хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Записи анархіста 21 ст. від 07.08.19 р. Я і народ

07 серпня 2019 р.  (7527)
Записи анархіста 21 ст. від 07.08.19 р. 

Я і народ



З   НАРОДУ   ДО   НАРОДУ  ч.1

Почну з пояснення назви: я є проста людина-громадянин України, як і всі інші люди поокремо, що в сукупності і є народ. Звертаюсь я до народу, отже і вийшло: «З народу до народу».
Чому я звертаюсь і з чим? З своєю пропозицією поміняти тактичну частину виборчого процесу в Україні. Тактичну! Не стратегічну! Народ був, є і буде головним виборцем влади в правовій демократичній державі, якою і є Україна.
Владу обирає народ. Це є найвища істина апріорі, яка позасумнівом і спростуванням. Інше питання: як народ визначає, кого обирати? Чому у нас народ, яко «електорат», є в пасивному стані спостерігача-глядача, подібно до різних телешоу, де присутня масовка тільки тисне кнопки. Через свою пасивну позицію наш народ постійно опиняється в ситуації такого собі лоха-недоумка, якого ставлять в ситуації «вибору без вибору». Класичне завдання: «Виберіть з 10-20 злодіїв самого достойного» Обрали? Ось і є новий депутат! Від Верховної Ради України і до районів порядна людина в кандидати навіть не сунеться, бо вона ПОРЯДНА! Хто живе чесно, той дурних грошей витрачати на різні виборчі ігрища ніколи не буде, тому що він їх просто не має! Таким чином всі порядні люди залишаються за бортом виборів, а народу доводиться обирати вже ясно кого.
Абсолютно в тему, як приклад «вибору без вибору», були другі тури президентських виборів в Україні, коли зійшлися пари: Кучма – Симоненко, Янукович – Тимошенко. Де? Де тут є вибір для нормального виборця, який вже досконало знає «хто є ху»? В таких ситуаціях вибирати нікого! Це факт! Тепер у виборах навіть графи «проти всіх» немає – скінчилися «противсіхи». Відтепер всіх незгідних зроблено «неприходько». Це задля того, щоб фальшувати було легше: тоді у виборах важить тільки в котрого зі злодіїв сили побільше для фальшування – той і переможе. То чи потрібні нам, народу, такі вибори без вибору і сфальшована влада? Риторичне запитання.
Інший нюанс змісту виборів: слово «політтехнологія» досить ефектне і часто – ефективне, але по-суті це є підступна система навіювання-зомбування електорату, тобто нас з вами: простих людей-виборців. Розумні дяді і тьоті довго вчилися, чимало мудрували і врешті-решт навчилися на підсвідомому рівні примушувати людей до вчинків, які б вони ніколи не вчинили при здоровому глузді. Зокрема я особисто знаю чимало людей, які не один рік оповідали, який Ющенко цяця, а все зло ота Юлька капосна творить: розбрат чинить, людей обманює, країну обкрадає і руйнує тощо. Але прийшов другий тур виборів і ті самі люди бризкаючи слиною нестямно волали: «Тільки за Юлю! Всі як один! Ганьба «противсіхам!» Гарно політтехнологи попрацювали: була людина, а стало воно, бо мав чіткі власні переконання – і вже їх нема, вмить щезли... А найцікавіше, що та людина вперто переконана в своїй правоті, як і впевнена, що всі свої вчинки вона зробила за власним бажанням – якби ж то була правда...
Владу має обирати народ, але обирати не як пасивний бовдур і телепень, а як свідомий та активний керівник! Керівник! Народ має активно керувати процесом виборів влади! Я так вважаю і до того закликаю всіх інших.
Досить бавитись у політичний лохотрон! Досить влаштовувати з виборів клоунади в стилі «ля Черновецький»! Зрозумійте шановні виборці та депутати, що хоч Верховна Рада України і має аналогічну конструкцію, але то все-таки не Цирк! Трибуна – не арена для армреслінгу! Це місце інтелектуального зібрання! Тобто таким воно має бути! І від нас з вам залежить – чи це здійсниться.
Богдан Гордасевич
серпень 2013 р. (6-ть років тому написав)
(Щоденні записи анархіста 21 ст. по Р. Х. Богдана Гордасевича про його життя-буття в Україні)

4

Коментарі

анонім

112.08.19, 22:52

Такой тупой народ вообще к выбоам допускать нельзя, их все в стойло тянет. Рабами как были так и остались.

    213.08.19, 09:26

    Цікава думка!

      313.08.19, 13:01

      Владу обирає народ, бо є газдою усього що тут є!! Суть Конституції України.

        413.08.19, 15:42Відповідь на 3 від КРИВОРІЖЖЯ

        Перепрошую, але всі ми люди, отже кожен є представником Людської Цивілізації в Космічному просторі.
        Не робіть порожніх декларацій. Конституція України не дає кожному право власності на всю Державу, отож не говоріть дурню.
        Владу обирає більша частина народу від тих, що прийняли участь у виборах. Коли хваляться 73%, це ж був другий тур, де все ділиться на двох, а в першому турі - це реальна картина. Але навіть у другому турі ці 73% представляють всього 25% всього дорослого населення України, то де тут народ?

          513.08.19, 15:43Відповідь на 1 від анонім

          Такой тупой народ вообще к выбоам допускать нельзя, их все в стойло тянет. Рабами как были так и остались.А ви?

            613.08.19, 17:16Відповідь на 4 від Богдан Бо

            У Конституції написано ст 5.. Усе інше болтовня і лоховський развод. . А хто не пішов на вибори, без поважної причини то в цивілізованих і багатих країнах - дебілів до буцегарні садять на три роки! Так що народ це ті 25 відсотків, а злочинці перед Конституцією і нацією це інші 75 відсотків дорослого населення! Теоретично баласт. нації
            .

              715.08.19, 13:32Відповідь на 6 від КРИВОРІЖЖЯ

              Конституція з одної статті. Для одного чоловіка. Ну й живіть один - чого ви до інших чіпляєтесь?