Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Червонопрапорна провокація

Слід віддати належне ідеологам та організаторам усієї цієї веремії ізвивішуванням червоних прапорів: грандіознішої, продуманішої, а водночас і цинічнішої провокації за останні два десятиліття не було.
Причому за будь-яких розкладів у виграші опиняються залаштункові ляльководи.

У програші ж, принаймні, тактичному, – як противники совєтського тоталітаризму, так і "гарматне м’ясо" провокації у вигляді 260 депутатів, чиї картки голосували за відповідний законопроект, а також силових структур та виконавчої влади України і, ясна річ, самого Віктора Януковича.

Бо ж що означають дружно ухвалені більшістю Верховної Ради зміни до закону "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років"?

Йдеться не просто про копіювання російських законодавчих зразків у визначенні так званого "Прапора Перемоги" і регламентації порядку його використання під час офіційних заходів.

Ідеться, по-перше, про мавпування ідеологем сталінського періоду, якідля Росії та України мають прямо протилежний зміст. По-друге, про продовження руйнації позитивних рис міжнародного іміджу України (якщо вони ще збереглися).

По-третє, про спробу поглибити на ближчі роки, якщо не десятиліття, розкол усередині країни. По-четверте, про офіційне визнання нинішньою владою перед українським народом та всім світом свого злочинного характеру.

І, звичайно, йдеться про загрозу свідомо провокованих масових зіткнень, де може пролитися людська кров.

Почнімо з того, що ключове положення змін до закону є відвертою туфтою під оглядом фактів: "Прапор Перемоги є символом перемоги радянського народу і його армії і флоту над фашистською Німеччиною в роки Великої Вітчизняної війни.

7

Коментарі

14.05.11, 13:43

Да пускай вешают, вам что, жалко? Из-за чего кипиш?

    Гість: e-taras

    24.05.11, 13:57

    сталин - наше знамя боевое. сталин - нашей юности полет! бандерлоги,униаты, лайдаки,польские, волынские уроды , вы забыли красную армию,великий русский народ? забыли как паны с жидом бандерой вас в очко перли? напомним вам 9 травня! во львове,в тернополе,в ровно! слава ссср! слава великой россии! слава народу победителю!

      34.05.11, 14:48

      Найкращий безкровний спосіб зустріти у Львові провокаторів Маркова з Одеси так як декілька років тому зустріли Каурова з відрами лайна.
      Цим паскудникам глибоко десь ветерани їм головне пропіаритися на скандалі .

        44.05.11, 16:30Відповідь на 2 від Гість: e-taras

        Який аватар - такий і свист...

          54.05.11, 18:23Відповідь на 2 від Гість: e-taras

          совсем больной...