хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

У Тернополі відкрилася виставка В. Костирка Художник і модель


У Тернополі у галереї "Бункермуз" відкривається виставка Володимира Костирка "Художник і модель". Далі докладніше розповість "Тернопіль".

Так, на виставці львівського художника Володимира Костирка "Художник і модель" тернополяни зможуть помилуватися високим стилем сучасного малярського мистецтва України. Адже Володимир Костирко давно заявив про свою зацікавленість творами ренесансу та бароко, які побутували у XIV-XVIII століттях. Крім того, він у своїх полотнах він застосовує форму та техніку давніх європейських картин, однак пише на сучасну тематику. Наприклад, маляр у своїх картинах поєднує образи  А. Дюрера і Д. Герста, чи використовує образи з полотен Е. Делакруа, чи там спричиняє асоціації О. Енгра тощо.

Як зазначають мистецтвознавці, що Володимир Костирко створив свій напрямок, в якому імітує техніку колажу, зображаючи, як-то, гравюру, олійний живопис, фотографію, репродукцію тощо, щоб зафіксувати основне і передати сучасності. 

До виставки В. Костирка "Художник і модель" увійшли новий живопис та графіка 1990-х років. Свою увагу маляр сфокусував на темі зв'язку між художником і натурницею (натурником), перетворення тіла на об’єкт і загалом на взаємозв'язку між образом і прообразом.




Про свою виставку "Художник і модель" В. Костирко каже, що більшість праць малювалися з думкою про упредметнення тіла, про те, на якому етапі це упредметнення відбувається.

Раніше у лютому 2018 року виставка "Художник і модель" відбулася в Києві в арт-центрі Павла Гудімова "Я Галерея".

Нагадаємо, що Володимир Костирко народився 1967 року, мешкає та працює у Львові. У 1987році закінчив Львівське училище ужиткового і декоративного мистецтва, а 1995 року - факультет історії мистецтва Люблінського католицького університету.

Від 1994 року і до нашого часу В. Костирко бере участь у багатьох групових та персональних виставках як в Україні, так і за кордоном. Його полотна знаходяться в приватних вітчизняних та зарубіжних колекціях.

Як дизайнер В. Костирко створив інтер'єри в багатьох популярних львівських кнайп, і ці кнайпи заманюють людей та приносять власникам прибутки.

І на додаток, Володимир Костирко є автором книги "Правдива історія Галичини".

Треба наголосити, що в Тернополі виставка "Художник і модель" буде  до 12 квітня з вільним входом. Галерея "Бункермуз" працює від 16:00.

3

Коментарі