хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

москальський патріархат - це ворог України і українців

7

Коментарі

130.11.16, 10:33

Питання складне. Потребує ретельної підготовки та роботи, каторжної роботи, з прихожанами тої церкви. Якщо діяти за принципом "поганої мітли", то буде багато крові. Дракона треба вбивати у кожній людині.

    230.11.16, 12:26Відповідь на 1 від GalinaKiev

    У нашому місті москальські попи поставили прокльонний хрест і під ним прокльони на наш народ та на владу що не підкоряється москалям!!

      330.11.16, 13:53Відповідь на 2 від Nikolka

      Вот об этом надо всем рассказать, чтобы узнали, подумали, почувствовали! У московского патриархата, оказывается, своя концепция христианства. Не любовь, не прощение, не человеколюбие, а ненависть и проклятия. Дайте инфу про этот "крест", разошлем ее повсюду, чтобы люди знали. Тогда они сами решат.

        430.11.16, 16:08Відповідь на 3 від GalinaKiev

        Цей прокльонний хрест стоїть біля трамвайної зупинки Фарфорового заводу м. Дружківка. Поставлений він під МОЛЕБЕНЬ попів Святонікольського храму москальського диявольського Патріархату міста, козаками донськими та їх холуями. Міська адміністрація ніяк не може його демонтувати!! Такі хрести потрібно пошукати і у других містах донецької області. Іменно до нього докотилася смута колабораціоністська!! Я вважаю що поки це прокляття не буде знято ця напасть триватиме ще не один рік! Де знайти священника-екзорциста щоб переслати це прокляття тому хто його освятив?

          530.11.16, 18:00Відповідь на 1 від GalinaKiev

          Згоден, але ж у нас війна!

            630.11.16, 18:02Відповідь на 2 від Nikolka

            Їхати до вас щоб знищити це зло?

              730.11.16, 22:04Відповідь на 5 від Мольфар

              Згоден, але ж у нас війна!У нас ЗАВжди війна, то холодна, то гаряча! Ліниві безмізкі пофігісти-куклоїди ходять в УПЦ МП тільки тому, що ВСІ ці церкви знаходяться в центрі ЛЮБОГО населеного пункту, а для УПЦ КП повиділяли землю НА ОКРАЇНАХ. Я вважаю, що з цим якось треба боротись.

                830.11.16, 22:06Відповідь на 2 від Nikolka

                У нашому місті москальські попи поставили прокльонний хрест і під ним прокльони на наш народ та на владу що не підкоряється москалям!!Спаліть його! Мало буде - ще раз за разом!!! Робіть щось! Мацкаляки палять старовинні українські церкви, а ви боїтесь якогось "прокльонного хреста"?

                  91.12.16, 10:55Відповідь на 5 від Мольфар

                  Так, війна. І саме тому, нам жодною мірою неможливо, непотрібно, конче невчасно створювати нові вогнища. Прихожани - переважно люди похилого віку. Тут треба діяти розумно. Заборона та застосування сили лише призведуть до зіткнень, крові, ворожнечі. А нам потрібні єдність і мир. А інформацію про "прокльонних зрест" треба розаовсюдити якомога ширше. Щоб люди знали, що це за така специфічна церква, яка штовхає людей до зла. Не до прощення, не до любові, не до Бога!

                    101.12.16, 10:58Відповідь на 4 від Nikolka

                    Прошу Вас надати мені більш детальну інформацію, фото, імена, дати - будь-що. Цю інформацію я розкидаю всюди.