хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Пропозиці кандидатів в президенти по розбудові Україниї

Так з усіх сил охороняють шоколадний бизнес гаранта.

Сьогодні поговоримо про програму 2019 р кандидата в президенти П.Порошенко. Виступів та тезизів в ЗМІ дуже богато а ось текста самої програми досі немає, мабуть так легше плутати виборця. Ще раз наголошую що мову будемо вести про дієві заходи, які суттево вплинуть на оборону, політику,економіку, культуру в Україні. Тобто коли якісь ефективні параметри зростуть на 25-50%. Меньше зростання не цікаво, тому що за таких темпів зростання країна не тільке не стане наздогоняти країн- лідерів, а буде ще більше відставати. Щож конкретно дієвого пропонує П.Порошенко:

 - Змінити податок на прибуток податком на виведений капітал.

Закон про цей податок вже прийнятий в першому читанні, а далі тормозиться тому що перші два роки бюджет може втратити 40млрд.грн., а інших джерел, якіб це перекрили, не пропонується. Цей податок дійсно збільшить оборотний капітал внутрішніх компаній, але разом з тим він зменьшить зацікавленність інвесторів приходити в Україну. Він також визива супротив експортерів та олігархів, які пристосувалися виводити прибуток в офшори, тому прийняття його в ВР дуже велика проблема.

-Створити переробні підприємства сировини

Гарна пропозиція, але скільке їх планується і за яку ціну, хто інвестор- кандидат замовчує, тому знову виникає питання чи це вплине на економічну сітуацію в країні чи ні.

-Створити Фонд сприяння громадським ініциативам.

  • На мою думку фондів у нас немало як вітчизняних так і закордонних, а ось результатів їх діяльності обмаль. Можна тільке сподіватися що цей буде дуже ефективеним, якщо не стане ще однією годівницію для чиновників.

  • -В школах працюватимуть носіїї англійскої мови.

  • Вважаю що це позитивна пропозиція, яка дійсно дозволить школярам та вчителям краще розуміти. які процеси відбуваються в світі, де англійська мова є лідером в бізнесовому середовищі.

Обговорювати узагальнені пропозиції такі як- збільшити, укріпити, відремонтувати, залучити -немає сенсу, тому що вони схожі на чергові обіцянки, які можн і не виконувати зовсім або на якіхось 2-3 відсоткі що майже ні нащо не впливає. Загалом же ми всі бачемо як Порошенко виконов програму 2014 року, як він живе і діє по чесному, як зросли ціни,тарифи, як впала гривна та виробництво промпродукції, як відбуваються бутафорні реформи,як проводиться безкарно грабіж національного богатства. Тому ніякі обіцянки кандидата на новий термін президенства не переконують що він цього вартий.

А я знову нагадую що обирати в президенти потрібно морального, дієвого, фахового патріота. Тільки так зможемо зберегти і зробити Україну і україньців заможними.

А ось так підриваються арт склади, які теж охороняють, але п'ять  за каденції Порошенко вже вибухнули:

6

Коментарі

120.02.19, 13:42

    220.02.19, 17:30

    Подейкують, же замість спалених складів він під вивісков рошена набудував нових патронних заводів, але то великий сикрет аби агресор не запідозрив

      320.02.19, 17:51Відповідь на 2 від doktor_khaos

        420.02.19, 19:27Відповідь на 2 від doktor_khaos

        Дивно. що прихильники ПП поховались і не вихваляють його "досягнення" та шоколадне майбутне

          521.02.19, 13:37Відповідь на 4 від русич91

          Аванс не видали, тому язик у задньому проході й застряг

            621.02.19, 17:28Відповідь на 5 від Мольфар

            Аванс не видали, тому язик у задньому проході й застряг

              721.02.19, 18:00Відповідь на 5 від Мольфар

              Сміх сміхом а в нашому місті їм пообіцяли по 1000грн, а видали по 500 Через тиждень зібрали на інструктаж і знову скривдили - видали по одній конфеті на двох. так вони й досі плюються.