хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

"Азов" - зернення

  • +380 63 708 01 23
placeholder+imageМИ ПОЧИНАЄМО ЛЮСТРАЦІЮ

Тисячі загиблих на фронті та у вирії боротьби громадського сектору. Втрачені території, мільярдні борги. Неіснуючі економіка та соціальне забезпечення бідних. Деградована освіта та наука. Голодні смерті та імпотентна медицина. Це не результат бідності нашої країни, або ж неспроможності її потенціалу. Це не результат малоосвіченості народу або браку світлих голів. Це не результат апатії нації на події в самій країні. Це результат корупції. Це результат дії тих, хто останні чверть століття накопичував свої багатства руйнуючи економіку, закони, людські долі, а разом із тим виштовхував з країни тих, хто прагнули і могли працювати на її блага. Незаконні приватизації, «віджими», рейдерство, адміністративний тиск, та незаконні судові рішення й накази – зруйнували майбутнє нашого покоління та поставили Державу перед агресором та кредиторами на коліна. Продажні чиновники, судді та депутати не несуть жодної відповідальності за свої провини. Створена ними система кругової поруки утворила закритий стан людей, які живуть у своєму світі брехні, дорогих авто та ресторанів. Ініційовані громадськістю відкриті процеси, розслідування чи люстрації ні до чого не призвели. Рука руку миє.

Національний Корпус від цього часу бере на себе ініціативу проводити люстрацію чиновників, які призвели до руйнування нашої Держави. Критеріями відбору таких персон буде:

-наявність незаконних сум грошей або власності, що перевищують законні прибутки;

-дії, що компрометували персон і вказували на їхню несправедливість у прийнятті рішень, вчинення адмінтиску.

Джерелами виявлення таких осіб стануть:

-Незалежні журналістські розслідування;

-Матеріали офіційного декларування прибутків;

-Скарги потерпілих від доведених несправедливих дій.

Ми впевнені, що лише прямою дією нам вдасться виявити таких перевертней та засудити їх злочинну діяльність громадським методом та зупинити її назавжди. Ми розпочнемо витягувати звіра з лігва.

5

Коментарі

117.01.17, 04:40

Дай Боже.

    217.01.17, 09:07

    ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! – або ідіть геть!
    ДЕРЖАВА – понад партії, НАЦІЯ – понад класи!

    Не так нам страшні Москальскі Воші –
    НАМ СТРАШНІШІ СВОЇ УКРАЇНСЬКІ ГНИДИ!
    \Симон Петлюра\
    ---
    То невже ВЗЯЛИСЯ ЗА ВНУТРІШНІХ ГНИД?!!

      318.01.17, 03:11

      Хлопці, сто відсотків на вашій стороні! Але міркую ось над чим: чи є в нашій країні хоч один чинуша, що не вкрав собі грошей, не купив за них маєтка, не відкрив закордонних рахунків, діток не попристроював, га? Як їх каратимемо в такій масі? Друге. Олігархат клановий. Різним кланам належать різні жирні кусені нашої колишньої державної власності. ВСІ вони без винятку грабіжники. Кого б не взяв - клейма нема де ставити. Я б воліла всіх їх розстріляти, гнид. Як з цим бути? Відстріл цього лайна спровокує громадянську війну. Далі. Всі клани в руках "богообраних". Європою керують вони ж, Америкою також. Хабад і сіфарди. Почнемо чіпати свиней - вереск піде по всьому світу. Як змусити єврея не красти? Це майже, що змусити не дихати. Простих смертних інтелігентів це не стосується. Такі ж, як усі.

        418.01.17, 03:20

        Ми вже бачимо, як на наших очах, як на каруселі, один клан змінює інший. Між ними іде мишача метушня відгризання кусенів один у одного, і далі хоч бур'ян не рости. Чи не буде так і опісля того, як нагайка пройде по їхніх сідницях, що виженемо одних, на їх місця - не одразу, вони хитрі, спочатку зроблять вигляд, що підтримують народ, - заповзуть інші змії?

          518.01.17, 13:29Відповідь на 4 від The rich cat

          Сірко Іван Дмитрович застосував ефективну соціоінженерну технологію вирішення такого типу проблем!!!
          Ніхто, нічого дієвішого із того часу і по цей день незапропонував!!!