хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Альтернатива шоколадним корупціонерам, казнокрадам і брехунам(2)

"На цьому етапі потреби в політтехнологах не відчуваю. Далі визначимося", – стверджує Гриценко в переписці з кореспондентом УП по WhatsApp.

Без технологів та керівника штабу оточення Гриценка віддувається як може. До його команди входять старі партійці "Громадянської позиції", ініціатива "Альтернатива" на чолі з екс-депутатом Єгором Фірсовим, що влилася в партію Гриценка в травні, проект депутата Дмитра Добродомова "Народний контроль", який спільно з "Громадянською позицією" створив платформу "Народна довіра", та колишня соратниця Міхеіла Саакашвілі на Одещині Соломія Бобровська.

Наразі смисли та меседжі майбутній кандидат у президенти формулює самостійно разом зі своєю дружиною, головною редакторкою "Дзеркала тижня" Юлією Мостовою.

Їм допомагає Денис Каплунов з "Альтернативи" та член "Громадянської позиції" Анатолій Забарило.

На парламентських виборах 2012 року Каплунов йшов від партії "Удар" по мажоритарному округу №46, що в Донецькій області. До цього він був членом "Батьківщини" і допомагав Юлії Тимошенко на президентських виборах 2010 року в Донецьку.

Анатолій Забарило очолює обласну організацію партії "Громадянська позиція" у Львівській області та є співвласником газети "Львівська пошта".

Перед початком кампанії Гриценко використовує цілком звичне для себе амплуа – чесний і безкомпромісний політик, який має багаж досвіду та при цьому не забруднений корупцією. Найважливіша складова його образу – роль такого собі Мойсея, який веде за собою в політику молодих. У час, коли більше 60% виборців хочуть бачити на політичній карті нові обличчя, це справді може вистрелити.

До нього образ поводиря молодих політиків експлуатував колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якого депортували з України в лютому цього року.

У "Громадянській позиції" вважають, що активність майбутнього штабу Гриценка треба значно розширити на центральний і східний електорат.

"У нас на Заході все добре, там ми можемо і в Юлі перемагати, і в Петра. А от Схід і Центр провисає. Ми зараз усі потрошку пишемо стратегію по Сходу, хлопці Фірсова напрацьовують варіанти роботи з переселенцями, до вересня віддамо Степаничу, нехай вирішує", – розповідає на умовах анонімності один із членів партії Гриценка.

Як переконують співрозмовники, перед початком кампанії вже обговорювали приблизний розподіл відповідальності по регіонах. За їхніми словами, це лише один з початкових варіантів пропозицій.

Так, регіональні штаби президентської кампанії в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Миколаївській, Запорізькій областях можуть курувати представники "Альтернативи" Фірсова.

Одеську та Рівненську область пропонують віддати під відповідальність Соломії Бобровської.

А от займатися Західною Україною та медійною складовою кампанії можуть доручити "Народному контролю". Медіа-напрям обдумують віддати цій групі, адже раніше Дмитро Добродомов працював генеральним директором холдингу ЗІК. Сьогодні в його орбіті впливу перебуває новий "4 канал". Це маловідомий ресурс, який транслюється лише в столиці, Київській області та по супутнику.

Водночас у розмові з УП Добродомов запевняє, що з "Народним контролем" ще ніхто не домовлявся про курування штабів чи медіапідтримку.

1

Коментарі