хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Порошенко і Трамп підбили підсумки переговорів у Білому домі

Американський президент назвав переговори плідними.

Президенти України і США висловили задоволення переговорами © Петро Порошенко / Twitter

Президент США Дональд Трамп назвав зустріч із президентом України Петром Порошенком плідною, а також повідомив про досягнутий під час переговорів прогрес.

"У нас була дуже хороша дискусія, і ми її продовжимо протягом дня. Я думаю, що вдалося досягти значного прогресу", - сказав Трамп журналістам після прийому українського президента у Вашингтоні.

Порошенко також позитивно оцінив результати зустрічі й подякував американськии партнерам за підтримку України.

"Вдячний нашим партнерам за підтримку України. Наша зустріч у Білому домі мала дуже розлогий порядок денний. Я дуже задоволений результатами переговорів з Дональдом Трампом і віце-президентом Пенсом", - підкреслив президент України.

У Білому домі повідомили, що глави держав торкнулися процесу політико-дипломатичного врегулювання конфлікту в Донбасі, а також боротьби з корупцією в Україні.

У прес-службі українського президента, в свою чергу уточнили, що у Вашингтоні також обговорювалося двостороннє співробітництво у військово-технічній галузі, нафтогазовій сфері та сфері ядерної енергетики. Крім того, Порошенко підняв у Білому домі питання сприяння США звільнення українських заручників у РФ і на окупованих територіях.

Як повідомлялося, 20 червня президент України Петро Порошенко зустрівся у Вашингтоні з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом і радником президента з питань національної безпеки Гербертом Макмастером. На зустрічі також були присутні міністр закордонних справ України Павло Клімкін, посол України у Вашингтоні Валерій Чалий і посол США в Києві Марі Йованович.

Переговори в Білому домі проходили в закритому режимі, без участі преси.

https://dt.ua/POLITICS/poroshenko-i-tramp-pidveli-pidsumki-peregovoriv-u-bilomu-domi-246180_.html


75%, 6 голосів

25%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

121.06.17, 15:03



    221.06.17, 18:36Відповідь на 1 від Cosmopolit

    Приємно від вас цей позитив сприймати.

      322.06.17, 22:05

      http://blog.i.ua/user/295100/2023522/ = Лучше бы ОН НЕ ЛЕТАЛ...- "Финита ля Комедиа"...
      "СNN" пишет о приеме Порошенки: "ПРИЁМ БОЛЕЕ ЧЕМ ПРОХЛАДНЫЙ...".
      Проблемы начались еще при посадке президентского самолета, которому не дали Правительственную Полосу в аэропорту Вашингтона. Приземлился украинский "Борт №1" НА ВОЕННОЙ БАЗЕ, и встречали Первое Лицо Украины без помпезного праздничного трапа с красной ковровой дорожкой, без военного оркестра, без ГосСлужащих Белого Дома.., и очень так скромненько...– только УКРАИНСКИЙ ПОСОЛ и мелкие представители АМЕРИКАНСКИХ СПЕЦСЛУЖБ...

      Всё происходило унизительно для Президента и для Украины...
      Трамп НЕ встретил Порошенко не только в аэропорту, но даже в Белом доме! Порошенко тихонько, без фанфар и почестей, прошел в Западное крыло Белого Дома - и

        422.06.17, 22:08

        ....прошел в Западное крыло Белого Дома - и там встретился с... ПЕНСОМ.
        Трамп только ПРОКОММЕНТИРОВАЛ эту встречу в своем Твиттере...
        Итоговая Пресс-Конференция Порошенко состоялась ЗА ЗАБОРОМ Белого Дома в гордом одиночестве – на брифинге Порошенко по итогам встречи Трамп НЕ ПРИСУТСТВОВАЛ.
        Более того, итоговую пресс-конференцию он проводил ЗА ЗАБОРОМ,
        даже НЕ на территории Белого дома, а из Икеи, ЧЕРЕЗ ДОРОГУ от резиденции Трампа – за столом, наскоро поставленным на газоне...

        Но ОДНА ХОРОШАЯ НОВОСТЬ все-таки есть!!!
        Наши дети НЕ СТАНУТ "Пушечным Мясом" на Донбассе - как планировалось воинственным "Планом ДЕоккупации" непосредственно перед встречей!
        Выйдя из Белого дома, Порошенко вдруг снова заговорил МИРЕ и о Мирных Минских Договоренностях!