Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Тернопільський благодійний проект увійшов до 20-ти найцікавіших!


Тернопільський благодійний магазин "BLAGOдать", увійшов до двадцяти найцікавіших на конкурсі "Яскрава ідея в її руках", який оголосив Центр соціальних ініціатив "АТОМ". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, ідея благодійного магазину "BLAGOдать" належить Яні Шкуратовій, яка проживає зараз у Тернополі. Тому що ще у січні 2018 року Центр соціальних ініціатив "АТОМ" оголоств конкурс "Яскрава ідея в її руках" і запросив жінок-волонтерок зі всіх регіонів України. Отож, Яна Шкуратова взяла участь у даному конкурсі. Метою проекту була підтримка волонтерського руху в Україні, щоб жінки могли вести успішний бізнес. 

Для цього Центр соціальних ініціатив "АТОМ" у Львові організував три тренінги, щоб учасниці проекту змогли правильно написати бізнес-план своєї ідеї, також у рамках цих зустрічей були й індивідуальні консультації.

До конкурсу "Яскрава ідея в її руках" було направлено 106 проектів. І благодійний магазин "BLAGOдать", який хоче започаткувати в Тернополі Яна Шкуратова, увійшов до двадцяти найкращих проектів.
Треба нагадати, що проект "Яскрава ідея в її руках" реалізується за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва SDC.

Крім того, Яна Шкуратова відомий волонтер у Тернополі. Наприклад, вона відкрила соціальний гардероб "Одежина", в якому збирають одяг для тих, хто потребує. Гасло магазину –  "Можеш – віддай, потребуєш – візьми". Так, з початку 2018 року з магазину змогли отримати одяг майже тернопільських 1000 родин, які потребують допомоги. 

Як написала Яна Шкуратова у соціальній мережі Facebook, що за три місяці роботи видано 4981 кг 729 г речей. Отримали одяг пенсіонери, люди з інвалідністю, ветерани праці, багатодітні родини, діти війни, малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, діти сироти, діти-інваліди, чорнобильці, погорільці та люди, які опинились в складних життєвих обставинах. 

1

Коментарі