хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

СБУ - підрозділ КДБ СРСР? Акція протесту!

8 вересня в Києві працівники СБУ зняли з поїзда директора національного музею жертв окупаційних режимів "Тюрма на Лонського" при Львівському УСБУ Руслана Забілого. Понад 14 годин його утримували в приміщенні Центрального управління СБУ за "усною вказівкою голови СБУ Хорошковського" (зі слів СБУшників). Розмови стосувалися сфери наукових інтересів Р. Забілого (історія УПА), давалися рекомендації залишити історичні дослідження і працювати вчителем в школі. Було вилучено приватний ноутбук і 2 зовнішні жорсткі диски.

Все це робилося незаконно - без необхідних правових і процесуальних підстав та санкцій, яких офіційно на такі дії ніхто не давав.

9 вересня у Львові було припинено доступ працівників музею до службових приміщень і робочих місць.

Прес-служба СБУ повідомила: "Порушено кримінальну справу за фактом готування до розголошення співробітником СБУ відомостей, що становлять державну таємницю, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 15, ст. 328 Кримінального кодексу України.
Встановлено, що співробітник СБУ Забілий Р. В. з метою передачі третім особам несанкціоновано зібрав відомості, що становлять державну таємницю. 8 вересня 2010 року після прибуття зі Львова до Києва він був затриманий із цими відомостями.
Наразі встановлюється коло осіб, яким призначалась зазначена інформація".

Історія ОУН-УПА стає державною таємницею режиму Януковича? Бо нічим іншим Руслан не займався і до іншої інформації доступу не мав.

Тепер шукатимуть третіх осіб, яким, власне, і призначалася "таємна інформація". Полегшимо слідчим роботу і відкриємо ще один секрет: ця інформація призначалася історикам, журналістам, студентам, жертвам репресій, їхнім дітям, всім, хто цікавиться українським минулим. Вона, як і попередня, зібрана Р. Забілим інформація з РОЗСЕКРЕЧЕНОГО архіву СБУ, мала бути оприлюднена для широкого кола читачів. Тож коло третіх осіб дуже широке - це всі ми з вами.

Тому приходь і здавайся! Чесно скажи есбеушникам: "Забілий віз інформацію для мене!". Хай вони побачать, що "коло третіх осіб" здатне зупинити каток 37-го у 2010-му.

15 вересня о 13.00 в Києві відбудеться пікетування СБУ. Приходьте і приносьте диски з записаними на них матеріалами про ОУН і УПА, які стали відомі громадськості завдяки зусиллямі Р. Забілого та його колег (скачати їх можна в інтернеті на сайті: http://cdvr.org.ua/archive).


36

Коментарі

113.09.10, 11:10

Сбушники по-глупому вынесли сор из избы, а вас - хлебом не корми, дай попротестовать.

    Гість: Ром@н_Сергеич

    213.09.10, 11:11

    Уряяяяяяяяяяя. Послезавтра митинг.

      313.09.10, 11:14Відповідь на 2 від Гість: Ром@н_Сергеич

      Уряяяяяяяяяяя. Послезавтра митинг.Напьемсяяяя

        Гість: Ром@н_Сергеич

        413.09.10, 11:16Відповідь на 3 від CKB

        Уряяяяяяяяяяя. Послезавтра митинг.Напьемсяяяя

          513.09.10, 11:16

          Схоже, бригадним контракти поновили.)))
          По $0.20 знову дають чи вже менше?

            613.09.10, 11:38

            15 вересня о 13.00 в Києві відбудеться пікетування СБУ..........


            А после начнутся рыдания,что им не дали повыделываться над спец. службами.

              713.09.10, 11:42

              Жив би в Києві, прийшов би. Але відчуваю, скоро доведеться їхати.

                813.09.10, 17:33Відповідь на 7 від бандерівець

                почитай кометы, некоторые глумяться, то они не попадали, попадут будут серьезней относиться. да мне интересно, какие могут быть тайны, от меня, носителя власти? что там они скрывают? как собираються народ ограбить?

                  Гість: Сл АВА

                  913.09.10, 18:12

                  провокация

                    1013.09.10, 22:08Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                    Они не потому глумятся. Они нам давно желали попасть под пресс возрождающейся империи. Когда гэбэшное "СБУ" под руководством Хорошковского пытается засекретить обратно, а МОН под руководством Табачника - снова перврать нашу историю, эти кадры радуются.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна