хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Патріот якої влади - Володимир Яворівський?




Сиджу за столиком, на ньому стоїть радіо, де якраз опівдні йде авторська передача Володимира Яворівського, аж тут надходить сусід і питає:
- Що слухаєш байки дідуся Ноя?
- Кого? Це Яворівський говорить...
- Так я й кажу: ниє і ниє постійно, тому і Ной. Головне, як комуністом за Союза був, то так славив радянську владу і любу компартію, такі хвалебні оди виспівував, що зараз і повірити важко, - націоналістом став таким, що самого Бандеру обскакав.
- Ага! Обскакав: обс і какав... За Совка Яворівський радянське життя хвалив, а за України критик-правдолюб став неймовірний: все йому не довподоби, все погано і не так, хоча відпочатку незалежності був при владі і більше 20 років провів у нардепах Верховної Ради, тобто сам усе це лайно в Україні і наробив, а тепер: я не я і срака не моя.
- О, по-темі нагадав мені випадок з молодості, коли я був у Києві десь у вісімдесятих та зайшов з цікавості у бар "Еней" при Спілці письменників, що знаходиться на вулиці Банковій на початку, а на іншому кінці вулиці метрів за півтораста був тоді Центральний комітет компартії України, де зараз Адміністрація Президента. В тому "Енеї" і почув, як письменники за чаркою підсміхалися поміж собою з Яворівського, що той більше буває в ЦК, аніж у Спілці. За тим один розповів анекдот: "В країні вже такий дефіцит на все, що навіть в ЦК партії не завжди під рукою туалетний папір буває, а ось Володя Яворівський - той завжди там є під рукою"



3

Коментарі

117.05.18, 08:59

Публікація заради анекдоту у кінці?

    217.05.18, 09:09

    ***За Совка Яворівський радянське життя хвалив, а за України критик-правдолюб став неймовірний***

    Не він ПЕРШИЙ - і не він буде останнім!
    Як приклад - пані Оришка ФАРІОН!
    При Сересері стала завзятою "членкінею" КПСС - вступила в це ЛАЙНО навіть тоді, коли всі НОРМАЛЬНІ люди ВТІКАЛИ звідти!
    *** Але якою ПЕДРИЙОТКОЮ стала зараз!!!

    Просто в Україні є такі люди, що бистренько можуть ПЕРЕВДЯГНУТИСЬ на льоту!

      317.05.18, 11:15

      шЛяшко! Рота свого гнилого закрий, а то твій рашизм вже через твоє кремлівське очко лізе...
      І до Богдана Гордасевича запитання: а у Вас звідки доступ до архіві КГБ-СБ України? Невже і Ви ... підстукували... Не хочу вірити! Навіть якщо Ви і покажите мені КГБовську підписку Яворівського, то це ще не значить, що вона була написана його власною рукою... Надіюся, розумієте про що я!

        417.05.18, 15:38

        Я про нього теж чув погані відгуки від знайомих.

          517.05.18, 16:27Відповідь на 3 від ЧарКес

          Знаєте, пане ЧеріКес, я відповім вам ось так: коли вбивця співака Ігоря Білозіра дехто Калінін виявився працівником СБУ, ще й контрозвідки, то я тоді сказав, що вже де-де, а в контрозвідці мають працювати люди найрозумніші - інтелектуали найвищої проби, а тут явно дебіл-дебілом, отже СБУ деградувало, як спадкова структура КГБ, повністю. З чим вас і вітаю.

            617.05.18, 16:38Відповідь на 4 від Nech sa paci

            Я про нього теж чув погані відгуки від знайомих.
            Я не суддя Яворівському чи пані Фаріон, але є певна межа в усьому. Це питання непросте, тому що завдяки отим пристосуванцям і псевдо-комуністам вся система завалилась, але не хочеться, щоб так само і Україна через псевдо-патріотів була неспроможною державою. Десь так.

              717.05.18, 17:00Відповідь на 6 від Богдан Бо

              Десь так.

                817.05.18, 20:02Відповідь на 1 від Сніза

                Анекдот давній, але не було причин його публікувати. Водночас підмічено точно. І це приємно.

                  918.05.18, 09:56Відповідь на 5 від Богдан Бо

                  Моє ім'я (як то кажуть "нік" для коментарів ЧарКес, що має декілька походжень: сільське вуличне прізвизько мого діда - солдата австрійської і петлюрівської армії, що після поранення під Києвом в груди сидів в харківському ЧК, а потім - в Томську в засланні до 1924 року, та ще й Чаркес - це назва меча Арея. Так що ще раз напишеш "ЧеріКес" (надіюся, це помилково з твого боку, технічна описка), то принагідно і морду поб'ю... А з оцінкою СБ України погоджуюся!

                    1021.05.18, 22:02

                    Гордасевич знову відпрацьовує шоколадку бо діє на розкол опозиції А вона і сама колеться бо у кожного в шафі прихований скілет. в тому числі і у Богдана. А що стосується Яворіського то Бо і поруч не стояв.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна