хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Українська мова - понад усе!



Голова Верховної Ради Андрій Парубій ініціював законопроект, який зобов’язує депутатів виступ
ати виключно українською мовою. Це сталось після мовної суперечки між ним та депутатами від «Опозиційного блоку». Парубій, почувши виступ Наталії Королевської російською, закликав її говорити з трибуни державною мовою. На її захист стали колеги у фракції. 
8

Коментарі

19.02.17, 12:01

тепер жопоблок мовчатиме?

    29.02.17, 16:38

    На сході воює наша 25-та бригада , батальон "Дніпро" . Там багато хлопців що розмовляють російською , але луплять орду так як треба. До слова і під прапорами УПА воювали. А буває мерзота яка українською мовою літературною веде московську пропаганду.

      39.02.17, 20:22

      А як примусити ДУМАТИ по-українські? А не по-офшорному !

        49.02.17, 20:28Відповідь на 2 від Дід Вовтузяка

        Бував я на полтавщині, на львівщині, на київщині, на сумщині, на черкащині - говірки різняться та МОВА - одна, як і у донецькому та луганському краях. У містах східних земель переважає російський суржик (не мова). Коли з донетчини їздили знайомі на заробітки на Росію то там їх з їх "язиком" відразу називали ХАХЛАМІ.

          510.02.17, 09:19Відповідь на 4 від Nikolka

          Бував я на полтавщині, на львівщині, на київщині, на сумщині, на черкащині - говірки різняться та МОВА - одна, як і у донецькому та луганському краях.
          У містах східних земель переважає російський суржик (не мова)

          Точно так же "на Западенщині" переважає Польско-Угорсько-Чесько-Румунсько-Український СУРЖИК
          Коли з донетчини їздили знайомі на заробітки на Росію то там їх з їх "язиком" відразу називали ХАХЛАМІ."ХОХОЛ" - у перекладі з тюркскої мови = "СИН НЕБА", "ЧАСТИНКА НЕБА"!
          Коли я розказую це "ватникам"- вони зразу перестають мене ХВАЛИТИ!

            610.02.17, 09:20Відповідь на 2 від Дід Вовтузяка

            На сході воює наша 25-та бригада , батальон "Дніпро" . Там багато хлопців що розмовляють російською , але луплять орду так як треба. До слова і під прапорами УПА воювали. А буває мерзота яка українською мовою літературною веде московську пропаганду.Золотії слова! - підтримую!!!