хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Записи анархіста 21 ст. від 23.06.19 р. «Путін – хуйло»


23 червня 2019 р.  (7527)
Записи анархіста 21 ст. від 23.06.19 р. 
«Путін – хуйло»



Наслухався гасел з Майдану в Грузії, а тоді подумав, що: - Ото мужик увійде в історію з прізвиськом! 
Ясно що хто і чого: звичайно оте «Путін – хуйло»! Це вже стало міжнародним брендом і я чув його на міжнародних футбольних матчах за участі команд з РФ, причому без жодних ініціатив з боку українців. Фани самі знають чим супернику допекти найбільше. 
Так вже є, що колись звучало в Світі «Who is Putin», а останні 5-ть років у Світі утвердилося «Putin is a huilo» під чим більшість розуміє «Putin is an evil»
Що правда – те правда.
Далі йде моя фантазія, що в Рефії усвідомили невідворотність такого прізвиська у їх най-най-найбільшого Володимира, популярнішого навіть за гурт «На-на», бо те «ла-ла-ла» стане вічним! Отож рефівська Дума надумала зробити титул «хуйло» якби офіційним і почесним. Основною пропозицією від Ліберальної партії в особі Жиріновського було затвердити титул «Путин охуительный!», але опозиція вийшла з протестами проти цього, бо вже багато років вона виходили на всі свої заходи з гаслом «Путин, ты что, охуел?!». Відповідно і їх пропозиція була «Путин охуевший»
Після тривалих багаторічних дискусій, експертних досліджень мовознавців та експертиз міжнародних центрів пропаганди «Rasha blia today», було досягнуто вдалого визначення «Путин охуевающий», яке можна трактувати багатовимірно, що всіх і задовільнило. Варіант англомовний має звучати як «Putin is delightful» з певною графічною особливістю «Putin is delight-fuck» 
Вітаємо Президента Російської Федерації Володимира Путіна з отриманням високого національного євро-азійського титулу «Путин охуевающий» – «Putin is delight-fuck»

Українці
Грузини
Молдавани
Литовці
Латиші
Естонці
і всі-всі народи, які мають назву в іменнику, а не прикметник

(Щоденні записи анархіста 21 ст. по Р. Х. Богдана Гордасевича про його життя-буття в Україні)



3

Коментарі

124.06.19, 18:21

Не ругайся, надо выражаться вежливо, дипломатично - хутин-пуйло!

    225.06.19, 07:45

      331.07.19, 12:27Відповідь на 1 від bobakot

      Я тепер так і говорю: - Йди на Путин.
      І якось досить гарно діє.