хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Файні новини. 15 січня


Сьогодні, 15 січня, неділя, принесла такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Як повідомляє ЗСУ в Твіттері, наші механіки налагодили ремонт в бойових умовах. «Наші механіки мають золоті руки. Велике спасибі волонтерам!» йдеться в повідомленні.  

3. В Ужгородському районі Закарпатської області в грудні була введена в експлуатацію мережева сонячна електростанція «Гута-2» потужністю 3,5 МВт. На станції задіяно 13 тис. 288 сонячних модулів.

4. Национальна комісія, що  регулює стан сфери енергетики й комунальних послуг (НКРЕКУ), знизила "зелені тарифи" на електроенергію, що виробляється сонячними і вітровими установками  приватних домогосподарств.

5. «Укрзалізниця» 17 січня 2017 року запустить перший поїзд з вагонами-трансформерами. Про це у Facebook повідомив глава "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

6. У Чернігівській області  станом на 2017 рік введено в дію 4 тваринницькі об’єкти на 1150 корів молочного напряму продуктивності. Це підсумок  реалізації  майже 20 інвестиційних проектів у тваринницькій галузі.

7. «Україна зараз переживає бум авторських, або так званих крафтових, сирів». Таку думку в інтерв'ю Dairynews висловив співвласник ТМ Paolo Віталій Зеленський.

8. У світі за допомогою срібних наночасток створено малесенькі лазери.

9. На Прикарпатті відбулася "Битва вертепів" в якій за звання кращого змагались десять колективів із всієї області. Фестиваль вертепів на Прикарпатті організували вперше. Таким чином організатори хочуть популяризувати українські традиції.

10. Міський голова Глухова Мішель Терещенко опублікував книгу про свого діда «Перший олігарх: Михайло Іванович Терещенко». У книзі йдеться про незвичайні події  та перипетії долі цієї видатної людини. Під час жовтневого перевороту він все втратив, але зумів почати життя з чистого аркуша і, живучи в еміграції, став одним із найбільш шанованих фінансистів світу.

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/


3

Коментарі

115.01.17, 19:36

На жаль, світлоклімат України такий, що геліоелектростанції, навіть у Криму, не будуть достатньо ефективними. Не достатньо багато сонячних днів у році. Але деяким хлопцям з кишенями, повними грошей, хочеться на практиці в тому переконатися. Дивні речі, але хай будують ...
http://tsn.ua/groshi/kitayski-investori-zbuduyut-sonyachnu-elektrostanciyu-v-chornobilskiy-zoni-810853.html

У нашому кліматі на наших не засіяних і малопридатних для сільського господарства землях набагато перспективніше було б вирощувати енергетичну вербу, тополю та іншу біомасу, як показує досвід Польщі, Швеції, Британії
http://ua-energy.org/post/27476