хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Прихід свободівців до влади світить Україні концтаборами

Із сумом споглядаю на спроби маргіналів реанімувати націонал-соціалістичну ідеологію. Колись модний у 30-х роках, зараз нацизм перетворився на ідейну обкладинку субкультури скінхедів. Так само як і комунізм, в наші часи нацизм є архаїчною і абсолютно безперспективною ідеологією. Справа в тому що процес обміну інформацією 21 ст. значно прискорився. За лічені хвилини можна повідомити про ту чи іншу подію кого завгодно і де завгодно. Чи здатний нацизм функціонувати у цьому світі, якщо націонал-соціалісти активно пропагують створення однорідного суспільства? Чи здатний нацизм перекрити всі інформаційні потоки? Досить сумнівно, я б сказав неможливо.

Реанімація нацизму партійцями з ВО "Свобода" погіршує імідж України, виявляє її у невигідному ракурсі. Звичайно такі обставини справи лягають на руку Росії. Дискредитація нашої держави в очах світової спільноти може дати мовчазний карт-бланш для застосування силового сценарію по захопленню України.

Тягнибок ховається у шкуру націонал-демократа. Його виступами на телебаченні прямо можна милуватися (до речі, звідки гроші?). Однак якщо почитати програму кандидати в Президенти Тягнибока, виявляється, що нам пропонують "лайно, загорнене в цукерку". У програмі відверто заявляється про переслідування тих, хто не підходить під свободівський шаблон "українця". Все це подається під соусом "люстрації", "відповідальності", "законності". Декламуючи захист прав українців як етнічної спільноти, програма Тягнибока заперечує українцям мати власні права: на вираження вільних поглядів, чи на особисте життя.

Коли будуєш однорідне суспільство, завжди знайдуться незгідні, "неправильні" українці, яким хочеться бути господарями на своїй землі. А що ж їм робити, незгідним, коли ще не будучи при владі, свободівці вже намагаються прикривати рота своїм критикам (напр. Богдану Ковальчуку). Звичайно таких будуть збирати разом у ізольованих місцях, аби не заважали побудові "націонал-соціалістичної" держави. А якщо не збиратимуть, то "інакомислячі" зруйнують весь свободівський рай.

Ось чому нацизм не має право на існування. Ось чому можливий прихід свободівців до влади обернеться для України великою трагедією.

Stanislove, спеціально для upu.org.ua

9

Коментарі

Гість: Дима Собачник

110.01.10, 15:57

Концтабори вигадали не націоналісти, а комуняки в СРСР.))))

    210.01.10, 16:01Відповідь на 1 від Гість: Дима Собачник

    Взагалі концтабори вигадали чи то англійські, чи то голандські колоністи.

      310.01.10, 16:14

      ну, я не знаю, при такій полікультурності в Україні хіба що тільки сліпий не помітить не націоналізм, а нацизм Тягнибока, але він домігся свого , про нього дуже багато говорять.
      Небезпека існує звісно! як і з Гітлером було

        анонім

        410.01.10, 16:23

        Згідно цієї страшилки в Тернопільській області, де при владі Свобода, вже давно мають діяти концтабори.

          510.01.10, 16:43

          свобода - обычная олигархическая партейка в пронацистской обёртке, потому они и дали мзды безголовому нацисту боде ковальчуку )

            610.01.10, 19:00Відповідь на 4 від анонім

            Згідно цієї страшилки в Тернопільській області, де при владі Свобода, вже давно мають діяти концтабори.І як воно іншим національностям у Тернопількій області?

              710.01.10, 19:09

              Де Ви цієї пошесті набралися, Ваша толерастія і лібераліз - ось де загроза для України!

                анонім

                810.01.10, 20:19Відповідь на 6 від Україночка_Я

                Згідно цієї страшилки в Тернопільській області, де при владі Свобода, вже давно мають діяти концтабори.І як воно іншим національностям у Тернопількій області?Пречудово. Бо їх тут майже не має.

                  911.01.10, 07:51

                  с другой стороны жесткие меры в отстаивании интересов нации необходимы - посмотрите на Париж , превратившийся в большой арабский кишлак , на то как захлестывается мигрантами Англия , на русские города ,где господствуют кавказские криминальные диаспоры...
                  не бойтесь :Тягнибок обычный политический клоун кишка у него тонка концлагеря строить

                    1011.01.10, 10:07

                    Питання навіть не в цьому! Чи є Тякнибок патріотом покажуть ці вибори. Маю наувазі відмову всіх пропатріотичних кандидатів на користь одного.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна