хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

На жаль, день народження лише раз на рік

Сьогодні прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко виповнилося 48 років. Ближче до полудня в залі Кабміну, де за звичай проходять урочисті заходи, зберуться всі охочі привітати Ю.В. і підняти келих шампанського. А ось плани прем'єра на вечір невідомі: найближче оточення політика їх ретельно приховує, пише "Комсомольская правда в Украине".

А ось рідна тітка прем'єра Антоніна Ульяхіна взагалі приголомшила інформацією про місцезнаходження племінниці цього дня - якась у результаті тера інкогніта виходить. "Її не буде ні в Києві, ні в Дніпропетровську, ні в Москві, ні навіть на Сардінії", - сміється Антоніна Миколаївна, пише газета "Сегодня".

"Гучних святкувань не буде. З'їздів, подібних компартійним, влаштовувати ніхто не збирається, - поділився бютівець Сергій Терьохін. - В нашій команді не прийнято робити з особистої події пишні святкування. Я, звичайно, привітаю прем'єр-міністра, і, думаю, їй вдасться виділити в своєму графіку п'ятнадцять хвилин, щоб зібратися в задній кімнаті з соратниками і випити келих шампанського. Ну а якщо не вдасться, відправлю побажання у вигляді sms або подзвоню по телефону".

Кращим подарунком для Тимошенко Терьохін вважає другий пакет антикризових законів, який має намір підготувати до вівторка. Крім того, за деякою інформацією, депутати з БЮТ мають намір піднести своєму лідерові пишний букет білих троянд - улюблених квітів Юлії Володимирівни.

Президент також не забув про Леді Ю. Правда, за словами прес-секретаря розділу держави Ірини Ванникової, Ющенко ще вчора не знав, в котрій годині він з'явиться в будівлі уряду і вручить винуватиці презент.

"Це буде красива вишита жіноча сорочка, зроблена спеціально для Юлії Тимошенко, в техніці вишивання бісером івано-франковськими майстрами. Її застосовують тільки вони", - пояснила Ванникова.

А ось колеги з фракцій до дня народження прем'єра поставилися байдужіше. Привітати Тимошенко захотів тільки екс-регіонал Тарас Чорновіл. Правда, він перестарався і відправив свої побажання на два дні раніше, що в народі вважається поганою прикметою.

Найближчий соратник депутат Андрій Портнов подарує їй букет червоних троянд. Аналогічно зробить і депутат-регіонал Василь Горбаль.

Політолог із Банкової Вадим Карасьов, який став " найззапеклішим" опонентом її політичної сили, збирається подарувати Юлії Володимирівні том Пушкіна з "Піковою дамою" і CD з однойменною оперою Чайковського.

Головний міліціонер країни Юрій Луценко подарує прем'єру "Птаха щастя". Так називається скульптура відомого київського художника Володимира Микитенка. Це бронзова ворона в 33 см із позолоченим клювом, яка стоїть на малахітовій підставці. Правда, скільки міністр виклав за пташку, в його оточенні не говорять.

Глава Секретаріату президента Віктор Балога першим привітав сьогодні Тимошенко. "Щиро бажаю, щоб Юлію Володимирівну не покидало почуття гумору. І не тільки тоді, коли вона розхвалює свою унікальну команду або хіхікає про сардини, але і на непередбачених політичних віражах", - заявив політик.

16

Коментарі

Гість: B@rseG71

127.11.08, 12:14

уже боян ,докладывали

    Гість: ЮДИФЬ

    227.11.08, 13:02

    Яка радість ! Сьогодні напьємося до всерачки. Гривнею.