хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У Тернополі виступив найшвидший піаніст світу


У Тернополі виступив найшвидший піаніст світу Любомир Мельник. Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, 14 квітня 2018 року в Тернопільській обласній філармонії виступив канадський композитор і піаніст Любомир Мельник, що ще на початку 1980-х років встановив рекорд найшвидшого піаніста на планеті Земля. 

Виступ у Тернополі відбувся в рамках Всеукраїнського туру. Раніше повідомлялося, що Любомир Мельник відіграв концерт в Луцьку. Далі композитор відвідає інші міста України.

Любомир Мельник народився 1948 року в Німеччині в місті Мюнхен в українській родині. Згодом сім'я переїхала в Канаду до Вінніпегу. Майбутній композитор вивчав філософію та латину в Коледжі Святого Павла. Крім того, Л. Мельник закінчив аспірантуру в Університеті Куінс в Кінгстоні за спеціальністю "Філософія". 

Але найбільше Любомира Мельника вабила музика. Отож, він писав музику для хореографічних постановок, а також працював у Паризькій опері. Співпрацював із Каролін Карлсон. Коли мешкав у Франції 1973-1975 роках, створив методику гри на фортепіано.

1985 року в Швеції Л. Мельник встановив два світових рекорди. Так, композитор показав себе найшвидшим піаністом в світі, він зміг зіграти мелодію, витягуючи 19 з половиною нот щосекунди кожної рукою одночасно. А другий рекорд - було виконання найбільшої кількості нот за годину гри під час швидкості 13-14 нот на секунду кожної рукою.

Зараз Л. Мельник описав методику своєї гри у трактаті "Відкритий час: мистецтво безперервної музики", щоб інші піаністи навчилися грати, як він. Крім того, композитор написав 22 етюди для початківців музикантів, що бажають навчитися його техніці гри. Як правило, композитор грає музику, не відриваючи ноги від педалі й створюючи безперервну звукову лінію з переборів різної тривалості. 

Таким чином, тернополяни змогли насолодится музикою Любомира Мельника, бо квитки за нинішнього важкого часу - вартували від 100 до 350 гривень.

7

Коментарі

Гість: Nahibator

116.04.18, 19:17