Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Поліціянти Тернополя розповіли про реєстрацію автомобіля



\У Тернополі відбувся правоохоронний захід, на якому поліціянти розповіли тернополянам, як не купити крадене авто. Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Як свідчить статистика, що у Тернопільській області з початку 2018 року під час надання послуг у сервісних центрах МВС було здійснено 9475 реєстраційних операцій.  У цих операціях виявлено сім транспортних засобів, номери яких були підробленими. Серед цих авто було три вкрадені машини. 

Отож, щоб запобігти купити вкрадені авто, сервісні центри МВС вирішили постійно інформувати населення, як не стати власником підроблених документів на автомашину.

Так, правоохоронці Тернополя повідомили, що реєстрація автомобілів в органах Міністерства внутрішніх справ України здійснюється згідно постанови Кабінету Міністрів України № 1388 "Порядок державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів".

Для того, щоб зареєструвати придбаний транспортний засіб, потрібно звернутися у будь-який територіальний сервісний центр МВС, незалежно від місця реєстрації нового чи старого власника авто. Також пройти експертний огляд цього авто і звірити ідентифікаційні номери, що зазначені в документах для реєстрації.

У цьому процесі надзвичайно важливим є експертний огляд автомобіля є обов’язковим. Тому Експертна служба МВС проведе дослідження автомобіля у випадках реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку, за винятком реєстрації нового транспортного засобу, переоформлення документів у зв’язку зі зміною анкетних даних, а також при вибракуванні авто. Це робиться через те, щоб звірити ідентифікаційні номери та перевірити реєстраційні документи.

Після огляду в територіальному сервісному центрі МВС укладається договір купівлі-продажу, який є безкоштовним. Щоб укласти угоду, продавець і покупець мають мати в наявності паспорт громадянина України, індетефікаційний код та документи на автомобіль.

Такі дії автомобілістів убезпечать мешканців Тернополя від купівлі-продажу транспортних засобів, що знаходяться в розшуку, чи з підробленими документами.

1

Коментарі