Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Давно пора боротись зі перепродажем вкраденого

Неділя, 8 квітня 2018, 20:22 • Євген Дем’янов • 9720
Українці пропонують створити базу викрадених телефонів
Українці пропонують створити базу викрадених телефонів

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Українці пропонують створити єдину базу викрадених мобільних телефонів і зобов'язати операторів мобільного зв'язку не підключати до мережі такі апарати. Відповідна петиція від громадян розміщена на офіційному сайті Президента України, передає УНН.

“Пропоную створити єдину базу вкрадених телефонів та зобов’язати операторів не підключати до мобільної мережі гаджети зі списку. Коли буде така база, викрадені телефони просто не будуть працювати і не буде сенсу їх викрадати”, — йдеться у петиції.

Її автор пояснює, що за id-номеру телефон можна знайти швидко, а оператор зв'язку буде бачити, коли в телефон змінюють sim-карту і може вирахувати місце розташування телефона.

Як повідомляв УНН, українці пропонують ввести “утилізаційний збір” для туристів з РФ.

5

Коментарі

19.04.18, 08:14

А если сам хозяин меняет симку?

    210.04.18, 17:52Відповідь на 1 від Юрий Васильев

    то і небуде заяви-що пропал телефон

      310.04.18, 19:05

      Так само ноутбуки треба відстежити за їх адресою по заяві до поліції про крадіжку. Річ начебто не складна, бо ж і кіберполіція існує вже, але чомусь не хочуть цього робити.

        411.04.18, 09:40Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Так само ноутбуки треба відстежити за їх адресою по заяві до поліції про крадіжку. Річ начебто не складна, бо ж і кіберполіція існує вже, але чомусь не хочуть цього робити.Як 50 років тому міліція нічого не робила, окрім чергування біля ларька з пивом біля шахти в день получки, так і зараз не хочуть працювати.