Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Заява Йосипа Вінського "Україна без Януковича і Тимошенко!"

Шановний співвітчизнику!
Чи не правда, напередодні виборів нового Президента країни кожен з нас ставить собі запитання, хто з претендентів на посаду глави держави є найдостойнішим? Хоча, зважаючи, що всі кандидати на майбутнє президентство не скупляться на обіцянки і програми, завдання це непросте.
З одного боку, люди втомилися від непослідовності, зрадливості, продажності і брехливості політиків. З іншого, як не дивно, чимало громадян пов'язують свої сподівання з іменами Юлії Тимошенко та Віктора Януковича.
Насправді ці двоє, по суті, мало чим відрізняються. Це було підтверджено, зокрема, фактом відомих переговорів про створення широкої коаліції і наміром внести антидемократичні зміни в Конституцію. Ті події вкотре довели, що мета у цих політиків одна - сконцентрувати всю владу у своїх руках.
Я вважаю, що президентом України в жодному разі не повинні стати ані Юлія Тимошенко, ані Віктор Янукович. Бо, починаючи з 2002 року, вони й так фактично керують країною! Якщо не враховувати незначний термін перебування на чолі уряду Юрія Єханурова, ми побачимо, що за цей час в Україні було лише два прем'єр-міністри - Тимошенко та Янукович. За ними тягнеться довгий шлейф різноманітних невдач: галопуюча інфляція, падіння національної валюти, з десяток криз (газова, бензинова, цукрова тощо), корупційні скандали, обман виборців, невиконання обіцянок. Список можна продовжувати. Хіба не очевидно, що саме ці політики відповідальні за нинішній катастрофічний стан держави?
У нормальній європейській країні такого «букету» вистачило б для того, аби поставити хрест на будь-чиєму політичному майбутньому! То невже ми, українці, довіримо їм владу на найближчі десять років? Адже ці люди просто не мають морального права балотуватися на виборах Президента!
При цьому суспільство вкотре підводять до думки: немає з кого вибирати, є тільки два головних кандидати, необхідно голосувати за менше із двох зол. Під такими гаслами БЮТ і ПР вкотре намагаються поділити країну. І, дивлячись на це, кожен громадянин має запитати себе, чи усвідомлює він, що переможець такої боротьби остаточно узурпує владу? Якщо це станеться, про будь-які зміни на краще в Україні можна забути.
А зміни сьогодні вкрай необхідні! Адже Україна перебуває в глухому куті. В державі немає реальних реформ в інтересах людей, олігархи посилили свій вплив, відбувається масове пограбування населення.
Ми маємо тотальну, а не лише економічну кризу. Прискореними темпами триває розвал системи державного управління. Політичне протистояння прикривають популістськими заявами про нібито боротьбу за підвищення мінімальних зарплат і пенсій. Соціальні програми згортають. Частина з них взагалі не виконується. А тим часом в обох таборах думають не про людей, а про те, як поділити країну.
Держава як єдиний механізм практично не працює. Заручниками РК-технологій стали органи державної влади. їх перетворили на інструмент виборчої боротьби між Тимошенко та Януковичем. Країна паралізована по всій вертикалі. В жодній розвиненій державі світу ми ніколи не побачимо блокування парламенту в умовах кризи, а у нас Верховна Рада не працює місяцями! Це злочин перед людьми!
Чому ж це відбувається в Україні? Все просто - бо Юлія Тимошенко і Віктор Янукович балотуються на виборах Президента. Ми стали заручниками війни між двома особами. Як наслідок, маємо руйнування держави. І в цей процес втягнуті всі - Кабмін, Секретаріат Президента, депутати, губернатори, суди.
Треба чесно визнати, що система, яку створив Леонід Кучма, досі продовжує функціонувати. Бо вона влаштовує і Юлію Тимошенко, і Віктора Януковича. Принаймні, ці двоє нічого не зробили, щоб її змінити.
Мене, як і мільйони громадян, такий стан речей не задовольняє. Тому сьогодні - час рішучих дій. Кожен має усвідомити - існування держави поставлене під загрозу. Нинішню   систему   потрібно   ламати!   Ламати   радикально   і   негайно!
Більшість наших з вами співгромадян шукають альтернативу. Суспільство вже готове до змін. І шанс на них ми можемо отримати, якщо до другого туру президентських виборів вийде представник третьої сили. Тоді Президентом країни буде обраний саме він.
Проте, аби у такого політика з'явилися шанси на перемогу, довкола нього повинні об'єднатися всі політичні сили, які не підтримують «всемогутніх лідерів». Але найважливіше для цього - розуміння й реальна підтримка громадян. Саме прості громадяни, патріоти та демократи, мають сказати своє рішуче слово.
Якщо тобі не байдуже майбутнє України,
Якщо ти усвідомлюєш небезпеку президентства Тимошенко чи Януковича,
Якщо ти не розглядаєш політику як заробітчанство,
приєднуйся до акції "УКРАЇНА БЕЗ ЯНУКОВИЧА І ТИМОШЕНКО!"

Йосип ВІНСЬКИЙ,
голова партії «Народна влада»

48%, 13 голосів

33%, 9 голосів

19%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

Гість: НАСЯЛЬНИКА

110.01.10, 15:43

Вот же поц.

    210.01.10, 16:09

    а можна Вас попросити, щоб ви при додаванні матеріалу скорочували основну частину, щоб на головній не 3 км було, а тільки анонс...
    Вибачте, просто так було б зручніше

      310.01.10, 16:10

      голосуйте за юща!
      будем ещё пять лет слушать про глэчыкы с трипольем
      и как он нам жалуется на поганых юлю с яныком
      ура, товарищи )

        410.01.10, 16:13

        Україна без Януковича і Тимошенко і без Ющенко... Важко буде вибрати, якщо вибору немає. Жоден з тих що заявили про себе як майбутній Президент України, не довів що він гіден того! На жаль! Людина славиться ділами своїми. А ці усі таких справ натворили, що Україні треба надлюдина. щоб поправити все й дати шанс відродитися.

          Гість: аналитик

          510.01.10, 16:17

          Еще не родился достойный!

            610.01.10, 18:55

            Вінський продажний холуй. І без нього відомо, ким є Юля, і Яник, і Ющ... і.д.

              710.01.10, 20:34Відповідь на 1 від Гість: НАСЯЛЬНИКА

              Вот же поц.Самокритично!
              Брата зустрів, кажеш.

                810.01.10, 20:35Відповідь на 2 від Україночка_Я

                Не такий він великий, щоб коротити...

                  910.01.10, 20:37Відповідь на 3 від Q2

                  А я і раніше його не слухав, а жив спокійно власним життям.
                  І ти непереживай, що Ющенко буде казати - це щоб вам не нудно було.

                    1010.01.10, 20:43Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    главное - шоб и дальше нихрена не делал )

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна