хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Збулося! Вітаю з пошестю коронавірусу в Україні!

Збулося! Вітаю з пошестю коронавірусу в Україні!



Виявляється, що навіть досить екстрополярні мрії збуваються! Не розумієте, що означає "екстрополярні"? Пояснюю на простому прикладі: тоне корабель і я на ньому - страшно? Дуже. Але на тому кораблі повно моїх ворогів і вони всі потонуть. Гарно? Гарно. Буду я рятувати такий корабель? Ні, бо я мала неміч, а ворогів багато і все керуюча нечисть. Я згоден загинути, аби і вони пощезли. Ось це і є екстрополярність: хочеться жити - і хочеться вмерти, але щоб з того користь була Світу.
Я дотепер не можу спокійно згадувати картину покритої цвіллю карти України після підсумків другого туру виборів Презедента України у 2019 році. Вся позеленіла! Вся! Львівщина, як центр Червоної Русі, є винятком, що підтвердило правило: переміг зе-дебілізм! Або інакше: переміг "Совок". Бо важко уявити людей більш схиблених, що себе і свою країну віддають на керування блазню. Свідомо! Хоча важко назвати це нормальною свідомістю, про що я не раз писав: обирати треба лікаря, який справді лікує, а не просто гарно говорить і обіцяє легко й дешево від усього вилікувати, чим і довподоби був Доктор Пі Андрій Слюсарчук... Або довірити вести авіалайнер з купою людей тому, хто гарно водить велосипед, - можуть тільки абсолютно "обезбашенні" люди. В нашому випадку це Зе-електорат в Україні.
З того виникає друга тема: а що робити з тими ідіотами виробництва "ля Совок". Самі добре не живуть й іншим не дають. Найкраще було б просто винищити одномоментно, але ж ми кляті демократи і гуманісти, а не прекрасні ленінці-сталіністи, що мільйонами під розстріли, голодомори, каторгу, війни вимордували всі прошарки людей волі і замінили на тотальне покоління "совкоподібних приматів". Нам так не можна, якогось рожна. Тобто тільки суто природня адаптація живих "совків" у сумирних покійників можлива і це так проблемно витримати! Коли ж ті "совки" нарешті повиздихають самі! Годі дочекатися! Аж тут о радість! Япона мама! Хоча і з Китаю. Коронавірус найкращої якості і змісту!
На цей час вже відомо, що отой "коронавірус" є штучного походження з генетичною вибірковістю на доросле населення з вадами здоров'я, тобто цільово на верству пенсіонерів, які і є головними носіями хвороби "совкового ідіотизму" та зе-дебілізму. Хвала тобі, о коронавірусе, що і руки не закуті, і козлища зе-бедлища передохнуть!
У часи середньовіччя, коли зачували десь про початок пошесті та мору, то одразу зачиняли ворота у містах, які на той час усі були обведені муром, і припиняли будь-яке спілкування зі зовнішнім світом аж доти, доки не отримували точних вістей, що пошесті немає. Тобто немає взагалі ніде поряд хворих на неї. Жорстокість принципу полягала ще у тому, що ворота так само зачиняли, якщо пошесть проявлялася в самому місті, звідки вже нікого не випускали доти, доки залишалися тільки здорові. Всі речі таких хворих і померлих спалювали, а домівки дезінфікували димом чи ще як вважали за потрібне. Причому ніхто не дивився ні на які моменти особистого плану: ворота закрито на користь інтересам громади. До речі, велелюдні нічні походи вулицями міст з факелами виникли саме в той час, бо вважалось, що вогонь, як очисна сила, знищує хворобу. Але тут про інше: про могутню волю тодішньої влади дати мужній наказ "Зачини ворота!" Зачинити одразу! Вчасно! І за можливу помилку ніхто не буде ображатися, бо то на користь всіх та обережність. У такі моменти обережність зайвою не буває.
Власне тому мене злостить неміч теперішньої української влади, освітній рівень якої навіть критикувати не личить, бо його просто немає. Замість чітко сказати: гроші надішлемо на прожиття в Китай, але ви сидіть там і чекайте, допоки все не стане зрозуміло, - ці зеє-гади везуть хворобу до України і ще й іноземців прихопили, бо вже як гулять, твою мать, - так по-повній "обезбашенності". Не даремно віднайдено термін "зе-дебіли", бо то тільки початок критичного обвалу в країні.
При всій моїй нелюбові до Юлії Тимошенко я хочу нагадати і визнати, що проблему з епідемією так званого "свинячого грипу" 2008 року було чітко вирішено саме завдяки рішучим діям влади на чолі з прем'єр-міністром Уряду України, тобто Юлією Тимошенко. Зараз всі самі бачите: Президент України Володимир Зеленський тупо до самогубства завозить пошесть до країни і навіть тим пишається, ідіот, який він вольовий мудак. Уряд зачаївся, тому що там розумніші істоти позбиралися і усвідомлюють: гроші нащо, якщо жити нема що. Один вірменин Аваков відважний, бо що йому Україна? Круть-верть поки не припече, а тоді легко втече на каву до друга грузина Саакашвіллі в Бельгію чи Нідерланди. Патріоти Зе! Патріоти "зелені-бабла-кешу" допоки не здишу!
Сьогодні, коли ми вшановуємо чергову річницю пам'яті Небесної Сотні, я ще хочу додати до неї і чин Дмитра Тимчука, народного депутата ВРУ 8-го скликання, учасника Євромайдану і АТО, керівника проекту "Інформаційний спротив", який одразу після оголошення остаточних результатів виборів Президента України, перемоги В. Зеленського та інавгурації останнього вчинив як особистий протест тому акт самознищення! В червні 2019-го сам пустив собі кулю в голову, щоб не бачити подальшого розвитку подій, який цій видатній людині був ясним наперед абсолютно чітко і Дмитро Тимчук з відчаєм розумів, що тому нічим не спроможний зарадити. Зе-дебілізація всієї країни відбулася! Жити далі - безглуздо! І він пішов сам як і личить воїну, що за кодексом самурая не має права жити в ганьбі.
Натомість бидлятство "беркутні" і коло того "тітушня-петушня" на чолі з О. Лукаш й далі в боротьбі "за життя", падлюки! Ці собі смерті не вчинять, бо жити в ганьбі їм звично. Не даремно визнають, що раби не просто не мають гідності, а навіть не розуміють, що то таке - гідність! Навіщо вона? Яка з неї користь? Підлість і підступ їхнє щастя. Але не наше!
Хоча наше великодержавне чмо Зеленський заявляє, що людей підбурюють політики на протести проти поширення пошесті в їх домівках - це така ницість, що важко передати. Так само говорила совково-дебілоїдна рать про участь людей у Євромайдані, що всі там проплачені, хоча немає таких грошей, щоб за них людина добровільно пішла на смерть - немає! 
Для Зе-кодла було і є ставлення до людей, як до бидла, яким можна легко маніпулювати і різними побрехеньками обманювати, але на щастя в Україні є ще Люди! Не бидло! Гарні розумні люди! І це вони постають на протести, пікети, добровольчі дружини і чергування довкола свого міста, села і обійстя, щоб то оберегти. Люди! Самі! Як, звичайно, і політики, що мають людське нутро. Бо є інші, що переродилися в щось нелюдське. І це легко довести.
Давайте згадайте, як урочисто все Зе-кодло і особисто Володимир Зеленський зустрічав літак з військовополоненими і порівняйте з цим поверненням з Ухання і українців, і іноземних громадян, яких він порятував зі всією своєю великодушністю. Порівняли? Що відчуваєте? Я особисто в чергове приєднуюся до побажання Марусі Звіробій на адресу Президента України Володимира Зеленського: -Щоб ти здох! Додам від себе особисто: -На таку гниду і кулі шкода!
І тримайтеся, зе-дебіломани, - буде вам сувора відплата і кара страшна коронавірусна, бо то ваш вибір і злочин, а інші гарні люди як прості мученики підуть до Раю за звичаю. Ну і я із ними, за компанію.

Богдан Гордасевич
20 лютого 2020 р. (7528)
 м. Львів-Рясне
20:20 20.02.2020
2

Коментарі

121.02.20, 20:05

Оце Вас понесло.

Розвинені країни вивозять своїх здорових співгромадян із Уханя й навіть із круїзного лайнера.

Чи нам жити з такими само поглядами та знаннями про хвороби, як колись у часи Середньовіччя?

    222.02.20, 00:09

    Гарна замітка!
    Від душі. Не ображайтеся, додаю заради правди. Ця хвороба в Китаї вже, мабуть з місяць рулить. А літачок підігнали лише на день найбільших смертей на Майдані. Хто в цьому світі дати шанує? Хто не проти, хоч усіх українців замочити? Чи не при Порошенку почали українців від українського телебачення відлучати. У воюючій країні власне телебачення (паскудне, за якістю, брехливе і олігархічне за суттю) зроблено платним, а телебачення країни окупанта, вікового ворога є безкоштовне.
    Ситуацію розхитувати почав Аваков, за словами Скрипина, в понеділок, а 20-го, вранці, я вже зустрічав в Інтернеті листівки надруковані якоюсь церквою Одеською, що "сором'язливо" позначена УПЦ, де закликали одеситів не пущати, нізащо той літак до Одеси. Тобто героять не наші

      322.02.20, 10:26Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Оце Вас понесло.

      Розвинені країни вивозять своїх здорових співгромадян із Уханя й навіть із круїзного лайнера.

      Чи нам жити з такими само поглядами та знаннями про хвороби, як колись у часи Середньовіччя?

      Ви самі відповіли: "Розвинені країни"

        422.02.20, 10:29Відповідь на 2 від Білотур

        Так, є однозначно рука Медведчука у цьому протестному антивірусному русі, але найбільше в тому успіхів досягло суто Зе-кодло своєю нефаховістю

          523.02.20, 10:50Відповідь на 3 від Богдан Бо

          Тобто якщо наша країна є слабкою, то нехай наші сидять далі в Ухані і хворіють?

            623.02.20, 12:53Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Так, є однозначно рука Медведчука у цьому протестному антивірусному русі, але найбільше в тому успіхів досягло суто Зе-кодло своєю нефаховістюпорох все організував, але дебіл і себе підставив і Батьківщину заплямував перед іноземцями!

              723.02.20, 18:15Відповідь на 6 від КРИВОРІЖЖЯ

              Так, є однозначно рука Медведчука у цьому протестному антивірусному русі, але найбільше в тому успіхів досягло суто Зе-кодло своєю нефаховістюпорох все організував, але дебіл і себе підставив і Батьківщину заплямував перед іноземцями!
              Добре, що Криворіжжя чисті руки має, бо своїх хворих не приймає - іншим віддає.