хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Поганому танцюристу заважають штани

О, побачивши обурення українського народу від ознайомлення з електронними деклараціями "слуг народу", владний апарат, вірогідно, вирішив злмамти його, щоб люди думали, що декларації - це неправда, що в них помилки, а українські чиновники бідні, як церковні криси... 
Що ж це таке робиться, Народ?!
"

"КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вночі зафіксувало атаку хакерів Ddos на мережеве обладнання, що призвело до збоїв роботи сайту електронного декларування, наразі робота сайту відновлена. Про це повідомила голова НАЗК Наталія Корчак у Facebook, передає УНН.

Зазначається, що 29 жовтня, було зафіксовано Ddos атаку на мережеве обладнання НАЗК, що спричинило збої в онлайн підтримці декларантів. Листування з декларантами, технічна допомога, а також гарячі лінії були заблоковані.

“Станом на 02:07 (29 жовтня — ред.) силами технічних підрозділів НАЗК вдалося відновити роботу інтернет- каналу,” — повідомила Н.Корчак.

Наразі, технічна підтримка та гаряча лінія для декларантів теж відновлюють свою роботу.

Також голова НАЗК нагадала, що до завершення строку подачі декларацій лишається трохи менше двох діб, а подати декларацію посадовим особам першого етапу декларування потрібно до 24:00 годин 30 жовтня 2016 року.

Джерело: УНН
1

Коментарі

129.10.16, 14:31

Обоє синів( Володимир та Річард) міністра фінансів України Данилюка Олександра мають громадянство Великобританії(батьки купили) де і проживають за наші з Вами панове гроші! Нахрена нам такий Міністр Фінансів України? А у деклараціях пишуть що бідні немов церковні миші!

    230.10.16, 07:52Відповідь на 1 від Nikolka

    Особисто я не розумію за для яких цілей у ЗМІ розпочали кампанію смакування статків чиновників! Чи в нас знову прокинулася та дає взнаки улюблена національна тварина "ЖАБА"? Або любов до рахування грошей у чужих кішенях? Треба активно боротися з корупцією і самим утриматись від давання хабарів та жити за законами.

      330.10.16, 11:24Відповідь на 2 від VChmyriov

      Я привожу ці факти для того щоб показати Вам що міністр фінансів України Данилюк НЕ БАЧИТЬ майбутнього нормального життя народу в Україні, чому і прикупив громадянство своїм синам. фінансуючи їх з України.

        430.10.16, 15:34Відповідь на 2 від VChmyriov

        Особисто я не розумію за для яких цілей у ЗМІ розпочали кампанію смакування статків чиновників! Чи в нас знову прокинулася та дає взнаки улюблена національна тварина "ЖАБА"? Або любов до рахування грошей у чужих кішенях? Треба активно боротися з корупцією і самим утриматись від давання хабарів та жити за законами.це було б дотепно назвати "жабою", якби статки чиновників не поставали на тлі цілковитого зубожіння пересічних громадян...ну, і звичайно ж, міністр навіть при окладі 40 тисяч на місяць не може мати готівкою,скажімо, мільйон, чи два... думаю - це цинічно, і українські чиновники збагачуються за рахунок громадян України...і най там просторікують, що в них бізнес і таке інше - і що їм тра костюми, а двірникам ні... але декларування таки показало-хто за Україну,а хто ні

          530.10.16, 18:07Відповідь на 4 від TatianaR

          Я ж не про це! Звісно, статки чиновників нажиті "непосильнім трудом". Треба з корупцією боротися і не роздавата хабарі Чиновництво легалізували свої незаконні статки, тепер потрібно їх оподаткувати. Слід зауважити, що чиновнику або простому працівникові за нашої набутої культури і створеної системи влади і 100 тис. грн. зарплатні буде мало.Все залежить від совісті людини. Чехов колись писав. Якщо хочеш мати обслуговування, найми собі служник. Ящо тобі заманеться мати погане обслуговування , найми двох служників. За трьох служників го матимех ніякого обслуговування. Якщо хочех мати найвищої якості обслуговування, обслуговий себе сам. На своєму досвіді переконався, коли найням будівельників зробити прибудову до гаража.