумів, що фанати не зможуть спокійно дивитися на свавілля і вибіжать на підмогу, — каже вболівальник Роман. — А тепер, коли все сталося, можна дискредитувати фанатів. Мовляв, вони ж могли і на поле вибігти, зірвати матч і взагалі їм головне побитися, а не футбол. Все це зроблено для того, щоб знищити фан-сектор.

  Як повідомило анонімне джерело в київському «Динамо», потерпілий був водієм клубу, який знаходився на стадіоні в неробочий час і не при виконанні службових обов'язків.

  — Конфлікт він спровокував за своєю особистою ініціативою. Він негативно ставиться до Шухевича і націоналістичної символіки. Коли він побачив подібні прапори на трибуні «Карпат», спробував їх зірвати. За що і поплатився. На щастя, нам вдалося заспокоїти вболівальників. За свою хамську поведінку співробітник клубу вже звільнений. Діагноз «перелом хребта» не підтвердився. У нього струс і численні садна. Відео тут

Джерело: Політклуб
24

Коментарі

анонім

19.08.11, 09:59

Та хай би той шакал отам і подох. А вболівальники молодці, відстояли свої погляди. нехай пята колона тремтить. Та реакція жидка Суркіса показова -- розуміє шакал з ким має справу.

    анонім

    29.08.11, 10:20

    чомусь фашиста клятого не шкода

      Гість: lkjmn

      39.08.11, 10:26

      Ненависть завжди веде до страждань. Що посієш, те і зійде.

        49.08.11, 11:12

        Жидокомуняку на суху гілляку!

          59.08.11, 12:34

          Хлоп отримав своє - і не шкода його. Не лізь до стягу з брудними лапами

            Гість: KREILIS

            69.08.11, 13:44

            Як шкода, що не можна створити "фан сектор" комуністичний! Тоді вся нечисть опинилася в одному місці, а тоді....
            "... давно пора бы надо, согнать их в одно стадо и бомбой атомной стереть с лица земли"...

              79.08.11, 16:50Відповідь на 4 від Fred Perry

                89.08.11, 16:50Відповідь на 5 від nolofinve

                  99.08.11, 22:39

                  А вiн думав, що йому подякують?

                    1010.08.11, 13:35

                    я бачив ,це по 5 -ому каналі ,і мені не сподобались коментарі і наїзди присутьніх на фана київського динамо . щоссь часто співробітники цього клубу попадають в халепу ,минулого туру охоронець вдарив по нирках кореспондента ,цього туру водій зірвав банер і всі в неробочий день ,це вже тенденція . і як на мене це все спланована акція ,слід чекати продовження .а цього водія слід притягнути до криміналу за провокацію .СЛАВА УКРАЇНІ .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна