хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Тернополі з'явився тролейбус "Світ професій"


У Тернополі почав їздити тролейбус "Світ професій". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, у рамках соціального проекту "Тролейбус щастя" Тернополем почав курсувати новий тролейбус під назвою "Світ професій". Це вже одинадцятий тематичний тролейбус, який їздить нашим Файним містом.

Ідея проекту "Тролейбус щастя" належить кафедрі інформатики Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. І ця ідея була реалізована в межах ініціативи "Зроби своє місто кращим". 

Наприклад, ще 7 травня 2015 року студенти ТНПУ, учні Тернопільської обласної школи мистецтв ім. І. Герети та працівники КП "Тернопільелектротрансу" на волонтерських засадах оздобили перший тролейбус "Україно, моя вишивана". Впродовж цих років вони поновляли матеріали в тролейбусі декілька разів на рік.

А останній тролейбус "Світ професій" ініціював Тернопільський Центр зайнятості. Адже зараз багато мешканців нашого міста виїжджають на заробітки за кордон. І на думку творців оздоблення тролейбуса, що це є великою проблемою. Тому вони зробили основний акцент тернополянам, що щастя в тому, що кожен знайшов свою професію й те, що ти працюєш  у своїй країні та отримуєш від цього задоволення. Отож, тролейбус "Світ професій" курсує у Тернополі під гаслом "Будуємо Україну разом". 

До слова, у тролейбусі є інформація про професії, й кожна людина, їдучи в транспорті, може прочитати щось корисне. Як кажуть учасники проекту, що вони наповненили інформацію позивними емоціями та написали листівки про цікаві факти про незвичайні професії. Також вони повідомили пасажирам про типи професій по гороскопу. Крім того, організатори повісили іграшки, які символізують різні види діяльності.

Прикрасили тролейбус студенти 2 курсу спеціальності "Інформатика" ТНПУ ім. В. Гнатюка та Тернопільський центр зайнятості за кошти спонсорів та меценатів.

2

Коментарі