хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Шахраї представляються «податківцями"!

Не секрет, що український народ найдовірливіший народ у світі! Попри те, що його кожного дня дурять на вулиці, в магазині, на ринку, влада та обрані ним депутати, його дурять ще й різного штибу доморощені шахраї та аферисти.

                

На цей раз у Тернополі шарлатани представляються співробітниками Тернопільської ОДПІ і телефонують довірливим підприємцям з номерів 066-433- 67-39, 066-564- 63-07.
Зловмисники «просять» поповнити на кілька тисяч рахунки стільникових телефонів, перерахувати доволі кругленькі суми на вказаний ними банківський рахунок, або ж безкоштовно накрити стіл «гостям із Києва» у котромусь із закладів громадського харчування.
Ошуканці працюють через посередників, в основному таксистів, котрі навіть не підозрюють у неправомірності своїх дій, виконуючи тільки функцію отримання та передачі грошей.
Тому Головне управління ДФС у Тернопільській області повідомляє, що посадові особи ГУДФС жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали і наполегливо радить громадянам бути обачними та пильними, не вірити сумнівним пропозиціям, а також ретельно перевіряти кожну інформацію.
Про випадки таких шахрайств громадянам слід негайно звертатися до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефонів (0352) 43-46- 45, 43-04- 16- (факс), 43-46- 38, 098-992- 42-82, або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

4

Коментарі