Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

У Тернополі відбулася прем'єра фільму "Легенда Карпат"


У Тернополі сьогодні, 29 березня 2018 року, як і у всій Україні, відбулася прем'єра вітчизняного фільму "Легенда Карпат". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль". 
 
Так, у Тернополі в кінотеатрі "Cinema Citi" в ТРЦ "Подоляни" відбулася Всеукраїнська прем'єра українського фільму "Легенда Карпат". Стрічка розказує про Олексу Довбуша, ватажка визвольного руху карпатських опришків, який діяв у XVIII столітті. 
 
Треба нагадати глядачам, що Олекса Довбуш був національним героєм і був одним із найвідоміших із опришківських ватажків. Ще в дитинстві Олекса Довбуш бачив на власні очі, як його матір жорстоко вбили поляки. Тому досконало вивчив гори, щоб помстится мучителям українського народу - шляхтичам. Він зібрав сміливих людей, щоб звершити справжнє правосуддя і став легендарним героєм Карпат. Під час перегляду картини глядачі зможуть перенестися в Карпати XVIII століття і стати свідками давніх подій.
 
Зняв фільм український кінорежисер, продюсер та відомий бізнесмен, власник мережі готелів "Магнат" Сергій Скобун, котрий вперше спробував себе в кіно на Канарських островах, де працював над створенням розважально-психологічної телепередачі "Статус-Кво".
 
У ролі Олекси Довбуша знявся лідер гурту "Друга ріка" - Валерій Харчишин, а його кохану зіграла співачка Марія Яремчук. Такий вокальний дует не вплинув на розвиток подій - фільм надзвичайно історичний та пригодницький.  
 
Також саундрек виконав для стрічки гурт "Друга ріка", за участю Національного академічного оркестру народних інструментів. Виконує у новій обробці пісню "Хто, якщо не ти?".
 
Слід нагадати, що фільм "Легенда Карпат" спершу презентували як телевізійний серіал, а почалася підготовка до зйомок ще восени 2014 року. Але в серпні 2017 творці стрічки повідомили, що замість телевізійного серіалу створять художній фільм для кінопрокату. Бюджет фільму - 66 млн. 
 
У 2016 році на Одеському кінофестивалі фільм "Легенда Карпат" нагородили спеціальною відзнакою "Коронація слова ". 
 
Також у травні 2017 року презентували трейлер і фрагмент екшн-фільму "Легенда Карпат" у рамках 70-го Каннського міжнародного кінофестивалю.
 
Фільм "Легенда Карпат" вперше став доступний 14 лютого 2018 року на VOD платформах Google Play для глядачів Південної Кореї, який там називається "Останній Робін Гуд".
6

Коментарі

12.04.18, 15:55

Дурниці Ви пишете ТУТ з під фото ПАЦЮКА гаплушкоіда з ЗАПОРіжжя =Це мабуть жарт бо легендарний борець проти польських окупантів та іх посіпкк нащадок героічного січового козака \набатника=довбуша\ Олекса Васильович ДОВБУШ вірний УГКЦ\ 1700+1745\ великий святий НАШ Герой НА 1 ГОДИНУ являвся з Сонця з БОГОМ ХРИСТОМ й Пресвятою БОГОРОДИЦЕЮ до сім"і побожного тайного сотника УПА Андрія ЯСНОГО \його дружини та 2 дітей у свій день 300 річчя ОПІВДНІ 19 березня 2000року в Журавлину неділю ...Тоді ж Довбуш який виглядав як 25 річний красень\легінь в гуцульськім вбранні\передав прекрасні божі вісті ПІСНЮ відому як БЛАГОвіст Довбуша http://blog.i.ua/user/4400999/1612546/ ТАМ є СЛОВА про те Украіна буде спасенна ЯВНИМ ВОСКРЕСІННЯМ Героів з БОГОМ до 2019... Слава УКраіні !

    22.04.18, 16:00

    НАШ легендарний борець проти польських окупантів та іх посіпак= нащадок героічного січового козака \набатника=довбуша\ Олекса Васильович ДОВБУШ вірний УГКЦ\ 1700+1745\ великий святий НАШ Герой НА 1 ГОДИНУ являвся з Сонця з БОГОМ ХРИСТОМ й Пресвятою БОГОРОДИЦЕЮ до сім"і побожного тайного сотника УПА Андрія ЯСНОГО \його дружини та 2 дітей у свій день 300 річчя ОПІВДНІ 19 березня 2000року в Журавлину неділю.Тоді ж Довбуш який виглядав як 25 річний красень\легінь в гуцульськім вбранні\передав прекрасні божі вісті ПІСНЮ відому як БЛАГОвіст Довбуша http://blog.i.ua/user/4400999/1612546/ ТАМ є СЛОВА про те Украіна стане ГОЛОВНА в світі ХРИСТА КРАІНА та буде спасенна ЯВНИМ ВОСКРЕСІННЯМ Героів з БОГОМ до 2019...Слава Украіні

      32.04.18, 21:32

      Головне — щоб не ліпили з нього ідола.