Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Наш вирок



І сказав Вован: -Я ваш вирок!

В сучасній історії доволі парадоксів, бо як це не дивно звучить, але найбільшим український націоналістом і бандерівцем є ніхто інший, як сам Президент РФ Володимир Путін, бо ніхто за нього не зробив більшого задля від'єднання України від Росії. Не вірите?  А ви подивіться самі неупереджено як сильно була інтегрована Україна в економічному і соціальному обширі з РФ у 2000 році і що маємо на 2020-й? Різниця просто не до порівняння! А хто це все зробив? Однозначно: Путін! Путін! Путін! Хоча воно одночасно і Хуйло – ніде правди діти: усі Совка ми діти. Зауважте на одне чітке явище: Україна завжди мусіла відповідати на санкції чи скорше: репресії,–  з боку РФ, а не була їх ініціатором. А за тим всім стояв і є виключно особисто Вова Путін, який динамічно роз’єднує Україну з РФ, за що від імені Степана Бандери йому щира вдячність і орден «Богдана Хмельницького» за цей подвиг.

Та повертаємось до наших баранів, тобто: до зе-електорату. Ви знову здивуєтесь з парадоксу, що погрожуючи під час передвиборчої риторики у бік Петра Порошенка безнадійно мудрими словами: – Я ваш вирок! – Володимир Зеленський насправді став вироком для свого електорату в сукупності з Петром Порошенком, яких єднає безкінечно багато своє і чуже злато. Давайте розбиратися детальніше з тими, хто любить читати надбагато і навіть думати над прочитаним.

Не відкрию великої таємниці, що після розвалу СРСР і появи 24 серпня 1991 року Незалежної Світової Держави Україна – вона, люба Ненька, дотепер ще залишається уламком Совка і отою псевдо-державою УРСР з усією ментальність пост-колоніального соціуму тотально патроналістичного за своєю свідомістю, не виключаючи і автора цього допису. Я про то написав у своєму роздумі «Сучасність і «Правитель» Нікколо Макіавеллі» щодо хвороби на «вождізм» і все інше з тим пов’язане. (https://spavedfront.io.ua/s218079/gosudar_nikkolo_makiavelli)

Не думаю, що хтось з тих, хто реально побував у Совку-соцтаборі, буде спростовувати моє твердження, що в СРСР влада – це все, а проста людини – ніщо. Сучасна Північна Корея (КНДР) є дублікатом саме СРСР.  Багато мушу пояснювати тим, хто в СРСР не жив, але за ним і всім тим страшно ностальгує в стилі Мураєвих та іншої нечисті, що навіть непристойно вимовити: опазижо! (ОПЗЖ). Перепрошую, але з пісні слова не викинути, хоча і варто пі-пі-пікать. Просто споглядаючи на цей «оргазм від маразму» у мертвяків, які борсаються за життя, цілком зрозуміло, чому СРСР розвалився і хто «просрал великую державу», а зараз руйнують ще одну, бо срать –  не будувать!

Отже: імперія розвалилася, а сутність влади лишилася і це легко побачити по Білорусії та РФ, як і придивившись добре – і на Україні. Звичайно, що є різниці в сюжеті та виконавцях, але суть – одна. Для всіх Президент є якби сакральна персона з божественними повноваженнями творити оте диво, щоб усім було добре і гарно. Не менше. А ще краще, щоб стало добре тим, кому зараз погано, за рахунок тих, кому занадто добре було до цього. Пригадуєте Помаранчеву революцію 2004-2005 років? Право вибору, тобто демократію, ми тоді відстояли, але як поставилися до Віктора Ющенка? Другий після Бога! І не інакше! Не даремно чоловіка так пробило на зіркову хворобу, що дотепер там десь в захмарних висях блиндикає.

А який зі свого прем'єрства Юлія Тимошенко подіум влаштувала! Королева бала! Щодня нові наряди та їх переміна, скрізь одна вона найкраща, ну просто – богиня! А з того всього кого обрали новим Президентом України? Зека Віктора Януковича, як доброго господарника і «тверду руку» – цей порядок наведе і всім дасть в масть. Дав! І отримав у відповідь! Копняк! Але всі знову чекали дива-дивного від хлопа масивного та стався не «ах!», а банальний крах. Хоча як автору двох українських революцій варто в Києві зафіксувати пам'ять про Януковича і поміняти голову з жіночої на його в монументі, вибачте на слові, що «Родина-мать», а потім урочисто усе-усе те убожество наніц зламать.

Наступний, обраний з одного заходу Президент України Петро Порошенко ще більше був «ах!-ах!» – то ж олігарх! Усе знає і все уміє! А що вже гарно піє! Очікували життя в шоколаді навіть для тих, хто йому не раді в Раді. Така в нас Верховна Рада завжди неначе з шоколаду, а вже коли ти там: сам їм – іншому не дам! Через то і бійки, чвари та «гнилі базари». Як не старався хлоп, але «до стінки» і його майже приперли вже - оп! А щоб не вистигла лазня – вибрали в президенти блазня! І настав час облизня!
(далі буде)

Богдан Гордасевич
Львів-Рясне
12 червня 2020 р. (7528)

4

Коментарі

113.06.20, 13:44

а що від імені Степана Бандери йому щира вдячність і орден «Богдана Хмельницького» за цей подвиг
"Жёлтое дилдо с синими яйцами вам в душу и в сердце и в жопу и в рот" — от що йому, а не орден. Цитата — з пісні групи ХЗВ.

    213.06.20, 13:59

    вибачте на слові, що «Родина-мать», а потім урочисто усе-усе те убожество наніц зламать
    А от не чіпайте своїми не-київськими руками нашу Бабу з Мечем! Нехай стоїть!

      313.06.20, 14:03

      Я не уповаю на політичного "спасителя", що прийде й порядок наведе. Це має прийти ціла команда трохи безбашених і сміливих, але хоча би трохи альтруїстичних людей, які могли б навести лад. Тисяч десять хоча б різного рівня посвяченості та різної спеціалізації, але з ідеалістичними мотивами та реалістичними методами. Але поки що таких не бачу, а сам теж не гожуся.

        414.06.20, 09:56Відповідь на 2 від Nech sa paci

        вибачте на слові, що «Родина-мать», а потім урочисто усе-усе те убожество наніц зламатьА от не чіпайте своїми не-київськими руками нашу Бабу з Мечем! Нехай стоїть!
        Дарница, сиди і не вякай щодо Києва! А це жахливе одоробло давно час знести!

          514.06.20, 10:01Відповідь на 3 від Nech sa paci

          Були ж такі у 1918-му! Перші комуняки саме такими і були, як ви описали, але що збудували? Правильно: ГУЛаг! Тому все до навпаки: ви і є влада, яка все творить. Обрали Зекодло - насолоджуйтесь. І не ображайтесь, бо немає чого - ми всі в одному човні пливемо і разом потонемо в разі чого.

          Відповісти з цитатою видалити

            614.06.20, 11:27Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Дарница, сиди і не вякай щодо Києва! А це жахливе одоробло давно час знести!
            Це пам'ятка архітектури, по-своєму унікальна, а також туристичний об'єкт. На нижньому оглядовому майданчику мій друг освідчився своїй майбутній дружині. Нехай пам'ятник стоїть.

            Дарниця (а не Дарница) куди ближче до Києва, аніж Рясне. Я маю більше моральних прав щось вирішувати, бо у столиці живу, працюю і сплачую місцеві податки. А щодо того, що я не корінний киянин, то маю сказати, що більшість киян не є корінними, а життя моїх предків було здавна пов'язане з Києвом. Зокрема, кажуть, що 100 з лишком років тому мій прапрадід мав лавку в Києві.

              714.06.20, 11:57Відповідь на 5 від Богдан Бо

              Ми є владою лише трошки. У київській тусівці філософів Foundation for Future (FFF) розроблено цікавий проєкт нової Конституції України, де пропонується увести компетентнісні цензи. Та модель теж не є ідеальною, але вона містить хоч якісь запобіжники.

              Так чи інакше, еволюційні зміни триватимуть довго й можуть вивести кудись на манівці. У кризові часи зростає роль особистості, команди, коли твердою рукою можна провести якісь реформи. Більшовиків можна ставити у приклад лише у плані результативності своїх потуг досягти мети — прийти до влади й закріпитися у ній. Але вони ставили шкідливі для людства задачі, а тому наробили багато лиха. Потрібні правильні ідеї і правильні люди для їх реалізації.

                814.06.20, 12:33

                  914.06.20, 12:35Відповідь на 5 від Богдан Бо

                    1015.06.20, 20:08

                    В світі політики все просто. Є націоналісти, що життя кладуть, аби нація жила достойно. А є інтернаціоналісти, що служать іншим націям по переконанням, або за гроши. Третього не буває. А щоби зрівняти націоналістів українських, бандерівців з пуйлом, треба мати контузію, або замовляння від РФ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна