Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Тернопіль презентує туристичний потенціал


У Києві з 28 до 30 березня 2018 року відбулася  ХХІV міжнародна виставка "Україна – подорожі та туризм". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, у Києві в даний час на ХХІV міжнародній виставці "Україна – подорожі та туризм" представляють туристичний потенціал Тернополя. Цей форум відбувається вже 24 роки поспіль. Цьогоріч у ньому беруть участь 366 компаній із різних країн світу. А 36 міст України представляють на виставці туристичні маршрути на стендах регіонів нашої країни. 

Стенд Тернополя демонструє свій унікальний туристичний потенціал та культурну спадщину. Також представляє гастротуризм, музичні фестивалі тощо. Крім того, на стенді Тернопільської області демонструється середньовічні фортеці та замки, цікаві атракції, а особливу увагу акцентується на проекті "Тернопільське Придністер'я".

Адже Тернопільська область відкрита для туристичного бізнесу, готова зустріти туристів та пропонувати їм якісні подорожі. Наприклад, Тернопіль активно розвиває національний туризм, тому що це нові робочі місця, нова інфраструктура та диверсифікація економіки. Так, у минулому році кількість іноземних туристів зросла на шість відсотків, а це становить майже 14,4 млн. 

Крім того, в Тернополі 24 травня 2018 року  пройде  щорічний інвестиційний форум, на якому будуть презентувати конкретні земельні ділянки та проекти, щоб до них могли долучитися як вітчизняні, так й іноземні інвестори. 

Треба нагадати, що ХХІV виставка "Україна – подорожі та туризм"  проходить за підтримки Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO), Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства Економічного розвитку і торгівлі України, Національної туристичної організації України (НТО). А організатором виступає – провідний виставковий оператор ДП "Прем'єр Експо" (* ITE Group Plc, Великобританія).

7

Коментарі

Гість: Nahibator

12.04.18, 13:49

    23.04.18, 19:31