хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Альтернатива шоколадним казнокрадам корупціонерам і брехунам (3)

Проблеми

На відміну від багатьох інших кандидатів у президенти, у Гриценка є багатообіцяючий рейтинг та зміст у словах. Натомість у його головних конкурентів наявна сітка осередків і людей, гроші та медіа. Якраз ці ресурси необхідні Гриценку, щоб захистити свої смисли і підтримку електорату.

Велика проблема Гриценка – брак перевірених людей. За роки в політиці він так і не зміг збудувати ефективну партійну сітку по Україні. За великим рахунком, йому немає на кого покластися.

Одна справа подобатися виборцю, але зовсім інша захистити свої голоси від фальсифікацій, системно проводити агітацію та домовлятися про підтримку з місцевими елітами. А це мають робити люди на місцях. Через це він змушений покладатися на ситуативних партнерів на кшталт "Народного контролю".

Інша серйозна проблема лідера "Громадянської позиції" – брак коштів.

"Хто фінансуватиме вибори? Точно не олігархат. Говоримо з тими, кого відносять до категорії "середній бізнес", – стверджує в розмові з УП Гриценко.

За підрахунками його соратників, для переможної кампанії потрібно близько 60 мільйонів доларів. Чи вдасться без олігархів зібрати таку суму?

Ще одне серйозне наболіле питання – відсутність потужного медіаресурсу. Якщо проти нього почнуть працювати великі олігархи як Рінат Ахметов чи Ігор Коломойський, і політика "мочитимуть" великі телеканали, йому просто не буде як захищатися.

Але найбільша складність для лідера "Громадянської позиції" – зуміти переконати електорат, що він не "перший непрохідний".

"Ми замовили фокус-групи. Вони кажуть, що Гриценко ідеальний кандидат – чесний, досвідчений. Але є одна проблема – люди йому симпатизують, але не вірять у перемогу. Треба з цим щось робити", – описують непросту головоломку лідера "Громадянської позиції" в його оточенні.

Іншими словами, до Гриценка є довіра, але немає віри в нього.

Фактично, завдання політика на виборах президента – довести, що він не "непрохідний", а що він "не такий". Не такий, як інші "старі" кандидати.

Але без якісної команди та серйозних фінансів вплинути на велику кількість людей  майже неможливо. Тому Гриценко намагається залучитися підтримкою всіх демократичних опозиціонерів, які, за його задумом, допоможуть "доїхати" до другого туру.

Але варто пам’ятати, що це лише попутники. З попутниками в останній бій не йдуть.

Роман Кравець

1

Коментарі

110.07.18, 11:10

Прочитав ВСЕ...
Висновок мій такий: якби йшла гра по НАШИМ правилам - він би ВИГРАВ ще ПЕРШІ вибори!
Але гра йде по правилам ЖИДІВ - а У НИХ ГРОШІ і ЗМІдіотизації!
Мало того, ВСІ ПАРТІЇ, зареєстровані в Україні, очолюють саме ЖИДИ
ЙТИ ПРОТИ НИХ ВСІХ = завідомо ПРОГРАТИ...
Йти на ЗГОВІР з жидами = потім прийдеться ВІДРОБЛЯТИ і ВІДДЯЧУВАТИ за їх "послуги"!

Отака йухня, малята...\Дід Панас\

    210.07.18, 11:16

    Деньги владеют средствами массовой информации, дурачащими миллиарды Людского Скота. Подкупают нужных нам людей. Убирают непокорных. Бомбят сопротивляющихся.
    СВОИХ ДЕНЕГ У ВАС НЕТ. ВЛАСТИ ТОЖЕ НЕТ – и никогда не будет! МЫ НЕ ДАДИМ!!!
    Мы НЕНАВИДИМ вас безмерно!
    Наша ненависть дает нам силы МИЛО УЛЫБАТЬСЯ вам в лицо, ВНЕДРЯТЬСЯ к вам в доверие – и РУКОВОДИТЬ вами, показывая нашу "заботу" о вас и ваших детях, будущих внуках и правнуках, КОТОРЫЕ... НИКОГДА НЕ ПОЯВЯТСЯ.
    Мы не дадим подняться национализму, а те нац.движения, которые стремятся вывести народ из-под нашего диктата - мы УНИЧТОЖИМ Огнем и Мечом!
    Популяцию славян мы ЛИШИМ НАЦИОНАЛЬНОЙ ЭЛИТЫ, которая и определяет развитие событий, прогресса страны.
    \Шнеерзон\.
    http://zerkalov.org.ua/node/5671 = Наши планы по славянам.