хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

А під Солідаром українці особливо солідарні!

Байка про Соледар і його захисників
Десь там не далеко і не близько поблизу благодатного міста Соледар на благодатному сході України сидять на бруствері невеличкого окопчика два затяті бандерівця, де один родом із Бучі, а другий – із Ізюма. Січень видався цього року теплим до мінус 5-ти чи й 10-ти градусів, тому хлопаки сидять з оголеними торсами, а там матінка рідна яких тільки наколок немає! Найперше, як годиться, великий тризуб і гасло «Слава Україні! Героям слава!», а нижче портрет Степана Бандери у весь зріст, який тисне руку Валерію Залужному. Далі йдуть «джавеліна» та «хаймерс» у різних сексуальних позиціях, братання «стінгерів» зі «сушками» та «алігаторами» і тому подібне. На спинах в усю широчінь Софія Київська та купола Михайлівського Золотоверхого, а над всім тим «Спас нерукотворний» з обличчям Зеленського. На плечах фігури Андрія Першопокликаного з обличчям Арестовича та Матері-Батьківщини з мечем, щитом і обличчям Єрмака. Тобто галерея така, що за тиждень не оглянути і не обійти.
Отож сидять наші хлопаки на бруствері, або точніше: на своїх касках, бо треба берегти генофонд майбутнього, та потрошку перекусюють. Тут дещо неясно, чи то вони їдять і гарною волонтерською водичкою зі Моршина то запивають, чи навпаки ту водичку заїдають хлібчиком і салом з часничком, як це має бути у щирих українців. В розумінні щодо неясності в цілому усе ясно, як і стосовно яєчні, що вмить готова на стволі розпеченого кулемета 12-го калібру. Зрозуміло, що за поважною церемонією перекусу йде дружня гутірка про наболіле:
– Я оце дивлюся на оті купи з гільз і жаль мене проймає: це ж скільки то ми добра марнуємо на всілякий непотріб,– каже один хлопака і озирається на чарівний краєвид коло Соледару, де крейдяні гори чергуються з горами з трупів мацкацапів. – Ви тільки подивіться на ці порожні кулеметні стрічки та ящики для набоїв та й підрахуйте, яка то шалена копійка, хоча я міг би оту всю наволоч кадирівсько-вагнерівську голими руками передушити, як гнид у свого Сірка, що мій собака мій пес.
– Як я тебе, побратиме, розумію, – відповідає другий хлоп. – Голіруч було б економно і зручно, але не маємо права, бо то якби не гуманно і суперечить законам війни. А ми не мацкацапи і мусимо діяти в правовому полі, тобто маємо вбивати ворогів ніжно і непомітно для них, як і повинні виділити кожному кулю поміж очі чи ще де, бо ж мерзотники мацкацапи ховають ті свої очі за своїми сраками. Нічого: коли рачкують, то в сраку наша куля влітає, а через голову поміж очі – вилітає. Усе гарно за правилами.
– Ой, не знаю – не знаю, як нам бути з тими «гаагами», бо то ви, пане-брате, напевно не знаєте як ці мацкацапи кажуть на наш славетний борщ?
– А не знаю! Що кажуть?!
– Навіть соромно таке переповідати, бо кажуть вони, паскуди, на наш борщ – «пє-єрвоє»
– От мерзотники! Таке казати про борщ! Забив би на місці, якби таке почув!
– Так це ще не все! Ви навіть не уявляєте, що ті мацкацапи кажуть на наші вареники та галушки! То є взагалі неприпустимо і непростимо, бо то для них «вфтороє»
– Отак і кажуть: «вфтороє»?! У мене просто зла не вистачає таке паскудство стерпіти! Ненавиджу безмежно! Ніякої пощади мацкацапам відтепер! За борщ, за вареники, за галушки упокою душу кожного мацкацапа!
– Так отож і я люто злий на тих мацкацапів і збираюся тихцем йти голіруч душити оті виводки недоношені мацкацапів з вагнеренят та кадиренят, бо так спідручніше та значно швидше буде. У мене зброя постійно перегрівається, або набої закінчуються, а тут голівоньку мацкацапу круть-верть і вже пакуй у пакет. Проста надійна технологія.
– Згоден, що не годен склавши руки сидіти, допоки ті «хаймерси» будуть летіти, бо то надто довго і з того нудно стає. То що? Скінчаємо гутірку та йдемо змайструємо ще одну гірку з отих мацкацапів? Най не лізуть зайди до найдорожчого: нашої національної кухні! Ходімо! Не даремно кажуть, що під Соледаром українці особливо солідарні!
(С) Тимко Тимів, м. Херсон, передрук і поширення дозволені, бо авторські права не застережено і не обмежено
3

Коментарі

114.01.23, 23:11

Насправді там жопа. Про це Вам який-небудь Бутусов розкаже. Точкою-У треба воріженьків або ще чимось таким.

    215.01.23, 16:14

      316.01.23, 17:01Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Насправді там жопа. Про це Вам який-небудь Бутусов розкаже. Точкою-У треба воріженьків або ще чимось таким.
      У нас жопа від 24 лютого скрізь і це я без Бутусова знаю, який ще той інформатор. Перевага кацапів є значна на всіх ділянках фронту, а на вузьких - скажена! Нам треба щоденно скручувати голівоньки коло 1000 кацапів посмертно і 2-3 тисячі калічити, щоб хоч якось втриматись. Про це мова і промова.

        420.01.23, 01:12Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Майже дотягуємо. По 0,6–0,7 тис., якщо вірити нашій пропаганді.

          522.01.23, 14:07Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Майже дотягуємо. По 0,6–0,7 тис., якщо вірити нашій пропаганді.
          Пропаганда - це Арестович, а звіти ЗСУ - то обрахунок на підставі фактів.

            622.01.23, 14:19Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Це теж інформаційна складова війни. Наші можуть трохи домальовувати — наприклад, приписувати туди тяжко поранених. А можуть і правду писати.

              722.01.23, 14:43Відповідь на 6 від Nech sa paci

              В часи війни можливо все. Просто для ЗСУ важливіший реальний облік, а не надуманий. Як і своє господарство потрібно добре рахувати і про то нікому не казати.

                822.01.23, 19:03Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Ну так для себе наші правильно рахують.

                Мені один таксист казав, що йому знайомий казав, що оті цифри про втрати ворога досить точні, можна вірити.

                  922.01.23, 19:52Відповідь на 8 від Nech sa paci

                  От бачите! Таксисти найкращі статисти і правду знають, бо їм вона задурно дається і брехати без потреби.

                    1026.02.23, 22:45Відповідь на 3 від Богдан Бо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна