хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Тернопіль став найкращим в Україні!


Тернопіль посів перше місце серед міст України щодо безпечного проживання, освіти та надання послуг. Далі докладніше розповість про це "Тернопіль".

Так, за підсумками ІІ сезону телепрограми "Інспектор. Міста" Тернопіль посів перше місце в Україні, здобувши найбільшу кількість балів. 

Інспектори телешоу під проводом головного ревізора Володимира Остапчука  провели низку заходів, які оцінюють безпеку міста, надання послуг та свідомість мешканців міста. Наприклад, у рамках програми відбувся експеримент - учасники навмисно втратили гаманець, який невдовзі був повернений тернополянами. І це вказує на високу громадянську свідомість жителів міста.

Також інспектори відзначили високий рівень освіти в Тернополі. Приміром, у місті скоротилися скарги на недоліки у забезпеченні загальноосвітніх шкіл, а також у 2017 році наше місто посіло ІІ місце в Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. 

Крім того, інспектори відзначили й позитивний діалог із міським головою, зокрема, у питанні вирішення поточних проблем. 

Отож, зрештою Тернопіль здобув сім балів у телепроекті "Інспектор. Міста". І випередив за кількістю балів інші міста України, які відвідав із ревізією Володимир Остапчук.
І на додаток, самі мешканці Файного міста похвально ставляться до проживання у своєму рідному місті.

Серед привабливих переваг Тернополя вони відзначають низький рівень злочинності, добрі екологічні умови, високий рівень освіти, проведення ремонтів доріг та тротуарів, будування у багатьох дворах дитячих майданчиків, облаштування парків, покращення ситуації у громадському транспорті, розвинене автомобільне і залізничне сполучення та впровадження "Карти тернополянина".

Взагалі, мешканці Тернополя зазначають, що в місті відбуваються позитивні зміни, які ведуть до комфортного проживання. Одним із яких є безпека. А це призводить до того, що Тернопіль невдовзі стане справжнім європейським містом.

2

Коментарі

119.03.18, 21:06

І тут лисий злодій купив писаку! Краще розкажи, що Тернопіль займає перше місце після льоні космоса по розбазаруванню земель, особливо парків! А тротуари робляться лише там, де є навар!